Categories

Monday, February 2, 2009

Smokers Eponymous


Το χρυσό παιδί της ‘’ Φελπιάδας ‘’ γιατί εμείς εδώ στις ΗΠΑ δεν είδαμε Ολυμπιακούς Αγώνες εκείνο το μακρινό καλοκαίρι του 2008, Φελπιάδα είδαμε, έπεσε στο βαρύ αμάρτημα να φωτογραφηθεί καπνίζοντας απαγορευμένες ουσίες.

Αφού κάτσει ο θόρυβος θα κάνει βόλτες στα κανάλια, ειδικά από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ που λέγετε Oprhah Winfrey ζητώντας συγνώμη από τον κόσμο που του έχει εμπιστευθεί τόσο χρυσάφι.

Όταν a famous person πέσει σε παράπτωμα παιδοφιλίας, χρήσης ναρκωτικών, λογοκλοπίας/ plagiarism μοιχείας, κατάχρησης εξουσίας, πόρων, όλη την γκάμα αμαρτημάτων τέλος πάντων πάει σε τηλεοπτικές εκπομπές σαν της κας. Oprhah Winfrey για παράδειγμα και μετανοεί on tv και όλα μέλι γάλα, ξανά προς το κέρδος τραβά ο αμαρτωλός / αμαρτωλή.

Ειδικούς / Ηθικούς απεσταλμένους of The USA ‘’ Moral Police’’ να μιλάμε με τις ώρες για την κακή συνήθεια του καπνίσματος δεν έχουμε δει ακόμη, οι εταιρίες χορηγοί του Phelps προς το παρών σιωπηλές, δεν έχουν κάνει δηλώσεις για το παιδί που εμπιστεύθηκαν και τους πρόδωσε, τους δίνετε φυσικά η χρυσή ευκαιρία σταματήσουν την συνεργασία μαζί του για ηθικούς λόγους πάντα, στην ουσία θα τους έρθει βολικά λόγω των οικονομικών συνθηκών, και οι φαρμακευτικές εταιρίες που του προμηθεύουν τις βιταμίνες επιτυχίας, 8 χρυσά στην κολύμβηση, τρίβουν τα χέρια τους που δεν τους έχουν πιάσει ακόμη.

Olympic Champion Michael Phelps Acknowledges 'Bad Judgment' After ...



Στις ΗΠΑ το image of the smoker ( όλων των ειδών καπνού εκτός πούρου ) είναι του looser, του φτωχού, του περιθωριακού, the photo of the Golden Boy να κάνει βαθιές εισπνοές τους έχει θορυβήσει τους πιστούς.