Categories

Thursday, October 30, 2008

Street Level Gotham



Την ώρα που η Ισλανδία δηλώνει ότι χρεοκοπεί στην ΝΥ είδαμε μια καταπληκτική παράσταση Woyzeck με Ισλανδούς ηθοποιούς με $ 50.00 είσοδο

Για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου οι Έλληνες της ΝΥ θα την γιορτάσουν με φαγητό παρέα μα τον βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Άδωνη Γεωργιάδη με $ 80.00 το πιάτο.


Ο Υπουργός Οικονομικών H.Paulson πριν 3 περίπου εβδομάδες μάζεψε στην Washington DC σχεδόν όλους τους προέδρους τραπεζών και τους είπε ακριβώς αυτά¨

‘’Κυρίες μου είμαστε πλέον συνέταιροι δώσαμε σε όλες σας το κάτι τι σας με καταπληκτικούς όρους έρχονται και Xmas, μερικές ίσως να μην το χρειαζόσαστε, ( WELLS FARGO) αλλά θέλαμε να στηρίξουμε και τις πιο εύρωστες από εσάς just in case.

Η WELLS FARGO, είπε εγώ δεν θέλω μασάζ, δεν πονάω πουθενά, αλλά ο Υπουργός την έκοψε και της είπε, καλή μου θα πάρεις και εσύ αυτά που σου δίνει ο νονός, γιατί αν πάθεις κάτι και ζητήσεις στο μέλλον μια μικρή βοήθεια νονός θα είναι άλλος και θα σου δώσει φάρμακο όχι δωράκι’’.

Τα είπε όλα αυτά ο Υπουργός και από τότε ο κόσμος περιμένει πότε θα μπορέσει να δανειστεί, τα δικά του χρήματα πλέον officialy, αλλά οι κυρίες είναι απασχολημένες και δεν απαντούν το τηλέφωνο.

Τα χρήματα τα πήραν οι τράπεζες για να βοηθήσουν την αγορά να κινηθεί προς την γνωστή κατεύθυνση, ‘’ αγόρασε μα δανεικά’, ’ αλλά στους φορολογούμενος πολίτες, δικά τους είναι τα λεφτά anyway δεν τα δίνουν. Τα κρατάνε για να αγοράσουνε καμιά άλλη τράπεζα ή να πληρώσουν bonus στα παλικάρια και στις κυρές που τους βοήθησαν στο μεγάλο φαγοπότι.


Πολλά από αυτά τα παιδιά μόλις βάλανε χέρι στο χρήμα πήγαν να ξεσκάσουν σε spas and retreats.



The ‘’ Predatory Everything ‘’ , αρπακτικές ληστρικές πρακτικές are not over in the US, περιμένουν και θα εκδηλωθούν ανανεωμένες.




Είδαμε τον κ. Greenspan σε Εξεταστική Επιτροπή in Congress να λέει ότι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η καταστροφή στην οικονομία θα ήταν ‘’ this great, this big’’, αναρωτηθήκαμε αν η δυσφορία που βλέπαμε στο πρόσωπό του είχε να κάνει με πραγματική έκπληξη και μεταμέλεια για την καταστροφή της οποίας ήταν ο σχεδιαστή, ίσως σιχαινόταν που ήταν εκεί, ή ήθελε να πάει στην τουαλέτα, or maybe all of the above.