Categories

Wednesday, October 22, 2008

Street Level Gotham

Μετά το πρώτο σοκ, δεν έχουν τελειώσει τα σοκ έρχονται το ένα μετά το άλλο σκεφτήκαμε Ελληνικά και είπαμε να το φιλοσοφήσουμε το θέμα.

Η Ελλάδα από το 1821 δανείζετε και χρωστάει, γιαγιάδες και παππούδες μιλούσαν για χρέη της Ελλάδας σε ξένες χώρες, το 1893 ο Χαρίλαος Τρικούπης δηλώνει στη Βουλή των Ελλήνων την ιστορική πλέον φράση "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν", και για 115 συναπτά έτη έχουμε μείνει πτωχοί. Δεν έχουμε διαβάσει ή ακούσει ποτέ Έλληνα πρωθυπουργό να δηλώνει ‘’ Ευτυχώς πλουτίσαμε ‘’. Είμαστε πάντα πτωχοί και δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Λέμε σε φίλους Αμερικανούς να μην τους πιάνει απελπισία να κάνουν ότι κάνουμε οι Έλληνες σε στιγμές οικονομικής κρίσης, απολύτως τίποτα, συνεχίζουμε την ζωή μας και προσπαθούμε να περάσουμε καλύτερα με διάφορους τρόπους.
One very effective stress reliever is να σουβλίζουμε κοκορέτσι στο σκάφος ανοιχτά στο πέλαγος, και αν μας ανοίξει η όρεξη και για κανένα παγωτάκι ανοιχτά στο πέλαγος, ένα τηλέφωνο και ο entrepreneur supplier έχει καλύψει τις ανάγκες μας.

Οι Έλληνες είμαστε experts, ανακαλύψαμε το χρέος έχει σχέση με την ελληνική λέξη οικονομία. Μπορεί με την οικονομία να μην τα έχουμε πάει πολύ καλά αλλά με το χρέος τα έχουμε πάει περίφημα, αιώνες τώρα.