Categories

Tuesday, March 11, 2008

Street Level Gotham



Ζήτησε από τους πολίτες του νομού του να τον ψηφήσουν και εκείνος '' θα καθάριζε τον νομό '' από τους άρπαγες, τους κλέφτες, τους εργολάβους ειδικών συμφερόντων. Κέρδισε τις εκλογές ακριβώς για τους παραπάνω λόγους.
Παραιτήθηκε για oiκονομικά σκάνδαλα


Mr.Jim McGreevey νομάρχης της πολιτείας του New Jersey.
Ζήτησε από τους πολίτες του νομού να τον ψηφίσουν και εκείνος ως εκλεγμένος νομάρχης δεν θα προωθούσε ούτε θα ψήφιζε νομοσχέδιο το οποίο θα επέτρεπε Civil Union ( γάμο ) μεταξύ gay men and gay women. Φανατικός αντίπαλος του σχετικού νομοσχεδίου. Κέρδισε τις εκλογές, ‘’ ηθικοί ‘’ οικογενειάρχες τον ψήφισαν.
Παραιτήθηκε διότι είχε ερωτικές σχέσεις με τον σύμβουλό του


Mr. Elliot Spitzer νομάρχης της πολιτείας της ΝΥ.

Πριν εκλεγεί νομάρχης ως Γενικός Εισαγγελέας της πολιτείας της ΝΥ είχε βάλει στο μάτι την διαφθορά στο Wall street, φούσκες, insider trading, etc. καθώς και οίκους ανοχής. Κέρδισε τις εκλογές με 60% για τους παραπάνω λόγους.

Πιθανή η παραίτησης του, το FBI ανακάλυψε ότι ήταν τακτικός πελάτης οίκου ανοχής

Έκκληση προς τον κ. Ζαχόπουλο.
Κύριε Ζαχόπουλε, την ώρα που θα μετανοείτε δημοσίως μπροστά σε Θεό και ανθρώπους, δηλαδή μπροστά στα ΜΜΕ, για κάθε τι παράνομο που λένε ότι διαπράξατε κατά την διάρκεια της θητείας σας ως Γ.Γ. του ΥΠΠΟ, σας παρακαλούμε μην εμφανισθείτε με την σύζυγο χέρι χέρι.. Βαρεθήκαμε,do the Greek thing, κρατήστε το χέρι της μητέρας σας, της νονάς σας κάποιας κουμπάρας σας ίσως ?