Categories

Tuesday, June 10, 2008

Street Level Gotham



NBA play offs between Celtics and Lakers, legendary teams και αυτή η αναμέτρηση φέρνει κάτι από το παρελθόν στην ζωή μας εδώ στο Gotham.
Στην ΝΥ έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε play offs χωρίς τους Knicks our local team, ομάδα που έχει κερδίσει ελάχιστα championships anyway, και ομάδα με στυλ ‘’ we will kick ass ‘’ στην αρχή της περιόδου , και στο τέλος they get their asses kicked.

Το ίδιο στυλ φυσικά φορούσε και η κα. Clinton, το ίδιο μας έλεγαν για το φοβερό άλογο Big Brown, το οποίο ήρθε τελευταίο στο Belmont Races από φαβορί.
ABC News: Why Big Brown Lost the Triple Crown

Why Hillary Lost?

Celtics and Lakers, καλές αναμνήσεις από το πάλαι ποτέ,
Larry Bird of the Celtics, a white street toughie from Boston, Kareem Abdul- Jabbar a brother from Gotham for the Lakers έγραψαν ιστορία. Ήταν πιο πολύ athletes και λιγότερο glamouro psonares.


photos Larry Bird Kareem Abdul Jabbar

Phil Jackson προπονητής των Celtics, παίχτης των Knicks την παλιά καλή εποχή, before they started kicking ass, προπονητής των Chicago Bulls των μαγικών ημερών του Μ. Jordan. Phil Jackson, Major Dude!!!! Yeah, go Lakers.
photo Phil Jackson

Σε γραφεία γιατρών πολλών ειδικοτήτων, με την εξαίρεση για την ώρα του ψυχίατρων, όλοι προσφέρουν botox treatments. Ουρολόγοι, οφθαλμίατροι, ορθοπεδικοί, καρδιολόγοι, γυναικολόγοι, δερματολόγοι, όλοι κάτι λένε για botox treatments. Είμαστε στην κατηγορία των baby boomers granted, ηλικίες από 45 – 60, δεν έχουμε τα προσόντα για να γεράσουμε for sure, αλλά τέτοια λύσσα με το botox ?

Ruthless peddlers.

Πας στον γιατρό για πέτρα στα νεφρά και σου πουλάει botox για τις ρυτίδες στο λαιμό.
Και αν πεις όχι να μου λείπει σε ρωτάνε ξανά σαν να έκανες λάθος και σε ρωτάνε ξανά: Are you sure ?
Peddlers.
pEdler]
ουσ. γυρολόγος, λιανοπωλητής, μικρέμπορος, κν. πλασιέ # ιδ. "βαποράκι",( μικροδιακινητής) ναρκωτικών



Ο πρόεδρος μας κάνει την τελευταία του προεδρική περιοδεία στην Europe. Αν κάτσει πάλι η Angela για μασάζ θα μας κοστίσει. Καμία αντίσταση τέλος πάντων ?


Δημοσιογράφοι που υποστήριξαν την πολιτική Bush και της συμμορίας του, ειδικά ο απαράδεκτος Bill O’Reily and his team από το Fox News ξέρουν ότι μετράνε μέρες, ακόμη και να εκλεγεί ο McCain κούφια ή ώρα. “ Boys bulling is over τα κεφάλια μέσα for ever, please’’.
WATCH: MSNBC Slams Fox For Suggesting Obama Fist Bump Was A "Terrorist Jab"

The Uptake FOX Ambushes Bill Moyers; Journalists Ambush FOX










photo Bill O Reily ο τραμπούκος and Klaxon Saxon friend Ann Coulter