Categories

Tuesday, October 6, 2009

Street Level Gotham


Εκλογές στην Ελλάδα και για πρώτη φορά οι ψηφοφόροι of the ruling party δηλ. της ΝΔ καταψηφίζουν το κόμμα τους. Πρωτιά και μπράβο. Παραλίγο να πάνε και οι Σέρρες στο ΠΑΣΟΚ, παρότι σε αυτό το νομό το ελληνικό αλφάβητο έχει 16 γράμματα and they spell Κώστας Καραμανλής.
So yo man, dude, El Primo, El Presidente from us from Gotham Congratulations, περιμένει προϋπολογισμός τέρας, demoralized and scared citizens και το ΛΑΟΣ στην γωνία.
Η ΝΔ έχει κάνει ήδη outsourced την αντιπολίτευση στο αδελφό κόμμα του κ. Καρατζαφέρη.



Δεν χρειάζεται να χαϊδέψετε αυτιά ψηφοφόρων, δημοσιογράφων, οικονομικών παραγόντων της θείας μας της Γεωργίας, βάλτε χέρι εκεί που γνωρίζετε εδώ και χρόνια ότι χρειάζεται ξήλωμα και φτου από την αρχή χτίσιμο.


Είστε χρόνια εξουσία, έχετε για χρόνια διατελέσει υπουργός ξέρετε πως πάει η βάρκα. Ο κόσμος στην Ελλάδα όπως και στις ΗΠΑ περιμένει κάποιος να πληρώσει το τζάμι εκτός από τον φορολογούμενο. Προσέξτε και τα δικά σας golden boys, δεν διαφέρουν και πολύ από τα προηγούμενα της ΝΔ, και επειδή οι Έλληνες έχουμε πήξει από τεχνοκράτες και τεμπέληδες ηγέτες, φέρτε ένα άλλο είδος Έλληνα ηγέτη στην επιφάνεια, έναν ηγέτη δίκαιο, εργατικό, ηγέτη πολίτη, ενημερωμένο, πολιτισμένο, ευαίσθητο. Yes you can!!!!
Από όλο το προεκλογικό σκηνικό μας άρεσε εξαιρετικά η συμπεριφορά του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, το είχε το θέμα.
Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος, πείσατε, ‘’ εντολή είναι νωπή, semi sec, or very wet ‘’, you got the message man.
Go for it. You have come a long way!









Please μην φέρετε τους Έλληνες πολίτες στα όριά τους, time is running out.