Categories

Wednesday, October 8, 2008

Street Level Gotham


Addicted to Profits
Ο ποιητής TS Eliot in his poem The Waste Land λέει ότι ‘’ April is the cruelest month ‘’, ‘’ Απρίλιος, ο σκληρότερος μήνας’’, ( περίπου μετάφραση).

Στην ΝΥ ο σκληρότερος μήνας ιστορικά πλέον είναι ο Σεπτέμβριος.
Απροστάτευτη από την επίθεση που εξαπέλυσε Ο Bin Laden από τις σπηλιές, απροστάτευτη και από τα νύχια των CEO’s από τα ρετιρέ της Wall Street, September is the cruelest month.

Η ΝΥ αυτή την στιγμή έχει γονατίσει , η χώρα δοκιμάζετε η κρίση είναι απίστευτη και ατελείωτη.

Παράλληλα ζούμε με τον φόβο ότι θα ξυπνήσουμε μία μέρα σύντομα και δούμε ότι τα στρατά μας κάνουν βόλτα έξω από την Τεχεράνη. Τρώγονται για επίθεση στο Ιράν και μπορεί να προκαλέσουν '' θέμα '' με το Ιράν και μετά τις εκλογές, ειδικά αν τις κερδίσει ο κ.Obama. Ζούμε και με αυτή την αγωνία

Η φούσκα θα σκάσει λέγαμε, απλά περιμέναμε να μην σκάσει στα δικά μας κεφάλια , θέλαμε να σκάσει στην Κίνα, στην Ινδία και σε άλλα συμπαθεί προς τον καπιταλισμό κράτη.
Δεν είναι δυνατόν να σκάσει εδώ, εμείς έχουμε experts ειδικούς, γίγαντες in finance, και μιλάμε και αγγλικά.

Όσοι διαφωνούσαν για την πορεία της οικονομίας και για τον πόλεμο στο Ιράκ ήταν από αντιπατριώτες, ανόητοι, out of touch with reality, neo communists και άλλα ευτράπελα.

Περιμένουμε for food delivery και από τον καναπέ, μπουκωμένοι με το remote control στο χέρι περιμένουμε την σωτηρία από όπου και να έρθει.