Categories

Thursday, October 16, 2008

Street Level Gotham


Στην photo ( NYTimes book review) πίνακας ζωγραφικής με τον τίτλο
‘’ Οι lux συνήθειες των Virginians ‘’βλέπετε έναν άσπρο να χτυπάει τον μαύρο σκλάβο και δίπλα τον ίδιο να ερωτοτροπεί με μία μαύρη γυναίκα. Αυτή ήταν η ζωή των σκλάβων, δεν όριζαν απολύτως τίποτα.




Στο χθεσινό Debate ήταν φανερό ότι ο McCain δεν άντεχε την καταγωγή του Obama. Τον ενοχλούσε σφόδρα που καθόταν δίπλα σε μαύρο αντίπαλο ώρες πριν την κάλπη.
Ήταν σαρκαστικός, ανυπόμονος, κοιτούσε τον Obama λοξά και μάλλον έχει κολλήσει την ίδια ασθένεια που είχε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, τα μάτια του πήγαιναν πέρα δώθε. Ο McCain έχει την κακή λαΙκίστηκη συνήθεια , να μας αποκαλεί ‘’ my friends’’ και να μας κλείνει το μάτι πονηρά. Ίσως φταίει η ηλικία του και μπερδεύτηκε, κάποιος θα τον συμβούλευσε να κοιτάς την κάμερα στα μάτια και να μιλάς με νόημα, ο McCain & η Palin μας κλείνουν το μάτι με νόημα σαν να θέλουν κάτι να μας πούν στο '' μεταξύ μας '' στυλ. Που ακούστηκε.




Το campaign McCain Palin έχει πλέον πάρει πλέον μορφή, ρατσιστική.

Black Congressmen Declare Racism In Palin’s Rhetoric The New ... John McCain's racist remark very troubling Alaskans Speak (In A Frightened Whisper): Palin Is “Racist, Sexist ... Digg - John McCain's racist remarks

Την σκυτάλη σε ‘’ nasty and racist campaign’’ άνοιξε ο New Yorker Rudi Gulianni στο συνέδριο των Republicans in September και στην συνέχεια την παρέλαβε η Sarah Palin.



Giuliani's Ugly Approach To Speech May Backfire

‘’ Κατά λάθος ‘’ έστειλαν έντυπο ψηφοδέλτιο σε ψηφοφόρους σε περιοχή βόρεια του νομού της ΝΥ και αντί να γράφει Barack Obama, έγραφε Barack OSAMA. Έχουν ειδικά εκπαιδευμένο ‘’ Δαίμονα Τυπογραφείου ‘’ upstate NY.

ELECTION MIX-UP: 'OSAMA' ON THE BALLOT - New York Post

N.Y. mixup: 'Barack Osama' on ballot - Barack Obama News- msnbc.com


Η απόγνωση και η ντροπή των Republicans για την επιλογή της Sarah Palin for Vice President δεν έχει προηγούμενο, ειδικά από τον κόσμο των επιχειρήσεων.


Republican Congressman Criticizes Palin Rallies Vendetta row can’t hold Sarah Palin back - Times Online David Brooks: Sarah Palin "Represents a Fatal Cancer to the ...

Βρήκαμε και τους Πράσινους

Green Party of the United States Homepage


Εκτός από Πρόεδρο και αντιπρόεδρο θα ψηφήσουμε για δικαστές, αντιπροσώπους στο Congress State Senate and Assembly, οι Δημοκρατικοί περιμένουν να σαρώσουν παντού. The ‘’ L’’ word, Landslide, ακόμη και να κερδίσουν οι Republicans την προεδρία Senate, Congress and the House of Representatives δείχνει ότι θα πάει στους Δημοκρατικούς.

President, Vice President

Justice of the Supreme Court

Representative in Congress
NYS Senate and Assembly