Categories

Sunday, October 12, 2008

Street Level Gotham




Columbus Day Parade
Fifth Avenue from 44th to 79th StreetNew York City, NY 10017Open HoursParade start: 11:45

http://www.columbusdayparade.org/


Μοναδικό Gotham street spirit. ‘’ Let them eat crack ‘’ που να βρεθεί τα παντεσπάνι από crack να φάνε και οι κότες.




Η αυριανή Columbus Day Parade in NYC is an Italian Job κατά συνέπεια α Catholic Church matter, παρέλαση με όλα τα κράτη της Αμερικανικής ηπείρου είναι αργότερα. Στην αυριανή παρέλαση οι Ιταλοί θέλουν να είναι σόλο, μην τους πάρει άλλος τα πρωτεία.

Υπάρχει πρόταση την ίδια μέρα να γιορτάσουμε στο Brooklyn the ‘’ Colombo Day ‘’ για την ζωή και το έργο του μεγάλου χορηγού του εγκλήματος
Joseph Colombo και όλης της Colombo crime family - Wikipedia, the free encyclopedia.

Γιορτάζουμε το ταξίδι του Christophoro Colombo στην νέα ήπειρο, το θρησκευτικό συναίσθημα του great explorer, και την προσφορά του στο Club της Καθολικής Εκκλησίας, εκατομμύρια νέα μέλη.
Η Αμερική ως ήπειρος έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ανθρωπότητα, έχει γλυτώσει πολλές φορές την Ευρώπη από πείνα και εμφυλίους.
Είχε μία μανία η Ευρώπη με τις εξαγωγές , για αιώνες εξάγει στην Αμερική και αργότερα στην Αυστραλία , πολιτικούς κρατούμενους, φτωχούς, αναρχικούς, επαναστάτες, θρησκευτικούς αντιρρησίες, ότι ενοχλούσε Αυλές και Ιεράρχες was to be exported.
Presently οι σχέσεις μας με την γιαγιά Europa είναι λίγο shitty, αλλά θα τα βρούμε, τι στο καλό, ξαδέρφια είμαστε, λίγο πιο χοντρά και άτσαλα εμείς τα αμερικανάκια, αλλά θα τα βρούμε μεταξύ μας sooner or later, για την ώρα πάει προς το later, και βλέπουμε.
Είμαστε σχεδόν πρώτα ξαδέρφια,τα παιδιά της Wall Street, της Washington του Los Angeles του Dallas δεν είναι από τις φυλές των Sioux των Cheyenne, και των Apache. Είναι from the tribes of London, Amsterdam, the clans of Edinburg, Hamburg , Vienna, many from Scandinavian tribes like this man Paulson, from Italian tribes και βρήκαμε και ολίγους από την φυλή των Φιλιατρών και έναν από την φυλή των Watusi, έτσι για να σπάει η μονοτονία του άσπρου.

Αφού λοιπόν οι Ιταλοί των ΗΠΑ θεωρούν την ημέρα αυτή δική τους in the photo Mr. Angelo Mozilo, specimen Ιταλικής καταγωγής, Presidente της Country Wide, αρχιτέκτων της καταστροφής με τα δάνεια αγοράς κατοικίας. Τον παλιό καλό καιρό, δηλαδή πριν λίγους μήνες θα τον καμαρώναμε σαν αρχηγό της Columbus Day Parade.

No comments: