Categories

Tuesday, February 10, 2009

Street Level Gotham


The Flatiron building το καμάρι του Gotham a landmark, ιταλική εταιρίας αγόρασε περίπου το 60% του κτιρίου και πολύ μας αρέσει. Δεν μπορεί ακόμη να συνέλθει η χώρα από την νίκη του Λούκα στο X Factor, πολύ χάρηκαν οι Αμερικανοί έχουμε photos Las Vegas, NYC. από τις ξέφρενες εκδηλώσεις χαράς του πλήθους μόλις έμαθαν για την νίκη του Λούκα.


Newark New Jersey απέναντι από το Gotham, χάσανε κατεψυγμένα labaratory rats με πανούκλα η πανούκλα είχε εμβολιαστεί στα ποντίκια για λόγους έρευνας. Το ίδιο ερευνητικό κέντρο είχε δηλώσει απώλεια και ζωντανών ποντικών με πανούκλα πριν 3-4 χρόνια. Έχει αδυναμία στην φύλαξη μολυσμένων ποντικών με πανούκλα αυτό το εργαστήριο.
Οι αρχές ψάχνουν να βρουν τρομοκράτες που έκλεψαν the lab rats & με τα οποία θα εξαπολύσουν βιολογικό πόλεμο εναντίον μας, διόλου απίθανο φυσικά να τα πήρε κάποιος που εργάζεται του lab για να ταΐσει τον pet βόα του or his pet comodo dragon που έχει στο διαμέρισμα του.
photos of Flatiron building & εκδηλώσεων για τον νικητή του X Factor


Καινούργια μόδα του δημάρχου της ΝΥ για ψήφους, όταν κάνει δηλώσεις τις κάνει και στην ισπανική γλώσσα. Κάνει μαθήματα εκμάθησης ισπανικών, έχει το look του καλού,διαβαστερού επιμελούς σπουδαστή, θα γράφει και θα διαβάζει σε επίπεδο proficiency for sure, θα κλείνει ρήματα με ταχύτητα φωτός, ειδικά το ρήμα κόβω ( παροχές), αλλά όταν μιλάει ισπανικά πώς να το κάνουμε δεν τα καταφέρνει mucho bueno.


photo the ex Honorable Governor Blagojevich of Illinois
'' Golden boys ‘’ περνούν από μεγάλες πόρτες με την βοήθεια του FBI, Την προηγούμενη μάθαμε για την σύλληψη τριών ‘’ χρυσών παιδιών’’ με ονόματα που μοιάζουν ελληνικά.

Σε αγώνα basket μεταξύ ομάδων από παιδιά ελληνικής καταγωγής στην ΝΥ, θεατές ψιθύριζαν μεταξύ τους ποίος πατέρας ή μητέρα αθλητή είναι φυλακή για οικονομικές ατασθαλίες, και ποιος την γλύτωσε προς το παρών.

Περιζήτητα παιδιά για την ελληνική κοινότητα της ΝΥ, για συνεργασίες, για προξενιά, για role models, να μαθαίνουν τα νεώτερα παιδιά ότι the fast talking, well dressed, church going a…… είναι κάτι που πρέπει να μιμηθούν.

Αν καταδικαστούν αυτά τα παλληκάρια, μας απασχολεί που μοσχαναθρεμμένα, καλά σπουδασμένα ελληνόπουλα θα κάνουν φυλακή με κοινούς εγκληματίες από φτωχές οικογένειες, μαύρους λατίνους etc. Τα παιδιά μας με αυτούς, ας βάλουν τα παιδιά μας σε φυλακή με μαφιόζους ή κλέφτες τραπεζίτες, είναι του επιπέδου τους και θα αισθάνονται σαν το σπίτι τους, άστε που θα μάθουν χίλιους νέους τρόπους, πως θα ξαναβάλουν κόσμο στο χέρι όταν βγουν με την βοήθεια του Θεού από την φυλακή.
Είμαστε έξαλλοι ακόμη και που το σκεφτόμαστε, χάθηκε να χτίσουν φυλακή για ορθοδόξους χριστιανούς με καταδίκες in white collar crime ? Χάθηκε ?

Για την ελληνική παρέλαση στην ΝΥ προτείνουμε για τελετάρχη τον κ. Ανδρεά Μικρούτσικο ,από Ελλάδα, έχει άνεση μπροστά στον φακό, και σε κάτι ορθόδοξο και ντόπιο από τις ΗΠΑ, τον πρώην νομάρχη του Illinois The Honorable, not anymore, Rod Blagojevich ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να υποστηρίξει πρόταση ορθόδοξης φυλακής.

photo Raphael Saadiq

Links για σουξέ εποχής όπως ‘’ Πως θα τα βγάλω πέρα μόνο με 10 mill. τον χρόνο ‘’ την cool band Beirut the Baba Zula band from Instabul το προτεινόμενο για Oscar animated film ‘’ Oktapodi ‘’, μαγική 80άνταρα Estelle Parsons - Biography από το 2008 Tony Award Winning play, “August: Osage County’’, τον Raphael Saadiq young dude, singer in the style of Temptations Four Tops etc.groovy kinda music.

I Gotham Greek in May of 2008 e Polis e Polites έγραψε για την συνεργασία των of Led Zeppelin’s singer Robert Plant, και της Allison Kraus, they won a Grammy.
Robert Plant Alison Krauss Home





Home-Frank Ingrasciotta for Ragu δεν μπορεί θα είναι στείο