Categories

Monday, February 23, 2009

Street Level Gotham


Σας προτείνουμε δύο περιπτώσεις η μία για τις ΗΠΑ και η άλλη για την Ελλάδα.

Για την ΝΥ για παράδειγμα σας προτείνουμε οργάνωση tours και βόλτες γύρω γύρω στην πόλη, να δείχνετε καταστήματα που έχουν κλείσει, θα λέτε στους πελάτες σας ‘’ αυτό ήταν κατάστημα πωλούσε παπούτσια των$ 1.000.00 τα σανδάλια σε sale, τώρα οι κύριοι που πουλάνε kebob με το καρότσι τους απ’ έξω στο πεζοδρόμιο είναι οι πρώην ιδιοκτήτες του shoe store.

Τους δείχνετε εστιατόρια που έτρωγε ο Trump o Madoff o Paulson και πλήρωναν την σαλάτα $ 40.00, δύο μαρούλια και μία μίνι ντοματούλα κομμένη στα δύο. Αυτές οι σαλάτες είχαν ακριβά εργατικά, σήμερα σε αυτά τα εστιατόρια πάνε τα ΚΑΠΗ με πούλμαν για καφέ και ντόνατς.
Υπάρχουν άνθρωποι που πετάνε την σκούφια τους για να δούνε πώς περνούσαν the ex rich in ex Richistan.








Στην νέα απαιτητική αγορά τουρισμού καλή η Ακρόπολη, τα αρχαία, η μάχη στον Μαραθώνα, αλλά οι τουρίστες σήμερα θέλουν action.

Ακούσαμε από έλληνες δημοσιογράφους της Ελλάδος tours να ακολουθούν την διαδρομή ελικοπτέρων κάποια απόδραση θα προκύψει, εκδρομικό προσκύνημα στα μέρη που ήταν φυλακισμένος ο κ. Παλαιοκώστας και τις διαδρομές που ακολούθησε κάθε φορά που έκανε απόδραση.

Θα ήταν έξυπνο as well, η δημιουργία casting agency για έλληνες αστυνομικούς που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σαν κομπάρσοι για ταινίες του Pink Panther.

Ηθοποιοί κομπάρσοι κοστίζουν πολλά χρήματα στις εταιρίες παραγωγής και υπάρχει θέμα να μην μπορούν να αποδώσουν τον ρόλο του άσχετου αστυνομικού με την πρώτη, και να take one, take two take three, take αμέτρητα takes, ενώ με τους έλληνες αστυνομικούς ένα δύο takes, το έχει το πλάνο ο σκηνοθέτης.