Categories

Tuesday, June 24, 2008

Street Level Gotham


photo Mr.Crist
Πως ξέφυγε από τα ικανά χέρια ελληνοαμερικανίδων τέτοιο κελεπούρι μας κάνει εντύπωση.Λέτε να είναι τσιγούνης, μισογύνης και υποχόνδριος ?


Florida Governor Charlie Crist Biography ελληνικής καταγωγής δηλώνει ο ίδιος, φλερτάρει την θέση Vice President. Ο υπερβολικά άσπρος κ. McCain θέλει τους ψήφους των Ελληνικής καταγωγής Republicans.

Κύριε very white μας McCain, θα σας ψηφίσουν anyway κάτι όμως δεν κολλάει στο ‘’ οικογένεια, πατρίδα, θρησκεία, ευημερία’’ , προφίλ των Republicans με τον ομογενή Mr.Crist. Ηe does not meet the standards.

Στην ηλιόλουστη Florida μάλλον μαυρίζει σε solarium & έχει πολύ λευκά δόντια like a celebrity, πως να τον εμπιστευτείς αμα είσαι εργάτης, δεν έχει δικό του σπίτι ζει σε νοικιασμένο μεγάλο μειον που πάς μέσα στους ιδιοκτήτες κύρις, σχεδόν 60 ετών παντρεύτηκε πριν 30 χρόνια και σε δύο μήνες χώρισε και δεν ξαναπαντρεύτηκε, τι κοινό έχει με μητέρες και Republican wifes,

photo Mr.Skelos
Ο δεύτερος κ. Dean Skelos – μόλις αντικατέστησε τον State Senator Joseph L. Bruno, ο οποίος σήμερα δήλωσε παραίτηση από το αξίωμα. Δεν είναι σίγουρο ότι είναι ελληνικής καταγωγής αλλά όταν αναφέρονται στο όνομά του στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο ακούγεται το Skelos ‘’Σκύλος ‘’, kind of Greek.

photos Obama's rallies

Αν μας έλεγε κάποιος πριν από ένα χρόνο ότι στις ΗΠΑ θα παραληρούσαν πλήθη λευκών για τον υποψήφιο του Δημοκρατικού κόμματος για την προεδρία, ό οποίος είναι μαύρος, το ένα του όνομα θυμίζει τον Osama bin Laden, το άλλο του όνομα είναι Housein, υπάρχουν υποψίες ότι είναι μουσουλμάνος, μεγάλωσε στην Χαβάη χωρίς τον πατέρα του που ήταν Αφρικανός, και η μητέρα του θυμίζει 60’s radical, ο δε αγαπημένος του ιερέας λέει αυτά που λένε οι ‘’ εχθροί της χώρας’’, μα το κύπελο που θέλουμε να κερδίσει η Ισπανία την Κυριακή, δεν θα το πιστεύαμε.


Στο καλά οργανωμένο Obama campaign κάνουν βλακείες και χοντράδες.
Διάλεγαν κόσμο for a diverse photo op, & όταν είδαν κορίτσια με τ μαντίλες τις απέκλεισαν από την φωτογράφηση.
Two Muslim women wearing their traditional hijab headscarves were banned from sitting behind the podium at an Obama campaign rally in Detroit, Monday. Selecting for "diversity," campaign volunteers carefully orchestrated the background crowd that would appear on camera and in photos behind the candidate.

photo Chinese official in China, παρακαλεί γονατιστός γονείς που έχασαν τα παιδιά τους στον σεισμό να σταματήσουν τις διαμαρτυρίες.

Με Κινέζους από την Κίνα ερχόμαστε σε επαφή σχεδόν καθημερινά στην ΝΥ. Μιλάμε για τους Ολυμπιακούς, είναι πολύ περήφανοι που θα δεί ό κόσμος το θαύμα που λέγετε Κίνα μας λένε, μιλάμε για τα σχολεία, για τα παιδιά για την ακρίβεια κ.ο.κ. Όταν τους ρωτάμε για τους σεισμούς αλλάζουν θέμα ευγενικά, σαν να μην θέλουν να το συζητάνε με λευκούς, σαν να ντρέπονται.