Categories

Thursday, June 12, 2008

Street Level Gotham

photo E.Wilson
Edward Wilson, όταν μαθαίνουμε ότι είναι στην ΝΥ ηρεμούμε. Eπιστήμονας, the founding father of Biodiversity and the creator of Encyclopedia Of Life. Τον βλέπουμε συχνά να κάνει περίπατο στο Central Park.


photo Al Franken
Θα μας πήγαινε πολύ στο Gotham γερουσιαστής σαν τον Al Franken υποψήφιο για το Senate in the state of Minnesota.

Certified New Yorker, κωμικός χρόνια στο Saturday Night Live, local comedy show. A funny liberal με καθαρή σκέψη, όταν μιλάει καταλαβαίνεις τι λέει.



photo E.Penasola

Για δήμαρχος θα μας άρεσε ο πρώην δήμαρχος της Bogota Columbia, senor Enrique Penalosa.
Κατά την διάρκεια της θητείας του κατέβασε τα αυτοκίνητα από τα πεζοδρόμια και ανέβασε ξανά τους πεζούς, στην Bogota στην πόλη των cartel της σκόνης και των gangs.


My Site - "Bus Rapid Transit System" by Enrique Penalosa

Questions for Enrique Peñalosa - Man With a Plan



Στην πόλη μας σήμερα μάθαμε ότι ενδέχεται να έχουμε αγοράσει ληγμένες τροφές και φάρμακα από τα καταστήματα – αλυσίδες Rite Aid CVC.


Rite Aid, CVS cited for selling expired products


Not surprised at all. Με τον τρόπο που σπρώχνουν φάρμακα στον κόσμο και με την θολούρα που έχουμε όλοι εδώ στη ΝΥ έχουμε σχεδόν λήξει και εμείς σας σκεπτόμενοι άνθρωποι. Αγοράζουμε και καταναλώνουμε συνεχώς.


Εργαζόμενος. Μέγεθος θέσης εργασίας όσο μία κούνια για μωρό, όλη μέρα βλέμμα καρφωμένο στον υπολογιστή σου ή στον υπολογιστή του διπλανού σου, παραγγέλνεις φαγητό και τρως στο γραφείο σου πάνω σε χαρτιά και μπροστά στον υπολογιστή.


Δεν είναι λίγοι οι εργαζόμενοι που κάνουν και άλλες δουλειές από τα γραφεία τους. Πουλάνε on line ότι πέσει στα χέρια τους, συμβουλές, μετοχές, προσωπικά δεδομένα πελατών της εταιρείας που εργάζονται, υλικά από τα γραφεία τους, time sharing, έως παιδική πορνογραφία και ναρκωτικά.

New York Hospital Worker Arrested for Stealing 50000 Patient ...

Δύο δουλειές σε ένα οκτάωρο, μεγάλη ζαλάδα.




Για σου Angelina μας, you Gotham doll you, βρε κούκλα μας το ξέρουμε ότι είσαι in a relationship αλλά έχουμε και εμείς feelings.
Όταν έρχεσαι εσύ στην ΝΥ και γίνετε της τρελής δεν μας πειράζει καθόλου,για άλλους τα παίρνουμε, δεν μπορούμε να παρκάρουμε χαλάλι σου, ανεβάζουν την τιμή του καφέ να είσαι καλά, πάμε να αγοράσουμε γάλα και αντί για το κανονικό με τις διοξίνες μας δίνουν το άλλο το green με τις organic διοξίνες γιατί έτσι λέει η σχέση ο Brat, πάλι δεν μας πειράζει.
Χαλάλι οι ταλαιπωρίες βρε Angelina μας αδυναμία είναι αυτή τι να κάνουμε.

Με το καλό τα δίδυμα, και μας λείπεις βρε πουλάκι μας από το Gotham.
The boys
photo, you know who ( Vanity Fair )