Categories

Sunday, October 19, 2008

Street Level Gotham

Εν αναμονή της ήττας McCain, o κ. Colin Powell, πρώην στρατηγός, πρώην National Security Advisor, πρώην Υπ. Εξωτερικών στην πρώην κυβέρνηση Bush, είπε ότι θα ψηφήσει τον κ. Obama.

Ο πόλεμος στο Ιράκ είναι και δική του ευθύνη.

Λίγο αργά βρήκε την φωνή της λογικής ο πρώην, το 2003 ο κόσμος ολόκληρος περίμενε να παραιτηθεί από την θέση του Υπουργού, αν είχε παραιτηθεί ίσως ο ΟΗΕ και η Ευρώπη να πίεζαν περισσότερο τον Cheney να μην επιτεθεί στο Ιράκ, ίσως ο κόσμος να είχε γλυτώσει την 2η 4ετία διακυβέρνησης από την συμμορία των Cheney Bush, ίσως.


Colin Powell breaks with party and endorses Obama
Εκτός από τις ξεδιάντροπες και πολύ επικίνδυνες ρατσιστικές ρουκέτες που εκστομίζονται καθημερινά από τους υποψηφίους του κόμματος των Republicans οι άλλες δυνατές κορώνες από το McCain camp είναι οι εξής δύο:

Το δικαίωμα γάμου μεταξύ συντρόφων ιδίου φύλου, και το δικαίωμα στην έκτρωση.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες πιέζουν εναντίον της νόμιμης συμβίωσης ζευγαριών ιδίου φύλου.
Δεν θέλουν να πληρώνουν παροχές,ασφάλεια υγείας, επιδόματα, συντάξεις, κλπ. ως οφείλουν by he law, και σε ζευγάρια ιδίου φύλου, τους πέφτει ακριβό.

Για την ακύρωση του Συνταγματικού Δικαιώματος στην έκτρωση πιέζουν directly οι εκκλησίες, μεγάλες εταιρίες παραγωγής ειδών για μωρά, baby food, Pampers etc. and Correctional Institutional Management Companies. Ενώ η οικοδομή έχει μεγάλη πτώση, η κατασκευή φυλακών πάει καλά εδώ και μερικά χρόνια.

Θα φροντίσουν οι Republicans, για την παιδεία παιδιών πολύτεκνων φτωχών οικογενειών, θα τους στείλουν φυλακή για 20 χρόνια για μικρά αδικήματα,από την φυλακή θα προσφέρουν στην οικονομία εργαζόμενοι χωρίς αμοιβή, outsourcing θέσεις εργασίας σε ξένα κράτη είναι σε ύφεση
Lobbies against same sex marriage, ακύρωσης του νόμου για το δικαίωμα έκτρωσης, και κατασκευής νέων φυλακών είναι από τα πιο γερά στην Washington. Διαθέτουν millions σε διαφημιστικές καμπάνιες για την σωστή ‘’ ενημέρωση ‘’των πολτών.




Εγκαταλείψατε πλοίο.
Republican newspapers, television and radio stations, η βάση του Republican Party, γερουσιαστές και πολιτικοί αναλυτές, αλλά κυρίως τα χοντρά πορτοφόλια της Wall Street, υπάρχουν ακόμη πολλά χοντρά πορτοφόλια στην Wall Street, έχουν εγκαταλείψει τον κ. McCain.
CHICAGO TRIBUNE ENDORSEMENT: Chicago Tribune endorses Barack Obama ...


Παραδοσιακοί φίλοι και υποστηρικτές του Republican Party, Saudi Arabia, τα Εμιράτα, όλες οι μεγάλες δημοκρατίες του Κόλπου, δεν έχουν δείξει καμία διάθεση να υποστηρίξουν τον κ.McCain, είναι και απασχολημένοι, μετράνε χρήμα που να βρούνε χρόνο.

O Bush άφαντος δεν κάνει το παραμικρό υπέρ του κ. McCain ‘’ he is toxic’’ λέει για τον Bush το McCain camp, και πάμε προς τις εκλογές με την χώρα στην ουσία ακυβέρνητη,παραδομένη σε απατεώνες, στις τράπεζες, και στα media.
FBI Struggling To Handle Wave Of Financial Fraud Cases
This Week in Scandals
Κάποια στιγμή θα πρέπει να ζητήσουν συγνώμη από τον κόσμο, από όλο τον κόσμο.


Για φίλες και φίλους που έχουν σχέση με τα Yiddish, language and humor, they may find this funny and Gotham.

YouTube - Sarah Silverman and The Great Schlep