Categories

Tuesday, November 10, 2009

Street Level Gotham



Περαστικά στον αγαπημένο μας Brooklyn dude and basketball giant Kareem Abdul Jabar.

Sesame Street is officially 40 years old.

Happy Birthday στο καλύτερο τηλεοπτικό πρόγραμμα για ΟΛΟΥΣ. A revolutinary idea που πέτυχε και τρέχει ακόμη με επιτυχία

Ανυπέρβλητοι, μπράβο τους.

Television - Same Street, Different World - 'Sesame' Turns 40 ...



Ο δήμαρχος μας ξόδεψε $ 100 millions a fact, για την προεκλογική του εκστρατεία και επανεκλέγει δήμαρχος για τρίτη φορά, αυτή θα είναι η τρίτη και φαρμακερή δική μας μας στο Gotham να μου το θυμηθείτε, κέρδισε λοιπόν ο υπερόπτης δήμαρχος το 51% των ψηφοφόρων και ο αντίπαλος του οποίου η καμπάνια κόστισε $ 6 millions κατάφερε να πάρει το 46% των ψήφων.
Το Gotham το έστειλε το μήνυμα.

Ψήφησε το 25% των δηλωμένων ψηφοφόρων, ο αντίπαλος του trilionaire Mr.Blumberg, ο δημοκράτης Mr. Thompson ήταν κάπως προς το λίγο, ο κόσμος δεν πήγε να ψηφίσει, τον έφτυσε κυριολεκτικά και ο κομματικός μηχανισμός του δημοκρατικού κόμματος εδώ στην ΝΥ, τον άφησαν μόνο κατάφερε όμως να φέρει καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Ακριβοπληρωμένοι spin doctors είχαν πιάσει τα πόστα προεκλογικά, έλεγαν ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα ήταν με μεγάλη διψήφια διαφορά μεταξύ του στριφνού δημάρχου και του αντιπάλου του. Το φυσάνε και δεν κρυώνει, ο δήμαρχος χρησιμοποίησε τα πάντα στην δημοτική μηχανή για να προωθηθεί , κολώνες, αυτοκίνητα, δημοτικά μέσα ΤΑ ΠΑΝΤΑ plus $ 100 millions, ο έξυπνος και επιτυχημένος Mr.Blumerg.

2009 NYC Election: Bloomberg Wins 3rd Term By Small Margin ...
Που αλλού ? in Blumberg Report άρθρο για τους υψηλούς, ω η συμφορά, μισθούς των τεχνικών του Garnegie Hall.
Πληρώνονται καλά και έτσι πρέπει να πληρωνόμαστε όλοι. Οι τεχνικοί έχουν union and they negotiate μισθούς. Αυτοί οι μισθοί, ιδιωτικού τομέα παρακαλώ, ενοχλούν και τον δήμαρχο και τους κολλητούς του.

Ουρές συνωστισμός περιμένουν με τις ώρες για το εμβόλιο της νέας γρίπης οι μη προνομιούχοι φυσικά, δάσκαλοι, υπάλληλοι, αστυνομικοί κλπ.
Προσωπικό και διοίκηση εταιριών της Wall Street προμηθεύτηκαν εγκαίρως τα εμβόλια, τους τα πήγε courier for sure, μέσω των στενών σχέσεων που έχουν πλέον αναπτύξει με την Washington
Αυτά τα παιδιά έχουν μια μανία να εξασφαλίζουν χημικές ουσίες εγκαίρως και οικονομικά.

Wall Street Gets Swine Flu Vaccine, Others Wait in Line NBC New York


Κέρδισαν οι Yankees το κύπελλο στο baseball 2009 χαρές παρελάσεις και ρίψη χαρτοπόλεμου, σερπαντίνας και νομικών εγγράφων από τα παράθυρα των δικηγορικών εταιριών κατά την διάρκεια της παρέλασης .
Πετούσαν δικογραφίες, αγωγές ότι έβρισκαν, the true Gotham dudes. Πρώτο.

It's confetti & meatballs


Billy Pappas artist οχτώ χρόνια περίπου για να ζωγραφίσει την Marilyn, για την Miss Piggy θα του πάρει πάνω από είκοσι, έτσι είνα αι Divas.

Billy Pappas Drawing of Marilyn Monroe off the film documentry ...

Art. Ambition. Poppyseed Cake. - Home/Blog - The Bob Edwards Show



Parties for the fall of the Berlin Wall, εκείνες τις ημέρες στην Αθήνα Greece, συζητούσαμε σοβαρά ότι με την πτώση του τοίχους και την ένωση των δύο Γερμανιών ήταν καιρός να πάρουμε τσουγκράνες και να κατέβουμε στην Κρήτη για αντίσταση. Από αλλού μας ήρθε.

Πολλά events in Gotham for our other favored city, Berlin.
Στο Le Poisson Rouge, 158 Bleecker Street
Eastern European bands active in the underground music scene behind the Σιδηρούν Παραπέτασμα, τότε. Kinda cool.

Welcome to the Extremely Hungary Festival