Categories

Sunday, October 25, 2009

Street Level Gotham

New York's Village Halloween Parade, Jeanne Fleming, Director
Η γιορτή του Gotham Halloween, παρελάσεις, μασκέ parties η ωραιότερη παράδοση της πόλης μας.
A pagan celebration με αρκετά αρχαία ελληνικά στοιχεία. Μαγκιά.

Λόγω της γιορτής ήρθε στην ΝΥ και ο πατριάρχης από την Κωνσταντινούπολη , ε όλο και κάτι θα έβαλε στην βαλίτσα σε κουστούμι για τα parties που θα πάει.

Θα κάνει βόλτες σε διάφορα εκκλησίες – μαγαζιά και με την πατριαρχική του φωνή θα ζητήσει πατριαρχικές οικονομικές εισφορές για το έργο της ορθοδόξου εκκλησίας στις ΗΠΑ .
Αυτό το έργο μάλλον το γυρίζει ο Αγγελόπουλος, είμαστε ακόμα στα μακρινά πλάνα ουσία καμία.



Third Annual New York City Greek Film Festival Opens Nov. 5, 2009

Καλή προσπάθεια, όσο πάει και βελτιώνετε.


The War That Killed Achilles: The True Story of Homer's Iliad and the…

Το αγοράσαμε, πότε θα το διαβάσουμε είναι άλλη ιστορία.


Creative Time Inc Μια πολύ Gotham πρωτοβουλία, we love it.






Σε λίγες μέρες εκλογές για δήμαρχο στην ΝΥ εμείς δαγκωτό στον Rev. Bill from the Church of Gotham.

Vote Rev Billy For Mayor Of NYC





Vote Rev Billy For Mayor Of NYC





Vote Rev Billy For Mayor Of NYC






Vote Rev Billy For Mayor Of NYC






Ian Dury - Sex and Drugs and Rock and Roll

Το παραπάνω τραγούδι δεν αφορά ανέραστους yuppies , αφορά cool ροκάδες, αλλά τι να κάνουμε η ανάγκη μας έκανε και το βάλαμε εδώ.

Διαβάσαμε ότι το high level management της εταιρίας του Bernie Madoff Βόρειος Πόλος τα γραφεία της εταιρίας από την ασπρίλα της κόκας, topless parties, sex parties, massage parties, κάτι σαν εικόνες από την ταινία Scarface. Κρίμα που κλείσανε.

Έχουμε γράψει σχετικά στο blog πολλές φορές για την χρήση κοκαΐνης στα ευαγή αυτά ιδρύματα, αν εντόπισαν τον Βόρειο Πόλο στην εταιρία του Madoff, οι Άλπεις ο Όλυμπος κλπ. κυριαρχούν σε άλλα τέτοια καταστήματα.
Μεγάλο το πρόβλημα στην ΝΥ.
Swindler Madoff king of 'wild sex and drug parties' - ABC News ...





photo the international press corps αποθανατίζει το κουτι που ήταν κρυμένος ο μικρός Falcon

Τα δώρα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Ευχαριστούμε θερμά τον φοβερό πιτσιρίκο ‘’ the balloon boy ‘’που άνοιξε το στόμα του τρείς φορές και κάθε φορά έβαζε καλάθι Δεκάποντο.

Πειραγμένος πατέρας που κάνει τα πάντα για να βγει στο γυαλί, a real media whore, κατασκεύασε ολόκληρο σενάριο και αναστάτωσε τον κόσμο, ότι δήθεν ένα μεγάλο μπαλόνι που είχε κατασκευάσει του έφυγε κατά λάθος, πήρε ύψος ανέβηκε και μέσα είχε εγκλωβιστεί ο μικρός γιός του οποίου το όνομα είναι Falcon – Γεράκι. Καλό ε.

Το μπαλόνι πετάει, το βλέπαμε σε 10 διαφορετικά κανάλια ταυτόχρονα, ο πατέρα,ς αγωνία για το παιδί του on air, live που λέμε, κάποια στιγμή μαθαίνουμε ότι ο μικρός μπόμπιρας βρέθηκε, δεν ήταν μέσα στο μπαλόνι δήλωνει ο ανακουφισμένος daddy, είχε κρυφτεί το σκασμένο σε ένα κουτί στο πατάρι του σπιτιού.

Τηλεοπτικά συνεργεία ακόμη και από τον Καναδά αποβιβάστηκαν στο άψε σβήσε στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας του μικρού και όλη η οικογένεια στήνετε μπροστά στις κάμερες και αρχίζει το story telling.



1o Δεκάποντο, ''οπλισμένοι '' δημοσιογράφοι με μικρόφωνα καλώδια, κάμερες, σαν κομάντος, απευθύνονται στον απίθανο πιτσιρικά και του λένε ότι θέλει να του μιλήσει o πολύς κ. Wolf Blitzer of CNN ‘’ και ο μικρός ρωτάει ‘’ who the hell is Wolf Blitzer “” ?

Balloon Boy Falcon Heene "Who The Hell Is Wolf [Blitzer]?"

2ο Δεκάποντο, η οικογένεια όλη στημένη μπροστά στις κάμερες ο μπαμπάς μας διηγείται το σενάριο και ο μικρός πετάει το ‘’ μα μπαμπά εμείς το κάναμε για show όλο αυτό’’.



VIDEO: Balloon Boy Tells CNN, 'We Did This for the Show' The Wrap


3ο Δεκάποντο, μετά από αυτό οι δημοσιογράφοι αρχίζουν να μαζεύουν την καλούμπα, τσιμπήσανε το προφανές για όλους εμάς τους υπόλοιπους, φαινότανε ο γελοίος πατέρας ότι έλεγε ψέματα, ξαναρωτάνε οι δημοσιογράφοι τον μπόμπιρα τι ακριβώς έγινε και ο μπόμπιρας κάνει εμετό μπροστά στις κάμερες

Today Show BALLOON BOY VOMIT







photo o Falcon είχε πεί την αλήθεια είχε κάνει και εμετό, η ανακούφιση φαίνετε στο προσωπάκι του.
Εύγε Αγόρι μας Falcon, έβαλες τα πράγματα στην θέση τους, χρόνια περιμέναμε αυτή την ευκαιρία, κάποιος να ξεράσει μπροστά στις κάμερες.
Μας κάλυψες και λίγους ακόμη Gotham dudes. Άντε & στα δικά μας στην Ελλάδα.




Γιορτάσαμε & ι ήπιαμε στην υγειά σου μικρές μας Falcon, σου αξίζουν καλύτεροι γονείς.