Categories

Wednesday, March 19, 2008

Street Level Gotham

Διαβάσαμε και ακούσαμε τις λέξεις ‘’ Greek tragedy ‘’ αμέτρητες φορές αυτή την εβδομάδα από τα ΜΜΕ, όχι φυσικά για την τραγωδία του πολέμου στο Iraq, την ανεργία, την φτώχια, χιλιάδες οι νέοι άστεγοι , αλλά για το πόσο ταπεινωμένη πρέπει να αισθάνεται η κυρία Silda Spitzer, πτυχιούχος της Νομικής του Harvard, σύζυγος του νομάρχη της ΝΥ που παραιτήθηκε από το αξίωμα του νομάρχη λόγω των σχέσεων που συντηρούσε με VIP οίκο ανοχής.

Now if this is a Greek Tragedy τότε τα θύματα του πολέμου στο Iraq ή στο Afganistan, παιδιά που πιθανόν να μην έχουν πτυχία από το Harvard or other similar institution, θα είναι μάλλον business as usual.

Ευτυχώς που ήρθε το πραγματικό τσίρκο Ringling Bros., στο Gotham για έρθουμε στα ίσα μας.
















Για περίπου δύο εβδομάδες η κα. Clinton καθώς και ο σύζυγος πρώην πρόεδρος Billy ‘’Baba’’ Clinton καλλιεργούσαν την ιδέα του ‘’ dream ticket’’ Clinton Obama, και όχι φυσικά Obama Clinton. Ο κ. Obama δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει η θέση του αντιπροέδρου. The Clinton camp συνέχισε για ακόμη λίγο με το σενάριο έως ότου η Πρόεδρος της Βουλής Speaker Nancy Pelosi έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και είπε ότι στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2008 θα κατέβει ένας από τους δύο υποψήφιους και όχι και οι δύο μαζί. Pelosi: Don't Expect Dem Dream Ticket

Κα .
Kathleen Sebelius, νομάρχης της πολιτείας του Kansas πιθανόν η επιλογή Obama για την δεύτερη θέση στο dream ticket.

Γιατί οι Λατίνοι ψηφίζουν Χίλαρι
ΓΙΟΥΛΑ ΖΑΧΙΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 09/03/2008
Εδώ να συμπληρώσουμε ότι και άλλες μειονότητες μεταναστών εκτός των Λατίνων, που δεν αισθάνονται αρκετά ενταγμένοι στο σύστημα, Ασιάτες, Ευρωπαίοι από Αν. Ευρώπη, Άραβες ακόμη και Αφρικανοί, δεν ψηφίζουν μαύρους υποψήφιους, ούτε για δήμαρχο.
Πιστεύουμε ότι και η Έλληνες Ομογενείς υποστηρικτές του Κόμματος των Δημοκρατικών προτιμούν την κα. Clinton αντί του κ. Obama.

Μνήμες του απίθανου αίσχος στο Σικάγο το 1968 φέρνει ξανά στην επιφάνεια the timely release of the animated film Chicago Ten.
Accurate και καλοφτιαγμένο.