Categories

Thursday, October 16, 2008

Street Level Gotham


History of Wall Street
History of Wall Street (Business Reference Services, Library of ...

Περίπατο στην ιστορική πλέον και σύντομα διαφορετική όπως την ξέραμε ως τώρα, Wall Street.

Θα προσπαθήσουμε να σας διηγηθούμε την πολύ ενδιαφέρουσα και δραματική ιστορία της.

Μια φορά και έναν καιρό την Wall Street την λατρεύαμε κατ’ αρχή σαν Αγία,




η Αγιοσύνη της όμως δυσκόλευε πιστούς από άλλα μέρη να έρθουν και να αφήσουν τάματα, υπάρχουν θρησκείες που δεν πιστεύουν στις Αγίες και έτσι έπρεπε γρήγορα να βρεθεί λύση, και πριν πούμε κύμινο την Αγία, with the help of Hollywood, την μετατρέψαμε σε princess και αντί για πιστούς της φέραμε μνηστήρες.
Σαν princess είχε μεγάλη ρέντα, millions οι μνηστήρες from all over the world, χάδια, φιλιά, φιλοφρονήσεις, ο ένας επάνω στον άλλο να βγουν φωτογραφία δίπλα στην princess, την είχανε στα όπα όπα. Πάει η Χιονάτη μας δεν υπάρχει πια παραστράτησε και την τιμώρησαν και την πετάξανε στον δρόμο.

Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.












































Λουκούμια από την Σύρο, μαύρο / άσπρο χαβιάρι, σαμπάνιες, βότκες κρασιά, an amazing party, αρχίσει να ζαλίζετε από τα πολλά χάδια, βλέπετε οι μνηστήρες χαίδεύανε όλοι μαζί και την ζαλίσανε,



and the princess μέθυσε από το πολύ ποτό και πάχυνε από το πολύ φαϊ , μεταξύ μας νόμιζε ότι δεν υπήρχε άλλη σαν και αυτήν και δεν πρόσεχε, the princesses we know το έχουν αυτό το χούι, νομίζουν ότι είναι μοναδικές, και κατέληξε μία ατημέλητη κακονοικοκυρά που ζούσε μέσα στα ακαταστασία και τα σκουπίδια.




Βαρεθήκανε οι μνηστήρες αυτή την κατάσταση, βλέπετε δεν ήηταν πιστοί ήταν μόνο μνηστήρες, βρεθήκανε και άλλες βασιλοπούλες αλλού πιο λυγερές, και μια μέρα την παράττησαν, την άφησαν μόνη της στο δρόμο να ζητιανεύει.