Categories

Sunday, February 1, 2009

Street Level Gotham





2009 η Χρονιά του Ταύρου για το κινέζικο ημερολόγιο.
Ταύρος Ασιάτης λοιπόν για το 2009 , θα αντέξει άραγε τους ταυρομάχους της Wall Street, ο δικός μας δεν τα κατάφερε.



To 2009 κλείνουν 400 χρόνια από τότε που ο πρώτος Ευρωπαίος, the English explorer Henry Hudson, τράβηξε κουπί στο ποτάμι μας που αργότερα πήρε το όνομά του, the Hudson River.

Ποτάμι λιμάνι, κόμβος μεγάλης κυκλοφορίας ακόμη και σήμερα, όλη την ημέρα βλέπεις ιστιοφόρα ferries, speed boats, αεροπλανοφόρα, κρουαζερόπλοια ουρανοξύστες, εμπορικά πλοία, αεροπλάνα, κομμάτια πάγου πάνω κάτω στα νερά του ποταμού.

Υπάρχει μεγάλο traffic και στον βυθό του Hudson River, τσιμέντομένοι μαφιόζοι, αυτοκίνητα, καλώδια, αγωγοί, tunnels, βόμβες από τον 2ο Παγκ. Πόλεμο, βαρέλια με τοξικά απόβλητα, και στις όχθες ο κόσμος τραβάει κουπί κανονικά.
Να το χαιρόμαστε και να μας ζήσει, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλα έργα αποκατάστασης του ποταμού και δεν υπάρχει ομορφότερη βόλτα in all Gotham από μία βόλτα in the Hudson.






NYC.gov - CITYWIDE EVENTS CALENDAR

Henry Hudson’s View of New York - When Trees Tipped the Sky ...

Henry Hudson 400 Amsterdam - New York April - September 2009



Κρύο και χιόνι, ουρές για δωρεάν καλλυντικά, εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας, αγορά τροφίμων με δώρο αντιβίωση, και ότι άλλο δίνουν δωρεάν
Ακόμη δεν βγήκαμε στους δρόμους για τα bonus της Wall Street σαν τους Γάλλους τους Εγγλέζους, Ρώσους κ.α. κάνει κρύο, σε λίγο.
Πολυκαταστήματα, τα περισσότερα, έδιναν δωρεάν καλλυντικά αξίας $ 25.00 περίπου μετά από απόφαση δικαστηρίου. Η απόφαση είναι αποτέλεσμα μήνυσης από το 1994 αν δεν κάνουμε λάθος. εναντίων πολυκαταστημάτων και εταιρειών καλλυντικών από Ενώσεις Καταναλωτών for price fixing, δηλαδή καταστήματα & εταιρίες καλλυντικών είχαν ‘’ σιωπηλά συμφωνήσει ‘’ να πωλούν καλλυντικά σε υψηλές τιμές και ποτέ με έκπτωση, δηλαδή να τα παίρνουν παράνομα από τους καταναλωτές.
Από το 1994 έως και το 2008 που βγήκε η απόφαση τα καταστήματα συνέχιζαν να κλέβουν και όχι μόνο στα καλλυντικά.

Στα super market Wegmans, προσφέρουν δωρεάν φάρμακα, αντιβιοτικά, μαζί με σέσκουλα, παραπούλια, και χαρτί υγείας μας δίνουν δωρεάν αντιβίωση θα χρειαστεί, σούρνει σαλμονέλα από μολυσμένο φιστίκο βούτυρο, μετράμε θύματα.
www.cosmeticssettlement.com.
Wegmans Offering Free Antibiotics