Categories

Wednesday, June 11, 2008

Street Level Gotham


Big News for Brooklyn
2 men scale New York Times building hours apart - International ...

Brooklyn citizens έχουν πάρει την τιμή της πόλης στα χέρια τους και προσπαθούν να αποκαταστήσουν λάθη του παρελθόντος και εξηγούμε.

Πρώτος στην Ανταρκτική they say, δεν έφτασε ο Robert Edward Peary, but a Brooklynite, Dr. Cook from Bushwick, για αυτό a Brooklyn boy επηρεασμένο από λες αυτές τις αδικίες όταν είδε έναν Γάλλο να ανεβαίνει τους τοίχους του New York Times building, να οι cameras, press, fashion editors χαμός, σκέφτηκε πολύ σωστά ο πατριώτης ‘’ σιγά που θα μας πάρετε και αυτή την πρωτιά, εμείς τι κάνουμε εδώ? και αρχίζει το σκαρφάλωμα.
Για τυπικούς λόγους είπε ότι τι έκανε για να μας ενημερώσει για την μάστιγα της ελονοσίας στην Αφρική.



photo Dr.Cook
BACK FROM THE ANTARCTIC; Dr. Cook of Brooklyn Tells of the Wonders ...

Arctic Explorers - EnchantedLearning.com
Robert Edwin Peary: Arctic Explorer - EnchantedLearning.com

Η αποκάλυψη ότι δεν ήταν ο Thomas Edison ο πραγματικός daddy της ηλεκτρικής ενέργειας αλλά ο Nikola Tesla, a Serbian American, συνεργάτης του T. Edison, ο οποίος T.Edison λένε ότι έκλεψε τις ιδέες του N.Tesla. Studio 360: Nikola Tesla: Strange Genius. και ότι στο Everest, δεν ήταν ο Sir Edmund Hillary που πάτησε πρώτος στο Everest αλλά ο a Tenzing Norgay Sherpa που ήταν μαζί του, έχει αναστατώσει της Brooklynites και δεν αφήνουν ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στην ουσία τα γράψαμε όλα αυτά για να βρούμε κάτι να λέει Hillary, εκτός της κας. Clinton



photo Sir E.Hillary and Tenzig Norgay

Edmund Hillary - Wikiquote
Με δύναμη και ενθουσιασμό από το Brooklyn, the heart of the US blogosphere beats in Brooklyn σας ενημερώνουμε ότι στα Webby Awards είδαμε bloggers from Brooklyn wining some good awards. Coney Island: An Uncertain Future. for the preservation of Coney Island.
We wish σε άλλους δύο bloggers Brooklyn Fighters

The Rev. Spyros' Snake Oil Emporium
The Gowanus Lounge

Good Luck next year.

Welcome to the Webby Awards Βραβεία για on line ventures.
Το I Gotham Greek προσπαθεί να προσφέρει links και πληροφόρηση από institutions and news organizations με κύρος και ήθος.

We post links from: New York Times, Huffington Post, BBC NPR, PBS, DIGG CHOW, KAYAK Βραβεύθηκαν όλοι καθώς και το site του Innocence Project

Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την βράβευση του Innocence Project, γιατί από τα τρία NGO’s ‘’ Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ‘’ τις οποίες στηρίζουμε από τις πρώτες ώρες λειτουργίας μας, Σεπτέμβριος 2007, βραβεύθηκαν οι δύο.

Στην Ελλάδα, Διακονία Φυλακών, και εχθές στην ΝΥ το Innocence Project. Καλή τύχη και στην τρίτη μας επιλογή το αξίζει, CFW Shops το αξίζει.


diakonia-filakon.gr
innocenceproject.org
cfwshops.org