Categories

Monday, June 9, 2008

Street Level Gotham

For $82 a Day, Booking a Cell in a 5-Star Jail


Καλοκαίρι, δεν είναι καιρός for business, job hunting etc. άλλα ίσως να έχουμε λύση για τουριστικές μονάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα την φετινή σαιζόν.

Αν φέτος οι κρατήσεις είναι μόνο από κουμπάρους ή ανίψια που κάνουν θητεία, που σημαίνει ότι κανείς δεν θα πληρώσει, μετατρέψατε την μονάδα σε Private Jail, δηλαδή Ιδιωτική Φυλακή για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Στις ΗΠΑ, κάποιος/α που αντέχει η τσέπη τους ή των γονιών τους και καταδικάστηκαν σε φυλάκιση γιατί τους έπιασαν να οδηγούν μεθυσμένοι για παράδειγμα, μπορούν να κάνουν φυλακή χωρίς Καπετανάκη, εδώ οι φυλακές έχουν όλες τον Καπετανάκη τους.
Ιδιωτικές επιχειρήσεις σε δικά τους κτίρια, συνήθως πρώην ξενοδοχεία, πουλάνε υπηρεσίες φυλάκισης για κατάδικους που μπορούν πληρώσουν το σύνολο των ημερών φυλάκισης που επέβαλε το δικαστήριο. Οι κατάδικοι παρουσιάζονται την ημέρα που έχει ορίσει το δικαστήριο στις ιδιωτικές αυτές φυλακές με τα προσωπικά τους αντικείμενα, iPods, TV sets, κινητά books, μαξιλάρια σεντόνια κοκ., ( ο εξοπλισμός διαφέρει από club σε club ).

Εάν έχετε το κτίριο, βάλτε κάγκελα στα παράθυρα and you are ready for bussinessΟι επιχειρήσεις αυτές έχουν δικαίωμα επιλογής πελατών, μπορούν να προσφέρουν κράτηση σε μητέρες μόνο για παράδειγμα, ή σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, ανάλογα με τον εξοπλισμό και την υποδομή που διαθέτουν.

Στην έρευνα που κάναμε καταλήξαμε ότι οι ποιο κερδοφόρες ομάδες κρατουμένων, with very with low maintance υπηρεσίες συντήρησης είναι οι βουδιστές και αμετανόητα anorectic models.



Έχουν καταδικαστεί βουδιστές σε κράτηση διότι οδηγούσαν κάρο με γελαδούλες σε high way και anorectic models γιατί δεν ακολούθησαν εντολές δικαστηρίου και συνέχισαν να κάνουν δίαιτα.

Extremely low maintenance και για τις δύο κατηγορίες, μόνο που και για τα models χρειάζεται και πλέγμα στα παράθυρα εκτός από τα κάγκελα, μπορεί γλιστρήσουν προς τα έξω, οι βουδιστές αν θέλουν να αποδράσουν δεν τους σταματάει το πλέγμα.


Αυτές οι επιχειρήσεις έχουν πάρει φωτιά εδώ στις ΗΠΑ μεγάλη ζήτηση μικρή προσφορά, γρήγορα θα γίνουν franchise να μας το θυμηθείτε όπως MaJail, JaiBucks, MicroJail με φωτεινές επιγραφές και τιμοκατάλογο στην πόρτα.