Categories

Tuesday, November 3, 2009

Street Level Gotham


Στο Υστεριστάν, δηλ. ΗΠΑ υποφέρουμε συλλογικά από microphobia θα ρέψουν τα χέρια μας από το sanitizer , πώρωση.


photos Vercasse and Cavalli

Φανατικοί με την παράδοση στο Υστεριστάν, βιαστήκαμε λίγο last year και η καταστροφή έπεσε σε χρόνο που λήγει σε 8 2008, δεν περιμέναμε το 2009 για να βαρέσει το κανόνι και να είναι ασορτί με το κραχ του 1929, meltdown του 1989, το dotcom bust του 1999 και πάει λέγοντας.
Μετά τον χαλασμό of last year ένα χρόνο αργότερα, με την ανεργία να τρέχει σαν Κενυάτης δρομέας, την απώλεια εισοδήματος σε ύψη ίλιγγου, ο αριθμός αρπαγής σπιτιών από τις τράπεζες να αυξάνετε με γοργούς ρυθμούς κάθε μέρα, ακούμε ότι η οικονομία πάει καλύτερα έως και καλά, μας ενημερώνουν τα media την Δευτέρα για παράδειγμα, την Τρίτη οι ίδιοι φορείς μας λένε ότι οι δείκτες του ΕΑΠ είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ιστορικά χαμηλά επίπεδα, ή η τάδε πόλις βαράει κανόνι κλπ. μπερδευόμαστε οι αφελείς. Τελικά τι γίνετε?

Απλά κάνουν botox in the economy , γεμίζουν τα κενά, αυτά ξεφουσκώνουν και τα ξαναγεμίζουν. σαν τους Donatella Vercasse, Roberto Cavalli, κλπ.



Είχαμε όλη την καλή πρόθεση να αφήσουμε την κυβέρνηση Obama να λειτουργήσει για ένα χρόνο περίπου και μετά να τα χώσουμε, αλλά λέμε να αρχίσουμε αν δεν έχετε αντίρρηση. Απογοητευτική η στάση της κυβέρνησης Obama στο θέμα των τραπεζών και των ευθυνών των τραπεζών για το μπάχαλο.
Καταδικάστηκαν και εκτίουν ποινές κάτι τύποι ψιλά σε σχέση με αυτά που έκλεψε το οργανωμένο έγκλημα, δηλ. τράπεζες , ποσό που ανέρχεται στα 13 $ τρις. περίπου. Απίστευτο.

Κάνει και τον νταή η κυβέρνηση , stop σε κρατικές πιστώσεις για τη Μη Κερδοσκοπική Community Oriented ACORN: Home γιατί κάποιοι ηλίθιοι υπάλληλοι έκαναν βλακείες, ΟΧΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, οι υπάλληλοι. Εκεί έπεσε το χέρι του νόμου τόσο ξευτίλες είναι. Να τους υπενθυμίσουμε την εταιρία του Cheney Hallibarton, την Blackwater, κατασπαράξανε το Ιράκ και το δημόσιο χρήμα και υποδομές των ΗΠΑ.

Θυμίζει λίγο αυτό που προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου στην Ελλάδα,να διώξει τα παιδιά των stage αντί να στείλει τους υπεύθυνους στην δικαιοσύνη.



Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος Καραμανλής έκανε κανονικό copy paste τον George Bush και στην τελευταία λεπτομέρεια.
Καραμανλή & Bush, δεν φταίνε για τίποτε, τον Bush τον πήρε στο λαιμό του ο Cheney και τον Καραμανλή ο Σουφλιάς.
Ποιοι άραγε να έδιναν εντολές ‘’ Βουτήξτε, καταστρέψτε και φύγετε τρέχοντας ‘’ και στις δύο χώρες ?
Η καταστροφή και το πλιάτσικο του δημόσιου χρήματος και δημοσίου τομέα από τον νεοφιλελεύθερο ιδιωτικό τομέα υλοποιήθηκε εν αγνοία και των δύο.

Ο Bush μετά από ένα χρόνο απομόνωσης σιγά σιγά σκάει μύτη για να βγάλει προς το ζην με ομιλίες και σεμινάρια, εδώ ο Καραμανλή δεν θα τον αντιγράψει. Θα κάαααατσει σπίτι.

Η Καγκελάριος κα. Angela Merkel μίλησε σήμερα στο Congress στις ΗΠΑ και πίεσε για θέματα περιβάλλοντος.
Μας συγκίνησε, είκοσι χρόνια μετά την πτώση του τείχους μια Ανατολικογερμανίδα καγκελάριος,εκπρόσωπος του συντηρητικού κόμματος της Γερμανίας είναι πιο προοδευτική από τους προοδευτικούς Αμερικανούς δημοκράτες πολιτικούς.

Radovan Karadzic , εμφανίστηκε σήμερα στην αίθουσα του Διεθνούς Δικαστηρίου στην Χάγη για να του απαγγελθούν κατηγορίες και να αρχίσει η δίκη. Ο Karadzic δηλώνει ότι χρειάζεται 10 μήνες περίπου καιρό για να προετοιμαστεί για την δίκη και τους έχει όλους και τρέχουνε.
Καλά τους κάνει, ο Karadzic είναι ένας διαφθαρμένος εθνικιστής με βεβαρημένο παρελθόν πολύ πριν τον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία.

Να δικαστεί για τα εγκλήματα που διέπραξε, αλλά από δικαστήριο όχι από το πρατήριο παραμάγαζο του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ το Διεθνές Δικαστήριο στην Χάγη.Μόνο ένας τύπος σαν τον Karadzic μπορεί να τους βγάλει γλώσσα και καλά τους κάνει.

Iceland loses McDonald's outlets after collapse έκλεισαν τα McDonald's in Iceland, υπάρχουν και καλές ειδήσεις τελικά
photos Marcy Kaptur M.Moore & Elizabeth Warren

Marcy Kaptur and Elizabeth Warren Θεές, Αδερφές Τερέζες, cool dudes. Darlings μας κάνετε άντε και στον Λευκό Οίκο.

Εκπρόσωπος του Gongress from Ohio Marcy Kaptur από το βήμα του Gongress είπε στον κόσμο που περιμένουν το χαρτί της έξωσης :
‘’ Μη φύγετε από τα σπίτια σας, κάνετε κατάληψη, μη πάτε πουθενά αν πάρετε το χαρτί της έξωσης μείνετε στα σπίτια σας‘’.
Φάση cool επιτέλους, μας κάνει, Eliabeth Warren Federal Regulator που φωνάζει χρόνια τώρα για την ασυδοσία of the banks, καθώς επίσης our Brooklyn boy Barnie Sanders senator from Vermont που βγαίνει κάθε τόσο και δίνει τα πραγματικά οικονομικά στοιχεία.
The Online Office of Congresswoman Marcy Kaptur - Home

Facing foreclosure? Don't leave. Squat



Δύο films που είδαμε πρόσφατα η δεύτερη a documentary

Ο εφιάλτης δεν έχει τέλος, ακούμε ότι η θεούσα και όχι μόνο Sara Palin θα διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2012 εκπροσωπώντας the Republican Party. Ταμάμ θα κάτσει, στο ένα χέρι θα κρατάει την photo του Χριστούλη και στο άλλο τον αγκυλωτό σταυρό, έμβλημα του κόμματός της έτσι όπως κατάντησε.

American Nazi Party




Μερικές ιδέες απλές μηδαμινού σχεδόν κόστους βελτιώνουν την ζωή εκατομμυρίων συνανθρώπων μας.