Categories

Tuesday, February 3, 2009

Street Level Gotham


Από τις γέφυρες του Gotham κοιτάμε προς το Wall Street area πολλά κτίρια σκοτεινά εκεί που πριν σχεδόν ένα χρόνο ήταν φωτισμένα σαν ποταμόπλοια.

Wall Street trader , in the photo above, πρωινές ώρας Σαββάτου τύφλα στο μεθύσι πήγε για δουλειά στο γραφείο του, έκανε λάθος στον ανελκυστήρα, και μπήκε σε service elevator.

Εγκλωβίστηκε και άναψε φωτιά μέσα στον αναλκυστήρα ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός κτιρίου και ήρθαν New York’s finest δηλαδή οι πυροσβέστες, και τον έβγαλαν έξω.

Traders που χρησιμοποιούν ουσίες is the norm, τα γραφεία τους είναι ανοικτά όλο το 24ωρο όχι μόνο για δουλειά αλλά και για wild parties, και όσο πιο wild the office party τόσο πιο cool ο trader που το οργάνωσε. Call girls, food, drugs, djs, all in the office μην μας δεί και κανένα μάτι. και στην διάρκεια του party we can call London, Honk Kong and trade καμπόσο.

Αν το προσωπικό καθαριότητας των κτιρίων δεν ήταν άμοιροι και κακοπληρωμένοι παράνομοι μετανάστες, και ήταν union workers, πολλά θα μαθαίναμε για το πόσο σκληρά εργάζονται the boys in Wall Street.



Αμέτρητες οι ‘’ Non for Profit ‘’ στα πρόθυρα κλεισίματος, λόγω οικονομικών συνθηκών και κλεφτών.

The Philoctetes Project αξιόλογη πρωτοβουλία για τα δεινά του πολέμου, προς το παρών αναστέλλει παραστάσεις.

Yes We Can End Hunger- City Limits: News for NYC's Nonprofit ...


The ‘’People’s Republic of Brooklyn ‘’, τα καταφέρνει o.k. in spirit anyway με την συμφορά που μας βρήκε.

Η εμφάνιση της μπάντας ‘’ Brooklyn Steppers ‘’ στην ορκωμοσία του νέου προέδρου, ο τυπογράφος που τύπωσε τις προσκλήσεις για τις τελετές της ορκωμοσίας του νέου προέδρου είναι local Brooklyn dude, αναστολή έργων καταστροφής in Coney Island and other areas έχουν δώσει στον κόσμο κουράγιο για την ώρα.

Κατά τα άλλα τα ενοίκια in the European quarter in Williamsburg, σε σταθερή άνοδο. Είναι ίσως φτηνότερα στο Manhattan από ότι στο Williamsburg Brooklyn,και έχει δίκιο να γκρινιάζει η φίλη μας Judy McGuire from


Bad Advice Yet another really annoying Williamsburg story.

The Honkys the ultimate Brooklyn short film.






photos Melissa Leo and Frank Langela

Είδαμε αρκετά από έργα που έχουν προταθεί για Oscar. Στην ΝΥ οι ταινίες είναι ή Depressing ή Disney.
Είδαμε έργα σε κρύες μπούζι αίθουσες, κάνουν οικονομία στα έξοδα θέρμανσης, που έχουν προταθεί για Oscar, καθώς και κάποια παλαιότερα films, πολύ παλαιότερα.

Μας άρεσε ο Μ.Rourke in the Wrestler ο Frank Langela in Frost Nixon , Melissa Leo in Frozen River, Merril Streep είναι πάντα καλή.

Frozen River (2008)



SERBIS, the movie - from Regent Releasing από τις Φιλιππίνες

Και λίγο πιο παλιές

Border Incident
American Madness
Flight of the Conchords έξυπνη & αστεία η σειρά on tv HBO

Στην ΝΥ υποφέρουμε όλοι από information anxiety σε συνδυασμό με πολλές many other anxieties, δυνατό cocktail.

Video results for '' no pants pants subway ride ομάδα νέων που βγάζουν τα παντελόνια τους στο subway, τρελή πλάκα αν τους πετύχετε.

Η οικονομική δύναμη στην πρωτεύουσα και ουχί στην ΝΥ, the financial players μετακόμισαν στην Washington & προπονούνται στην εκμάθηση της τέχνης του basket για να πλησιάσουν το περιβάλλον του προέδρου.

Chicago is a player, μετά τον Hugh Hefner, Michael Jordan έβγαλε και πρόεδρο, έχει καλύτερα εστιατόρια από την ΝΥ και the inner circle of the president is from Chicago not from the Meat Packing District of Manhattan.

Το Hollywood αντέχει ακόμη οικονομικά άσχετα αν ο νομός της California δηλώνει χρεωκοπία, το θέαμα πουλάει ακόμη και όπως πάνε τα πράγματα δεν έχει μείνει τίποτε στην ΝΥ.

Θα τα καταφέρουμε όμως θα δείτε το Gotham θα επανέλθει προσεχώς.

When the Action Moves On






photos Isabel Toledo Jason Wu

Δύο νέοι designers from NY Isabela Toledo and Jason Wu έντυσαν την 1η κυρία μας, αλλά ουρές έξω από τα καταστήματα των δύο τυχερών σχεδιαστών δεν είδαμε ακόμη



Το Fashion Week μαζί μας σε λίγες μέρες χωρίς glitz and glamour, no big parties, λιτό, απέριττο , φτωχό, προς το να μην γίνει καν.Ρωτήστε άτομο από το Glamour vistas of New York πότε για παράδειγμα θα πάνε κομμωτήριο, απαντούν ότι αυτοκτόνησε η καλή τους κομμώτρια και είναι τόσο busy που δεν έχουν βρει άλλη αντάξια και σαν έξοδο they cannot justify it σε κομμώτριες στα προάστια ή εκτός γκλαμουρόσφαιρας.
Ρωτήστε ένα Gotham person θα απαντήσει, δεν έχω μία για κομμωτήριο.




photo the mayor with the diabolical beast

Το εργατικό κίνημα στην ΝΥ είναι πολύ ευγενικό δεν κινείτε με γιαούρτια στο χέρι, την τιμή εργαζομένων και μη εργαζομένων έσωσε αυτό το ζωάκι στην photo a groundhog το οποίο και δάγκωσε τον δήμαρχο της ΝΥ στο χέρι, καθώς και μία μικρή ομάδα διαδηλωτών που διέκοψαν ομιλία του δημάρχου σε ξενοδοχείο της πόλης σήμερα το πρωί.

Κάθε χρόνο της Υπαπαντής, Μεγάλη η Χάρη της, οι άρχοντες του Gotham πάνε στην φωλιά ενός groundhog, ξυπνάνε το ζωντανό από χειμερία νάρκη, και όταν αυτό βγει από την φωλιά του, λέει η λαϊκή μούσα, και δεν δει την σκιά του λόγω συννεφιάς τότε η άνοιξη είναι κοντά, αν δει την σκιά του και τρέξει πάλι στην φωλιά του τότε ο χειμώνας θα συνεχιστεί για ακόμη 6 εβδομάδες.

Ο δήμαρχος έφτασε στην φωλιά του ζωντανού με limo, το ζωντανό δεν θυμότανε να είχε κλείσει ραντεβού με τον κ. Bloomberg και δεν έβγαινε, κάμερες, φώτα, κόσμος, ο δήμαρχος βιαζόταν έβαλε ένα κομμάτι καλαμπόκι στην φωλιά για να δελεάσει το ζωάκι, το ζωάκι πήγε να φάει το καλαμπόκι ο δήμαρχος άρπαξε το ζωάκι για την photo op, και αυτό του δάγκωσε το χέρι.

Μία το σκυλάκι του Bush που δάγκωσε δημοσιογράφο μία το groundhog που δάγκωσε τον δήμαρχο κάτι γίνετε.















No comments: