Categories

Tuesday, March 25, 2008

Street Level Gotham



Tom Daschle on Universal Health Care (The Leonard Lopate Show: Friday, 07 March 2008 ...


Former US Senator Tom Daschle says that the US must guarantee universal health coverage in order to stay economically competitive. Επίσης ο κ. Tom Daschle στην παραπάνω συνέντευξη για το βιβλίο του είπε το εξής:


‘’Τα μεγάλα επιστημονικά κέντρα των ΗΠΑ, Mayo Clinic, John Hopkins, etc. είναι οι εξαιρέσεις, είναι νησίδες με υπηρεσίες και γιατρούς υψηλών προδιαγραφών σε σχέση με το υπόλοιπο σύστημα που έχει μεγάλα προβλήματα’’.



Στο εξώφυλλό μας δεξιά in the ABOUT US section γράψαμε ‘’Ζήτω οι Έλληνες Γιατροί στην Ελλάδα’’. Το σύστημα υγείας στην Ελλάδα έχει μεγάλα προβλήματα και θέλει βελτιώσεις σίγουρα, αλλά οι Έλληνες γιατροί στην είναι λιγότερο '' the spin doctors '' του συστήματος από ότι εδώ. Έλληνες γιατροί από όλα τα κόμματα συμφωνούν ότι το σύστημα στην Ελλάδα θέλει βελτιώσεις και αλλαγές.
Στις ΗΠΑ οι γιατροί στο σύνολο τους μένουν σιωπηλοί, εκτός από μετρημένους στα δάχτυλα γιατρούς και ερευνητές μεγάλων ιατρικών κέντρων που συχνά με επιστολές και δημοσιεύματα αναφέρονται στα προβλήματα του συστήματος ως έχει.



Cancer on 5 Dollars a Day
βιβλίο του κωμικού Robert Schimmel,& του Alan Eisenstock