Categories

Monday, November 23, 2009

Street Level Gotham


Είμαστε στο τέλος του freaky fiscal οικονομικού έτος 2009.
Πιθανότητες για εργασία για τους άνεργους ανύπαρκτες, πολύ σκοτεινό το τούνελ που όλο και μακραίνει, αλλά εμείς στο I Gotham Greek πάντα ενημερωμένοι για το τι παίζει στην αγορά εργασίας, με φοβερές και καταπληκτικές ιδέες για να την κάνουμε γρήγορα, χαλαρά και με πολλά.

Πιστέψτε μας έχουμε λύσεις, απλά δεν μας έχουν απολύσει ακόμη για να υλοποιήσουμε τις μοναδικές, σκέτα χρυσορυχεία, ιδέες μας.

Πρώτα θα μάθατε σίγουρα ότι βρέθηκε νερό στο φεγγάρι. Θα αφήστε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη ? Όχι φυσικά, ένα πιασάρικο logo, Lunar Ydor, Lunar Dew, Moon Drops, Η Βρύση του Φεγγαριού θα βρείτε κάτι φοβερό σίγουρα και σε συνδυασμό με ένα kick ass μπουκάλι να τα εκατομμύρια.

Το μπουκάλι θα το πουλάτε άδειο φυσικά, ακόμη τα διαστημόπλοια δεν έχουν γίνει δεξαμενόπλοια, θα το πουλάτε for future use.
Moon Water Found, Raises Questions About Origin Theory

Lcross Mission Finds Water on Moon, NASA Scientists Say - NYTimes.com





Τώρα όλοι έχουμε ένα από αυτά στα σπίτια μας,σαν αυτά στις φωτογραφίες, το εργαλείο και το ανθρώπινο είδος.
Τα βλαστάρια μας, τα σαΐνια μας, αυτά τα electronically modified είδη, που δεν μιλάνε μουγκρίζουν, όταν αρθρώσουν κάποια λέξη είναι μονοσύλλαβη όπως, λεφτά, κλειδιά, πεινάω, βαριέμαι, κλπ. Που είναι μέσα στο καλώδιο και τη μαυρίλα, που έχουν ξεχάσει τι θα πει πλένομαι με νερό σαπούνι, βουρτσίζω τα δόντια μου, αλλάζω ρούχα κλπ.


Αυτά που έφεραν την σακούλα με τα σκουπίδια από τα αποφάγια του Πάσχα στο δωμάτιο τους γιατί βαριόντουσαν να την πάνε στην γωνία του δρόμου στον κάδο, και τον δεκαπενταύγουστο η γειτονιά κάλεσε την αστυνομία γιατί η μπόχα που έβγαινε από το σπίτι μας ήταν ανυπόφορη, και εμείς λέγαμε ότι ήταν από την απλυσιά ή από τα αθλητικά παπούτσια, όλοι έχουμε ένα από αυτά. Βρήκαμε πώς να τα απασχολούμαι δημιουργικά με κάτι που ξέρουν να κάνουν και τους αρέσει, θα πληρώνονται και να κερδίσουν θέση στην αγορά εργασίας για το μέλλον με καλή αποδοχές και με πιθανότητες εξέλιξης φοβερές.

Όλη μέρα με το joy stick στο χέρι, μπορούν να κάνουν αίτηση στον Αμερικάνικο στρατό και να βοηθήσουν την χώρα μας εδώ τις ΗΠΑ να στέλνει βόμβες με τα μη επανδρωμένα αεροπλάνα όπου τους πει το αφεντικό τους. Χειριστές αυτού του μοναδικού επιθετικού προγράμματος είναι κάτι πιτσιρικάδες, άσοι στο joy stick, τους έχουν μπουντρουμιάσει σε κάποιο στρατιωτικό κέντρο κάπου στις ΗΠΑ, τους δίνουν τα στοιχεία του στόχου οι ανώτεροι και αυτά στέλνουν τις βόμβες με φοβερή ακρίβεια πάνω σε σπίτια με αμάχων, σε σχολεία κλπ.

Από ότι μάθαμε η κυβέρνηση του Πακιστάν δίνει στις ΗΠΑ λίστα με ανεπιθύμητους που θέλει να ξεφορτωθεί τους βαφτίζει Talliban or Al Quida και εμείς εδώ εκτελούμε τις επιθυμίες της μεγάλης αυτής δημοκρατίας.


Jane Mayer on Predator Drones and Pakistan: News Desk : The New Yorker

Unmanned Aerial Vehicle (UAV) - Predator Drone - News - The New ...

Deep Drone 7200 Remotely Operated Vehicle - The US Navy -- Fact File


Στο μέλλον θα εξελιχθεί αυτή η υπηρεσία, τα παιδιά μας θα στέλνουν μη επανδρωμένο αεροπλάνο να πετάει μπαλόνια με νερό, τσίχλες, προφυλακτικά στα πλήθη κατά την διάρκεια of a rock consert etc. για την ώρα ας βολευτούνε με live ammunition.

Κινηθείτε ταχύτατα προς αυτή την κατεύθυνση, Κινέζοι και Ινδοί καραδοκούν.


Photo modern chicken farm in US
Σε ένα άλλο τομέα που είδαμε ότι οι πιθανότητες ευημερίας και πλουτισμού στο άψε σβήσε χωρίς μεγάλα κεφάλαια είναι προσφορά αγάπης σε ζώα πριν δούν τον σφάχτη τους για να μπορούν οι καταναλωτές να δηλώνουν ότι they eat animals that have been treated with love

Τώρα αν υπέφεραν οι εργάτες, συνήθως παράνομοι μετανάστες που πληρώνονται με ψυχούλα έως και καθόλου δεν μας αφορά.
Ο κρασάτος κόκορας που φάγαμε εχθές στο σπίτι of Heather and Jackson είχε ταμπέλα που πριν γίνει κρασάτος που έλεγε ‘’ No cruelty involved in killing this animal ‘’.
Dr. Andrew Weil: The Moral Ferocity of Eating Animals

Προσφορά αγκαλιάς for a price φυσικά, σε πουλερικά, μοσχαράκια, αρνάκια κλπ., για ψάρια δεν γίνετε λόγος ακόμη, λίγο πριν καταλήξουν στο τηγάνι, στην κατσαρόλα στον φούρνο, ή σε βιτρίνα καταστήματος με την μορφή τσάντας μπότας, ζώνης κλπ.
Kinda cool yeah.



photo Obama's brother
Τέλος για το 2009 έχουμε μία ιδέα φοβερή and very adventurous, χρήματα δεν ξέρουμε αν θα βγάλετε πολλά αλλά θα είστε για καιρό απασχολημένοι και θα έχετε μεγάλη επαφή με τα media.

Ο πρόεδρος Obama στο ταξίδι του στην China συναντήθηκε με τον ετεροθαλή αδερφό του, και δεν είναι σίγουρο ότι ο πρόεδρός μας έχει γνωρίσει όλα του τα αδέρφια.
Kάτι θα σκάσει σε αδερφάκι στο Όσλο, που θα πάει ο πρόεδρος να παραλάβει το Nobel του, και μια που θα ψάχνετε για τα αδερφάκια του αμερικανού προέδρου δεν κάνετε τον κόπο να βρείτε και κανένα άλλο αδερφάκι του έλληνα πρωθυπουργού.
Οι daddies των Obama and George active leaders, εργατικοί, τσαχπίνηδες, αγαπούσαν τα παιδάκια και έκαναν από ένα έως και περισσότερα όπου και να βρισκόντουσαν. Δεν νομίζουμε ότι καθάρισε ο Obama or George for that matter.
Μια εμπεριστατωμένη έρευνα στην υδρόγειο κάτι θα φέρει στην φόρα και κάτι θα βγάλετε σε χρήμα, μη μιλήσουμε για την φοβερή εξυπηρέτηση που θα κάνετε και στους δύο αρχηγούς να μην ψάχνουν μόνοι τους. Αυτή η προσφορά και αν δεν είναι Priceless!!!!!!

Obama's Brother in China - New York Times





In the photos above ο αμερικανός πρόεδρος με την Ασιατική, Αμερικάνικη και Αφρικανική του οικογένεια.
Ποιος μπορεί να αποκλείσει συγγένεια του Obama με άτομα από τα Τζουμέρκα, τον Πόντο, την Λάγια, την Παραμυθιά ?
Ποιος μπορεί να αποκλείσει ότι δεν υπάρχουν συγγενείς του George Papandreou στα νησιά Pago Pago, στην Νικαράγουα στην Λιβύη. Μια χαρά τα είχε ο daddy’s του με όλους.
Μας δείξανε πριν μερικά χρόνια ένα κοριτσάκι από την Σουηδία και μας είπαν ότι είναι η ‘’ ξεχασμένη ‘’ αδερφούλα ‘’ του σημερινού πρωθυπουργού της Ελλάδος και ίσως νομίζει ο George Papandreou ότι ‘’ This Is It’’.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτε, και μια και θα αρχίσετε την έρευνα για αυτούς τους δύο δεν κάνετε τον κόπο να κοιτάξετε και για τον Bill Clinton ? Αυτή η πηγή, ο Bill, είναι ανεξάντλητη.

Καλή Σας Επιτυχία.