Categories

Tuesday, February 17, 2009

Street Level Gotham

Πέρασε το νομοσχέδιο για οικονομική βοήθεια ύψους 800 δις περίπου της κυβέρνησης Obama, με την βοήθεια τριών ψήφων από Rebublicans μία εκ των οποίων ήταν η κα. Olympia Snowe from Maine.
Η συγκεκριμένη είναι από τους σιωπηλούς στην κυβέρνηση Cheney Bush, αν μιλούσαν πολλά θα είχαμε προλάβει ίσως.

Senator Olympia J. Snowe






Οι φυλακές στην California αποφυλακίζουν ποινικούς κρατούμενους πριν λήξη η ποινή τους λόγο οικονομικών προβλημάτων και έλλειψη χώρου, μεγάλο πρόβλημα με αυτοκτονίες in the US Military





Detroit, πήγαμε σε bar γειτονιάς, θαμώνες μαύροι άσπροι όλοι απασχολούμενοι ακόμη στην βιομηχανία αυτοκινήτων ήταν πιο ψύχραιμοι από εμάς εδώ στην ΝΥ, nice mix μουσικής στο bar, Kid Rock, Eminem, Dirty Bombs, Motown sounds, όλοι οι καλοί χωράνε φυσικά, τραγουδούσανε κιόλας. Δεν πρωτοστατούν σαν εικόνα άνεργου παρ’ όλο που το μέλλον της βιομηχανίας αυτοκινήτων δεν διαγράφετε λαμπρό και με βοήθεια από το κράτος.



photos Father W.T.Cunnigham and Eleanor Josaitis with Judith Goston

Μεγάλη υπόθεση στο Detroit η πρωτοβουλία Focus Hope, ένας χαρισματικός παπάς και μία μικροκαμωμένη κυρία, ίσως ελληνικής καταγωγής, με την οικονομική ενίσχυση from the car industry έχουν δημιουργήσει κέντρα εκπαίδευσης for urban kids.





Πύρινες μπάλες πέφτουν από τον ουρανό στο Texas, μουσουλμάνος διευθυντής τηλεοπτικού σταθμού στο Buffalo NY αποκεφαλίζει την γυναίκα του, διαστημικά σκουπίδια τρακάρουν με δορυφόρους, σιγά σιγά μας ενημερώνουν ότι η πτώση του αεροπλάνου κοντά στο Buffalo ήταν ανθρώπινο λάθος, η IBM ‘’ σπρώχνει ‘’ στελέχη της από τις ΗΠΑ να μετακομίσουν στις Ινδίες, συμμαχικά υποβρύχια με πυρηνικά όπλα τρακάρουν στον Ατλαντικό και στην Ρωσία αρχίζουν να ξαναθυμούνται τον Στάλιν.

'I don't know what I saw,' says fireball videographer

Police: N.Y. TV station founder beheads wife

Buffalo Plane Crash Probe: NTSB Warns Against Early Conclusions

Πριν λίγο καιρό κυρία αστροναύτης βγήκε από το σκάφος στο διάστημα για να επισκευάσει ζημιά σε δορυφόρο, της φεύγει και χάνει στο διάστημα την τσάντα με τα εργαλεία, κάποια στιγμή κάπου θα πέσει ή με κάτι θα συγκρουστεί.


photos of bags with astronomical prices
Most Expensive Designer Bags Handbags List - Handbags