Categories

Sunday, November 15, 2009

Street Level Gotham


The alleged ‘’ ο φερόμενος (ως ) ‘’ δολοφόνος δεκατριών αθώων ανθρώπων στο Texas, political correctness δεν επιτρέπει πριν την απόφαση του δικαστηρίου να αναφερθούμε στο άτομό του χωρίς την λέξη φερόμενος πριν την λέξη δολοφόνος, είχε δώσει στίγμα.

Πολιτική ορθότητα δεν επέτρεψε την αποπομπή του από το στράτευμα ή ‘’ δεν είναι δικό μου θέμα ΄’ ‘η ‘’ θα δούμε ‘’ ‘η ‘’ δεν είδα δεν άκουσα ‘’ ή ''ξέρω αλλά δεν λέω,'' τεμπελιά αδιαφορία και κυρίως η τάση του βάλτα όλα στον αυτόματο και θα δουλέψουν σε συνδυασμό με απύθμενη ΑΝΟΗΣΙΑ και άγνοια.
Ανοησία είναι να τοποθετήσεις μουσουλμάνο ψυχίατρο σε μονάδα θεραπείας και υποστήριξης στρατιωτών που βάλουν κατά μουσουλμάνων και βάλλονται από μουσουλμάνους. ‘’ Θα δούμε’’, όταν ανώτερος του φερόμενου ως δολοφόνου είχε επίσημα δηλώσει ο συγκεκριμένος ήταν επικίνδυνος και ακατάλληλος για την δουλειά που του είχαν αναθέσει, και δεν έκαναν απολύτως τίποτε, τον έστειλαν όμως στην βάση στο Texas για να τον ξεφορτωθούν όπως φαίνετε εκ των υστέρων.
‘’Δεν είναι δική μου δουλειά ‘’ όταν συνεργάτες του τον άκουσαν να αναφέρετε στους jihadists έως ήρωες και δεν έκαναν τον κόπο να κάνουν αναφορά στους ανωτέρους, ‘’ Δεν είδα δεν άκουσα’’ σερφάρουν στο διαδίκτυο στα γραφεία τους δεν ακούνε δεν βλέπουνε τίποτε. ‘’ Βάλτο στον αυτόματο και θα φτιάξει από μόνο του ‘’, επίσης μεγάλο πρόβλημα στον χώρο εργασίας.
Το χειρότερο όμως από όλα όσα ακούσαμε ήταν ότι η FBI γνώριζε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον φερόμενο ως δολοφόνο αλλά όπως πάντα δεν ενημέρωσε. Αυτοί ότι ξέρουν το κρατάνε για πάρτι τους, είναι δικό τους δεν το δίνουν, ότι ακριβώς συνέβη και με τους τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου, οι μυστικές υπηρεσίες ήξεραν.

All of the above παίζουν εξ ίσου, αν προστεθεί και η εγκληματική ευκολία με την οποία μπορείς προμηθευτείς έως και μπαζούκα έστειλαν δεκατρία άτομα να συναντηθούν με τον πλάστη τους πριν την ώρα τους. Κρίμα, μεγάλο κρίμα.

Who knew of Fort Hood suspect's radical contacts? : NPR

Γενναίος θαρραλέος ειλικρινής ο radio man Ed Schultz όταν δήλωσε στον αέρα ότι οι Republicans θέλουν οι φτωχοί και ανήμποροι πολίτες να πεθαίνουν αντί να τους προσφέρετε ασφάλεια υγείας από το κράτος.
Ακριβώς αυτό, δεν έχεις τα φράγκα να αγοράσεις ασφάλεια από τον ιδιωτικό τομέα, πέθανε looser.

Ψιθυρίζεται ότι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες πιέζουν τους υπαλλήλους τους να εναντιωθούν στα σχέδια της κυβέρνησης για ασφαλιστική κάλυψη με κρατική συμμετοχή. Τους ζητάνε να πιέσουν βουλευτές και εκπροσώπους να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση Obama, η δε Goldman Saks συμβουλεύει τις ασφαλιστικές εταιρίες να πολεμήσουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο με τα μέσα που διαθέτουν. Δηλαδή να σταματήσουν το λάδωμα των δημοκρατικών πολιτικών.
Δεν υπάρχει τίποτε πιο διεστραμμένο στην πολιτική αρένα από τους συντηρητικούς ή μετριοπαθείς δημοκράτες στην Washington.

CNSNews.com - MSNBC's Ed Schultz: Republicans 'Want to See You Dead'

Health Insurance Companies Urge Employees To Fight Reforms
David (dbschell) on Twitter



Αυτό δεν είναι δα και νέο, ότι θα πάρεις καλύτερο βαθμό στον έλεγχο αν προσφέρεις $ 20.00 για κάποιο καλό σκοπό που σου υποδείξουν οι δάσκαλοί σου.
Στην Ελλάδα οι τενεκέδες λάδι που έδιναν φοιτητές /μαθητές στους δασκάλους τους για να τους ‘’ προσέχουν ‘’ είναι ιστορική αλήθεια.
Τι μας λένε τώρα οι Αμερικάνοι, ‘’ we have been there, we have done that’’, κάτι πιο original please ?

For $20, kids can buy a better grade



O πρόεδρός μας πήρε Νόμπελ με πίστωση, το 1ο στην ιστορία, και θα πάει στην Copenhagen εμείς την λέμε ‘’ Hopen Hagen’’ για την παγκόσμια συνάντηση για θέματα περιβάλλοντος. Παραμονές πριν την καταστροφή της γης το 2012 κατά το ημερολόγιο των Mayas, στην ΝΥ έχουν προσγειωθεί εκατοντάδες Δανοί οι οποίοι έχουν πάρει το θέμα του κλίματος σοβαρά ΟΛΟΙ ανεξαρτήτως πολιτικών θέσεων, ηλικίας, γένους, κλπ.

Real crusaders, μας πάει πολύ αυτό το στυλάκι, κατάφεραν πολίτες και κυβέρνηση να τους υπολογίζει ο κόσμος σαν λαό που τους αφορά σοβαρά το θέμα περιβάλλον. Με το λάβαρο της εναλλακτικής ενέργειας και της οικονομίας πόρων στο χέρι πάντα πρόθυμοι για συζήτηση τους φαίνετε δε ότι δεν κάνουν αρκετά για το περιβάλλον.
Άντε και στην Ελλάδα μας, μόλις πετάξουμε από το χέρι τις κομματικές μας σημαίες και τα κινητά να σηκώσουμε και εμείς καμιά σημαία σαν αυτή των Δανών.

2012 phenomenon - Wikipedia, the free encyclopedia

Denmark - Winds of Change - Foreign Correspondent - ABC

denmark makes you green with envy - Beastie Boys Message Board

Η μανία, κυρίως ηθοποιών, να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες με κοινωνικό χαρακτήρα, ειδικά σε θέματα που αφορούν στα παιδιά έφερε το εξής αποτέλεσμα.
Ηθοποιοί που κουβαλάνε τον σταυρό της εκστρατείας εναντίον του εμβολισμού παιδιών μάλλον έπεισαν γονείς να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους και αυτή την στιγμή στην ανατολική ακτή της Αμερικής έχουμε έξαρση στην παρωτίτιδα, κοινώς αγουλάδες.
Mumps Outbreak --- New York, New Jersey, Quebec, 2009

Largest mumps outbreak in 3 years is reported in NY, NJ ...


photo Robert Frank

photos by Robert Frank