Categories

Wednesday, March 5, 2008

Street Level Gotham

Κάθε χρόνο στην παρέλαση των Ελλήνων στην 5η Λεωφόρο της ΝΥ ο/η Grand Marshal της παρέλασης είναι προσωπικότητες από την Ελλάδα or local, λαμπερές με Hollywood appeal, όπως π.χ. ο κ. Δ. Αβραμόπουλος, η κα. Φ. Πετραλιά, η κα. Ντ. Μπακογιάννη, έχουν προτείνει και την κα. Α. Βίσση στο παρελθόν αλλά ήταν απασχολημένη και δεν μπόρεσε να μας τιμήσει, και από το local στοιχείο, επιχειρηματίες, πολιτικούς φιλέλληνες που αγαπούν την ελληνική ψήφο, ηθοποιούς κλπ.

Είναι ικανοί να καλέσουν τον κ. Mr. George Tenet

ή τους κ. κ. Γ. Καρατζεφέρη Παν. Ψωμιάδη, Σ. Παπαθεμελή για να μας μιλήσουν για την συγκίνηση τους από την τεράστια προσέλευση Ελλήνων στην παρέλαση, για την καρδιά της Ελλάδος που χτυπάει εδώ στις ΗΠΑ, για την ακρίβεια γωνία Wall & Williams , και λίγο πριν αρχίσει το τσάμικο να ακούσουμε το σύνηθες πόσο πιο Έλληνες είναι οι Ελληνοαμερικανοί, και πόσο πρέπει και επιβάλετε να παραμείνουμε Έλληνες εδώ στις ΗΠΑ με δικά μας έξοδα φυσικά, και άλλα τέτοια.

Σίγουρα δεν τους περνάει από το μυαλό να καλέσουν όλη την οικογένεια Sedaris, David Sedaris, & Amy Sedaris συγγραφείς and very famous να είναι οι Grand Marshals της παρέλασης, ή τον κ. Jeffrey Eugenides συγγραφέα γνωστό και ευλογημένο από την κα. O. Winfrey, την κα. Arianna Huffington και τον κ. Markos Mulitsas Zunigaσημαντικοί bloggers respected and famous.




Mr. J. Eugenides

























Ms.A. Sedaris & Mr.D.Sedaris












Mr.M.Mulitsas Zuniga & Mrs.A.Huffington

Αν πάλι η Επιτροπή θέλει να εισάγει Grand Marshal από την Ελλάδα για την παρέλαση, καλό θα ήταν να τιμήσουν Έλληνες που έχουν international appeal and respect, όπως για παράδειγμα ο κ. Μ. Κορρές και η Ομάδα του, υπεύθυνοι έργου αποκατάστασης του Παρθενώνα.
Αξίζουν αυτή και άλλες τιμές φυσικά, αξίζουν τα έξοδα των sponsors, θα ήταν δε έξυπνο αντί να τους βάλουν να παρελάσουν κάτω από σημαίες και δίπλα σε προϊόντα χορηγών και να τους τρέχουν από συνεστίαση σε συνεστίαση, the usual pattern, να τους κλείσουν συνεντεύξεις for the mass media & αίθουσες σε σχολεία και πανεπιστήμια για να μιλήσουν για το έργο τους, για του οποίου την διάρκεια και το μέγεθος εμείς οι Έλληνες των ΗΠΑ γνωρίζουμε ελάχιστα, και για το οποίο ενδιαφέρονται και αρκετοί Αμερικανοί.