Categories

Sunday, March 30, 2008

Smokers Eponymous























Mark Twain






















Cancer Study Funded by Cigarette Company : NPR


No news here, the tobacco industry συχνά προσφέρει οικονομική βοήθεια σε ερευνητικά προγράμματα & μερικές φορές κάνουν το ‘’ editing’’, στα μέτρα τους.

Post-Smoking Ban, City Gains 10 Million Lbs.


1 million pounds επιπλέον ζυγίζουν οι κάτοικοι της ΝΥ μετά την απαγόρευση του καπνίσματος.
Το μέτρο έχει χαθεί. Τρώνε τεράστιες ποσότητες φαγητού και στην ΝΥ. Τρώνε για να τελειώσουν το φαγητό, γρήγορα, βιαστικά, για να φάνε το επόμενο. Κανείς δεν διαμαρτύρεται για τις μεγάλες ποσότητες που προσφέρουν τα εστιατόρια, το αντίθετο μάλιστα διαμαρτύρονται όταν οι ποσότητες φαγητού είναι κανονικές.

Δεν είναι σίγουρο ότι έβαλαν βάρος επειδή σταμάτησαν το κάπνισμα, έχουν σταματήσει και άλλα activities, such as sex, walking, taking care of others, dreaming for the future of a better world. Οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό του, money, θέματα δουλειάς, ψώνια, TV shows, για το που θα φάνε, etc.

Μιλώντας σε παχύσαρκους διακρίνει κανείς πολύ συχνά ότι είναι φοβισμένοι για τη ζωή, το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους εάν έχουν οικογένεια, συχνά δε είναι όλη η οικογένεια παχύσαρκη, ακόμη και τα pets.
Νέοι άνθρωποι που δεν έχουν καπνίσει ποτέ τους δεν χωρούν στα γραφεία τους, ή στα αυτοκίνητα τους. Μεγάλη επιδημία.
Killer too obese for jail?
Κα. Mayra Lizbeth Rosales. H παχυσαρκία είναι προς όφελος της κας. Rosales for now anyway. Ζυγίζει 800 - 1000 lbs περίπου και κατηγορείτε για τον φόνο ενός μικρού παιδιού Η αστυνομία της πόλης La Joya in Texas, για να την συλλάβει πρέπει να σπάσει τοίχους και να φέρει γερανούς για να την σηκώσει και στο τέλος δεν έχουν που να την βάλουν. Απίστευτο.