Categories

Sunday, February 8, 2009

Street Level Gotham




photos Bungle Bungles Pictures - Photos Of Purnululu National Park

Melbourne Australia καίγεται και έχουν θύματα. Ηλεία, Los Angeles, Melbourne το ίδιο δράμα.
Η Αυστραλία είναι χώρα μοναδικής φυσικής ομορφιάς,οι Αυστραλοί εείναι υαίσθητοι και ενημερωμένοι σε θέματα περιβάλλοντος, καλύτερα οργανωμένοι για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών από ότι η Ελλάδα ή the US, αλλά από οι φωτιές είναι σε μεγάλη έκτασης πώς να τις αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι. Κρίμα
Bushfire death toll climbing to 100


Στο κρατικό κανάλι PBS, στην προβολή έρευνας με τίτλο ‘’ The Spy Factory’’ μάθαμε ότι τρείς υπηρεσίες ασφάλειας των ΗΠΑ NSΑ, CIA FBI, παρακολουθούσαν τις τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές επικοινωνίες δύο εκ των τρομοκρατών υπευθύνων της 11ης Σεπτεμβρίου, γνώριζαν κάθε τους κίνηση, τους παρακολουθούσαν και στον δρόμο, αλλά δεν επικοινωνούσε η μία υπηρεσία με την άλλη για ανταλλαγή πληροφοριών.



( By the end of 1999, the NSA had the names of three of the hijackers, Khalid al-Mihdhar, Nawaf al-Hazmi, and Salem al-Hazmi (left to right). photos from the files of NSΑ






photo M.Rossini
Ο κ. MARK ROSSINI a Former FBI Supervisory Agent, πήρε μέρος στην εκπομπή και τον ακούσαμε να λέει πόσο εύκολο ήταν να συλληφθούν οι τρομοκράτες, και ο ίδιος δεν έχει καταλάβει έως σήμερα γιατί δεν σήκωσε το τηλέφωνο να ενημερώσει ανωτέρους του για τις κινήσεις των δύο τρομοκρατών τις οποίες και γνώριζε, και ότι θα ζει με αυτή την απορία όλα τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του. Τον τρώνε οι τύψεις.

Ο κ. MARK ROSSINI παραιτήθηκε από την FBI και κατηγορείτε ότι χρησιμοποίησε υπολογιστές and data της υπηρεσίας του σε υπόθεση με υποκλοπές, εκβιασμούς, στην οποία εμπλέκονται movie stars στο Hollywood.




Ο υπεύθυνος της CIA στην Αλγερία κατηγορείτε για βιασμό δύο γυναικών οι οποίες έχουν καταθέσει υμνήσεις εναντίον του.


CIA Station Chief Accused Of Sexual Assaults : NPR
και κάτι ευχάριστο,

photo Tim DeChristopher

Two cool American Dudes, ο Tim DeChristopher, κατάφερε να ακυρώσει δημοπρασία κρατικής γης πριν φτάσει σε χέρια εταιριών of oil and gas interests, & Grecory Warren δημοσιογράφος, με το ακορντεόν παίζει το τραγούδι του Johny Cash το Ring of Fire σε Αφγανούς.

Tim DeChristopher

Tim DeChristopher Throws Utah Oil And Gas Drilling Leases Auction ...

YouTube - Johnny Cash in Mazar-i-Sharif, Afghanistan (Radiolab Extra)




Μεγάλο θέμα αν οι χορηγοί του Μ.Phelps συνεχίσουν τις χορηγίες λόγω της φωτογραφίας στην οποία φαίνετε να καπνίζει παράνομες ουσίες.
Η Kellogg’s , εταιρία δημητριακών και χορηγός ίσως σταματήσει δεν έχουν κάνει δηλώσεις για το θέμα, προσβεβλημένοι και θορυβημένοι δημοσιογράφοι είναι ώρες στα κανάλια και ασχολούνται ακριβώς με αυτό το θέμα., αν θα συνεχιστούν οι χορηγίες.
Η Kellogg’s πριν λίγες μέρες σε χρόνο ρεκόρ και μπράβο τους ανακάλεσαν πάνω από δέκα προϊόντα λόγω της salmonella, πρόβλημα που δεν απασχολεί the media καθόλου.Salmonella prompts recall of Kellogg's snacks