Categories

Sunday, October 18, 2009

Street Level Gotham


Φθινόπωρο στο Gotham is usually cool, this year is cold, very cold so far.

Ευτυχώς που το θέμα πολιτισμός με θέμα ελληνικό έχει πέσει σε ελληνικά χέρια από την Ελλάδα και την Κύπρο.Ανάβουμε λαμπάδες στο Ωνάσειο, κάνουν εκπληκτική δουλειά, μας άρεσε η παράσταση ‘’ ΤΡΩΑΔΕΣ’’ της ομάδας του Λ. Λοϊζίδη από την Ελλάδα με Κύπριους ηθοποιούς
www.loizidis.com


Έδωσαν μια αξιοπρεπέστατη παράσταση σε ένα κακοβαλμένο θέατρο στην Αστόρια.

Χιλιάδες οι ικανοί και ταλαντούχοι καλλιτέχνες ελληνικής καταγωγής στις ΗΠΑ και ειδικά στην ΝΥ, το πολιτιστικό μας
προϊόν σαν ομογένεια poor, not that great, γάμους όμως κάνουμε καταπληκτικούς.

Ανασφαλείς, τρομαγμένοι οι New Yorkers, us Gotham dudes, είμαστε άλλο πράμα δεν μασάμε με τίποτε, με τα μάτια γουρλωμένα οι γκλαμουράτοι & lifestylistes New Yorkers από τον τρόμο, φοβούνται ότι το ‘’ κράτος θα κάνει ντου και θα τους δώσει με το ζόρι καλύτερη και οικονομικότερη ασφάλεια υγείας από αυτή που έχουν ή από αυτή που δεν έχουν, περιμένουν ότι τα στρατά θα τους κυκλώσουν και θα τους ασφαλίσουν με το ζόρι.

Χτύπησε και η ανεργία δυνατά σαν τσουνάμι και από την ανασφάλεια και κυρίως την ΑΓΝΟΙΑ το έχουν ρίξει στην υποχονδριάσει.
Κυκλοφορούν με μπουκαλάκια από antibacterial substances, κρατάνε αποστάσεις από μειονοτικά άτομα ειδικά Λατίνους, θεωρούν ότι το κράτος θα διανέμει εμβόλιο κατά της γρίπης του οποίου οι παρενέργειες θα τους σκοτώσει, ‘’μεσσίες ‘’υγείας & wellness – new term, ξεφυτρώνουν από παντού έως και υποκλυσμό είδαμε ‘’ live on tv’’. Λέτε να το χάσαμε ?
Tyra Banks Airs First Ever Enema :: HollywoodGrind - Celebrity ...

Υποφέρουμε επίσης από information anxiety όχι τόσο για να είμαστε ενημερωμένοι, απλά για να καπελώνουμε συνεργάτες στο γραφείο και ότι ξέρουμε να το λέμε ψιθυριστά στο αυτί του / της προϊσταμένης για να μας αγαπάει.

Στο Gotham αναρωτιόμαστε on a daily basis αν είμαστε real / πραγματικοί όπως στην διαφήμιση της Ella Fitzgerald για MEMOREX tapes .

YouTube - Ella Fitzgerald sings for Memorex


Το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Gotham δεν προλαβαίνει να μαζεύει εγκληματίες που έχουν καταγδάρει τον κόσμο και το δημόσιο χρήμα.
Πρόσφατα 50 άτομα τα οποία είχαν σχέση με την γνωστή οικογένεια Ιταλών ‘’ ευγενών '' the,

Luchese Crime Family News - The New York Times Crazy Lucchese day: 49 people indicted
Ακριβώς σαν το θεατρικό έργο του Μπρέχτ, ‘’ The Resistible Rise of Arturo Ui: A Parable Play ‘’

Απέναντι στο New Jersey το καλοκαίρι η αστυνομία και το FBI μαζέψανε – συνέλαβαν καμιά πενηνταριά άτομα, δημάρχους, υπαλλήλους νομαρχίας, ραβίνους, συμβούλους κλπ. ήταν τόσοι πολύ που δεν χωράγανε στα περιπολικά και έφεραν poulman το οποίο και γέμισε. FBI Nabs over 40 N.J. Politicians, Rabbis - CBS News

Militant anti-gay church turns its sights on Jews JTA - Jewish ...



photo Μέρα μεσημέρι στην ΝΥ οικογένεια ‘’ ευσεβών ‘’ αμερικανών έκανε παρέλαση με πλακάτα που έγραφαν ότι ο ‘’ Θεός μισεί Εβραίους & Gay’’.
Είμαστε πρώτη φορά μάρτυρες σε τέτοιου αίσχους στην ΝΥ





photo Museum of Natural History ύφασμα από κλωστές αράχνης. Μαγκιά.

Spider Men Weave Silken Tapestry / Science News Harlem Children's Zone από τις πιο σημαντικές και επιτυχημένες πρωτοβουλίες του Gotham

Peters Valley Craft Center Πήγαμε και μας άρεσε. Εργαστήρια, μαθήματα, και εκθέσεις για όλα τα είδη λαϊκής τέχνης. Μπράβο τους.