Categories

Thursday, June 19, 2008

Street Level Gotham

Despair
[dispEer]
ουσ. (αιτία που οδηγεί σε) απελπισία ή απόγνωση abandon one-self to despair παραδίδομαι στην απελπισία, πέφτω στα μαύρα πανιά




Despair, Inc.

Αυτή η ενότητα Business and Career Opp. είναι έγκυρη όσο και η Wall Street Journal.
Ότι έχουμε γράψει ισχύει ως bussines, profession, or venture.
And now the ultimate concept Despair, Inc. Έκαναν την απόγνωση corporation and they sell T shirts, cards, calendars etc.
Coo.l you cool Dudes.




Αν το επάγγελμά σας ανήκει στην κατηγορία των ‘’ risk and dangerous professions’’ και κάθε τόσο μαζεύονται άσχετοι και ‘’ πτωχοί και άνεργοι ‘’ για να διαμαρτυρηθούν έξω από το γραφείο σας όπως στην φωτογραφία, είναι καιρός για αλλαγές.



Woman Sues Victoria's Secret For Thong Injury - Consumer News ...
Η ‘’ bissna’’ των μηνύσεων είναι κερδοφόρα. Μηνύστε τους πάντες για τα πάντα. Τόσοι δικηγόροι κάποιος θα αναλάβει την υπόθεσή σας, κάποιος δικηγόρος ανέλαβε την παρακάτω υπόθεση.
Κυρία τραυματίστηκε στο μάτι από εσώρουχο της Victoria Secret και τώρα ζητάει αποζημίωση Εσείς να πείτε ότι τραυματίσατε το χέρι σας, το αυτί σας, τον γάμο σας ότι κάτσει.


levee
ουσ. αντιπλημμυρικό ανάχωμα ή πρόχωμα (ποταμού)

Levees, αναχώματα υποχωρούν, απαραίτητες σακούλες με άμμο. Μεγάλη ζήτηση. Αν σας βρίσκονται σακούλες με άμμο από προηγούμενες καταστροφές πουλήστε τες σε πόλεις που βρίσκονται δίπλα και κοντά στο Mississippi River. The Great Old Mighty θα τους πνίξει τους ανθρώπους, δεν προλαβαίνουν να μπαζώνουν τις όχθες του ποταμού.

Mississippi's rising waters break 1993 record -- chicagotribune.com

Midwest Floods, East Coast Sizzles, Displaced Residents Assess ...




photo of Scott Adams
The Tables Turn for Dilbert’s Creator - New York Times

Ευχές μας για το καλοκαίρι είναι οι δημιουργικές διακοπές, αν πάλι ψάχνετε για δουλειά τι καλλίτερο από θέση εργασίας στην εταιρεία του Scott Adams δημιουργού του cartoon Dilbert.
Creative and a good employer ο κ. Adams. Prepare a kick something cv and go for it. You never know.


www.dilbert.com