Categories

Wednesday, November 18, 2009

Street Level Gotham


Λύνετε το μυστήριο της υποστήριξης Obama προς τον αχώνευτο δήμαρχο της ΝΥ Mr. Bloomberg του οποίου το όνομα γράφουμε λάθος επίτηδες you know.
Στις πρόσφατες εκλογές ο λίγος υποψήφιος των δημοκρατικών δεν υποστηρίχθηκε από το κόμμα των δημοκρατικών.Radio silence form the democrats.
Η μεταφορά του Khalid Sheikh Mohammed from Guantanamo to NY για να δικαστεί είναι θέμα με πολλά κρόσσια, μάλλον τα είχαν βρει δήμαρχος και πρόεδρος σε αυτό το θέμα.
Security, press, politics, global exposure, terrortourism etc., σε αυτά ο αχώνευτος δήμαρχος θα τα καταφέρει καλύτερα από κάποιον άπειρο.

Θα του φέρει ο πρόεδρος του δημάρχου την δίκη στην ΝΥ, να η ΝΥ κέντρο ενδιαφέροντος, τουρίστες θα πηγαίνουν πρώτα στην τρύπα και μετά βόλτα γύρω από το Federal Court που θα δικάζονται οι τρομοκράτες, θα γραφτεί και με χρυσά γράμματα στο βιογραφικό του Αρχηγού της Αστυνομίας ότι κατά την διάρκεια της δίκης δεν άνοιξε ρουθούνι, δημοσιογράφοι, μοντέλα, χαμός.




photo the Mayor and Police Chief

Ο δήμαρχος ντουέτο με τον συμπαθεί κατά τα άλλα αρχηγό της αστυνομίας Mr. Kelly, λένε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος επίθεσης από φανατικούς κατά την διάρκεια της δίκης και συμφωνούμε, κίνδυνος υπάρχει από τις αδέσποτες σφαίρες που ανταλλάσουμε μεταξύ μας οι πολίτες αντί χειραψίας.
Αμφότεροι, δήμαρχος & police chief δηλώνουν ευχαριστημένοι με την βουτιά της εγκληματικότητας στην ΝΥ, για Park and Fifth avenues θα μιλάνε διότι στο Gotham οι σφαίρες περνάνε πάνω από τα κεφάλια μας παίρνουν σβάρνα παιδάκια, γιαγιούλες κλπ.

Stray Bullet Kills 92-Year-Old Bronx Woman In Her Home - Gothamist

Bronx Teen Shot By Stray Bullet Hanging On To Life - wcbstv.com

Wantagh teen killed by friend in Brooklyn - Topix


photo Eric Holder & boss
Οι προετοιμασίες για την δίκη του Khalid Sheikh Mohammed θα μας απασχολήσουν αρκετά στο Gotham, η τρομολαγνεία στα ύψη ήδη.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον μας προκαλεί η επιλογή ενόρκων, αυτό και αν δεν είναι task.
Ρώτησαν τον Υπουργό Δικαιοσύνης the New Yorker Mr. Holder αν γνώριζε ο πρόεδρος αυτή του την κίνηση ή αν κόμη συζήτησε με κάποιον αυτή του την απόφαση να μεταφέρει τους τρομοκράτες από το Guantanammo να δικαστούν in New York όπως και πρέπει να γίνει στην ουσία.
Ο ‘’ cool Mr. Holder ‘’ απήντησε ότι ο πρόεδρος δεν το ήξερε, σιγά σε πιστέψαμε, και ρώτησε την γυναίκα του και τον αδερφό, του που ζει στην ΝΥ, και συμφώνησαν με την απόφασή του ο σχεδιαστής των χτυπημάτων να δικαστεί στην ΝΥ.



Και τον περνάγαμε για έξυπνο τον υπουργό, μόνο για αυτή την κοτσάνα πρέπει να παραιτηθεί.

Ρώτησε γυναίκα και αδερφό, ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Super Power USA, τους εκατοντάδες συμβούλους που συντηρεί στο υπουργείο του και που πληρώνουμε οι άμοιροι οι φορολογούμενοι δεν τους ρώτησε.

Όταν αποφασίσει να μην δουν αίθουσα δικαστηρίου οι ληστές που ρήμαξαν την χώρα και συνεχίζουν, θα ρωτήσει τα ανήλικα παιδιά του και τον παπά της ενορίας του.
Αναρωτιέται κανείς αν αυτή την χώρα τις ΗΠΑ δηλ. την διοικούν ανόητοι, άπληστοι και πολεμοχαρείς.


Holder: 9/11 Trials Will Weigh 'Crime of the Century' Online ...

Χαιρόμαστε με την βράβευση του νεαρού δάσκαλου Homer Panteloglou καθώς και άλλων δασκάλων from the Sloan Awards for Excellence in Teaching Science and Mathematics. Bravo Όμηρε και άλλα τέτοια. We love teachers.
Award-winning teachers are tops

Bravo στην Εθνική Ελλάδος και στην Αλγερία.
Algeria beats Egypt 1-0 in playoff match to reach World Cup


photo Macy's Thanksgiving Day Parade
Κάναμε αίτηση να μας επιτρέψουν να κάνουμε παρέλασή στην 5η Λεωφόρο για τα millions of friends and readers from all over the world, και μας απέρριψαν το αίτημα.
Οι άρχοντες της πόλης δηλώνουν ότι 15 παρελάσεις τον χρόνο στην 5η είναι αρκετές και ότι παραπονούνται και οι κάτοικοι για τον θόρυβο.
Μας δουλεύουν, οι κάτοικοι της 5ης είναι old money ραμολί με ακουστικά, για ποιο θόρυβο μιλάνε. Αυτοί το μόνο που ακούνε είναι συνδυασμοί χρηματοκιβωτίων τίποτε άλλο.
Και εμείς στις ριγμένες μειονοτικές ομάδες ομάδες όπως Δομινικανοί και οι φίλοι της Marijuana , κ.α.που ζήτησαν να παρελάσουν στην 5η η και τους είπαν γιοκ. Snobs.

Court Upholds Restriction on Fifth Avenue Parades - City Room Blog ...


The frustrating circle-jerk in Albany—why can't New York still can't get it right?

Εύλογο το ερώτημα καταπληκτικός ο τίτλος της εφημερίδας Village Voice, κάποτε από τις καλύτερες εφημερίδες του Gotham.
Προεκλογικά σχεδόν όλοι οι δημοκράτες πολιτικοί κόπτονται να ψηφιστεί ο νόμος που θα επιτρέπει γάμο ζευγαριών του ιδίου φύλου, μετά δεν θυμούνται τίποτε.

Στο Gotham όπως και σε άλλες πόλεις κάνουμε αντιπολίτευση με το να μην κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης.
Μιλιά για την ανεργία την φτώχεια, τις βρωμιές της Wall Street που συνεχίζονται όπως παλιά, τις αδικαιολόγητες απολύσεις από εταιρίες που δηλώνουν υπερκέρδη κλπ. μόνο το εμβόλιο μας πειράζει.