Categories

Friday, October 16, 2009

Street Level Gotham



Ζούμε ‘’ Υστερικές Ημέρες ‘’ στην χώρα της * Affuenza

Οικονομικοί Οργανισμοί ανακοινώνουν την Δευτέρα μεγάλα κέρδη και την Τρίτη βρίσκουν ότι έχουν μείον στο ταμείο κάποια δις. Citi Bank of America.


Goldman Sacks & Chase από την άλλη μεριά σπάνε ταμεία. Περίεργο ? καθόλου. Οι διευθυντές και πρόεδροι των παραπάνω εταιριών μιλούν καθημερινά με τον υπουργό Οικονομικών. Geithner Frequently Talks To Select Group Of Bankers

*affluent - ευκατάστατος, εύπορος








Gourmet Magazine to Close after 70 Years - CBS News

Από τα καλύτερα περιοδικά των ΗΠΑ όχι μόνο σε θέματα φαγητού, ήταν 1ο σε θέματα υγείας, διατροφής, ταξίδια, ιστορία κλπ. Πάπαλα μετά από 70 χρόνια κυκλοφορίας. Θα μας λείψει πολύ. Αναντικατάστατο.


Σε υψηλό 26 χρόνων η ανεργία στις ΗΠΑ Σοκ ? not really, ούτε καν ψιλά δεν είχαμε για φιλοδωρήματα, να δώσουμε κάτι τις στα boys of the IOC International Olympic Committee για να πάρει το Chicago τους Ολυμπιακούς του 2016.
Το charm του προέδρου μας δεν έπιασε, τα ισόβια γηραιά - ραμολί μέλη της ΔΟΕ προτίμησαν την Samba του Rio de Janeiro από τα Chicago Blues. Και εμείς το ίδιο θα κάναμε φυσικά.

Rio to stage 2016 Olympic Games



Μας πήρε a long time να γράψουμε σε αυτό το unit, λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας φυσικά, αλλά δύο γεγονότα μας έβαλαν back in circulation, The Polanski and the David Letterman Cases.

Επιχειρηματική δραστηριότητα με μέλλον θεωρούμε ότι θα είναι οι στημένες τελετές απονομής βραβείων, πλακετών, παρασήμων, κλπ. για υπόδικους πριν την κάνουν εγκαίρως, βλ.Πολάνσκι, και κατάδικους που δραπετεύουν, βλ. Παλαιοκώστα.




Συνελήφθη ο Ρομάν Πολάνσκι στην Ελβετία

Θα έρθετε σε επαφή με local leaders κοινοτήτων, πόλεων, χωρίων, κλπ. όπως για παράδειγμα την Τσερίτσανα, Πισοδέρι η Κατάρα, λίγο riske το όνομα Katara αλλά you never know, θα στήσετε τελετή απονομής πλακέτας για ‘’ μακρά προσφορά στα κοινά ‘’ με αποδέκτες εμπλεκόμενους σε μεγάλα σκάνδαλα διαφθοράς λίγο πριν μπουν σε αεροπλάνο, πλοίο, κλπ.

Στον κ. Παλαιοκώστα πρέπει να απονεμηθέν special τιμητική πλακέτα για αναίμακτες και θεαματικές αποδράσεις.
Θα έρθουν σίγουρα. Τη ΔΟΞΑ την γουστάρουμε όλοι. Κάτι θα βγάλετε σε χρήμα αλλά εδώ το θέμα είναι ότι δημιουργείτε ένα νέο είδος service, International Cerified Special Informant, κάνετε & το καθήκον σας σαν έντιμος πολίτης. This type of service can be franchised.

Οι ΗΠΑ ζήτησαν από τους Ελβετούς να δώσουν στις αρχές ονόματα αμερικανών καταθετών που φοροδιαφεύγουν, και αυτοί έδωσαν τον Πολάνσκι ο οποίος για χρόνια ήταν τακτικός επισκέπτης και ζούσε στην Ελβετία. Χιλιάδες οι φοροφυγάδες που ζουν στην Ελβετία φυσικά.
U.S. Increases Cases Against Tax Evaders sciencestage.com



photo David Letterman
Pre-Dawn Note Launched Letterman Extortion Case - washingtonpost.comΤώρα η περίπτωση Letterman είναι λίγο διαφορετική, εδώ μπορείτε να στήσετε φροντιστήρια, σχολές επαγγελματικής κατάρτισης, seminars, για μελλοντικούς αμερικανούς εκβιαστές. Στην πατρίδα μας τις ΗΠΑ, ο κάθε ένας από εμάς θεωρεί ότι ο πλανήτης του χρωστάει, τα θέλουμε όλα ατάκα & χωρίς κόπο. Bush style, είχε στο μυαλό του ότι θα μπει στο Ιράκ, Αφγανιστάν κλπ. θα δώσει μια στην πόρτα με την μπότα, the cowboy ones porfavor, και οι άλλοι θα κάτσουν κλαρίνο.
Στην εκπαίδευση πρέπει να ενσωματωθεί ειδικό μάθημα όπου θα ενημερώνετε ο μελλοντικός American εκβιαστής ότι όταν εκβιάζει κάποιον γιατί είχε ερωτικές σχέσεις με ενήλικα άτομα παράνομος είναι ο εκβιαστής, όχι αυτός που είχε ερωτικές σχέσεις. Σαν μάθημα να διδάσκετε και στα σχολεία μάλλον γιατί Αμερικανοί φίλοι, συνεργάτες, συγγενείς έχουν μπερδευτεί καμπόσο και τα έχουν βάλει με το θύμα.
Τι μας λέτε ρε παιδιά ? είστε με τα καλά σας ? ρωτάμε.
Τηλεοπτικός παραγωγός λοιπόν, του CBS, εκβίαζε τον David Letterman γνωστό tv host, να του δώσει λεφτά για να μην τον κάνει βούκινο for love affairs Letterman had with CBS ladies. Απαράδεκτος & καθόλου professional ο εκβιαστής έκανε την αμερικανιά του δεν μπορούσε, διαβάστε πώς έστησε την φάση.
Ο φερόμενος ως εκβιαστής λοιπόν, κ. Robert Joel Halderman, 51, an Emmy Award-winning producer of “48 Hours Mystery” on CBS, μεγάλης ακροαματικότητας show, ή γιατί είχε χρέη, ή γιατί η διατροφή που πλήρωνε σε πρώην σύζυγο ήταν αστρονομική, ή γιατί το βαποράκι δεν του έδινε πια πίστωση για τα stuff, η γιατί ζήλευε τον Letterman, η γιατί θα τον έδιωχναν από το κανάλι, ή γιατί μια μέρα αποφάσισε ότι θα εκβίαζε κάποιον με φήμη & χρήμα, όλα τα παραπάνω σενάρια παίζουν, συναντήθηκε με το θύμα του τον κ. Letterman face to face, παρουσία δικηγόρου του θύματος, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέρα μεσημέρι σε μεγάλο ξενοδοχείο της ΝΥ, και ζήτησε τα χρήματα σε επιταγή παρακαλώ, χαλαρά, πολιτισμένα, ξεκούραστα.
Ο δικηγόρος ήταν καλωδιωμένος, αστυνομικοί άκουγαν και μαγνητοφωνούσαν σε διπλανό γραφείο, του έδωσαν το ποσό που ζήτησε σε επιταγή παρακαλώ και το σαΐνι πήγε στην τράπεζα για να την εξαργυρώσει η επιταγή ‘’ χτύπησε ‘’ και ο φωστήρας συνελήφθει. Καλό ε?

Ούτε σύντομες συνομιλίες με βραχνές αλλοιωμένες φωνές και κοφτά λόγια από non descript telephone number, ούτε συνάντηση σε μισοσκότεινο υπόγειο, ούτε γράμμα γραμμένο από γράμματα κομμένα από εφημερίδες όπως λέει το official blackmail manual, ούτε άφησε τα λεφτά κάπου κρυφά, τίποτε από όλα αυτά ο citizen πήγε κανονικά στο γραφείο του Letterman του ζήτησε φράγκα για να μην τον κάνει ταινία, βιβλίο, τηλεοπτική σειρά, γενικά βούκινο.
Αίσχος, πώς να πάμε μπροστά σε αυτή την χώρα, ακόμη και οι εγκληματίες είναι lazy, θεωρούν ότι χωρίς κόπο ό άλλος θα σου δώσει αυτά που ζητάς, χωρίς να ιδρώσεις χωρίς planing, με το καλημέρα σας δηλαδή ‘’ γεια χαρά ήρθα, ρίξε το χρήμα ‘’, τι λέτε ρε παιδιά θα μας τρελάνετε όλους. Ο άλλος λήστεψε τράπεζα και δεν είχε σχεδιάσει τρόπο διαφυγής και άρχισε να περπατάει κανονικά στον δρόμο, ούτε να τρέξει δεν ήθελε. Απίστευτο.

Δείγμα γράμματος από εκβιαστή προς εκβιαζόμενο with photos.

David, Σωφρόνη, Βαλεντίνα, let me tell you σε έχω στο χέρι, βήξε $2 million of Your Money, so I will not EXPOSE You στα media & γίνεις ρόμπα.
Ξέρω με ποια/ποιο συνναδέλφο έχεις sexual affairs.
20άρικα 10άρικα ανακατεμένα χρονολογικά και πακεταρισμένα & άφησέ τα στον 1ο κάδο για βιολογικά σκουπίδια


στους 125 & Lenox in Harlem την Τρίτη στις 12.46 ακριβώς.

Αν φέρεις μπάτσους there will be shocking sesults
Ετσι γίνονται οι δουλιές αγόρι μου τεμπέλικο.

photo το '' σαϊνι '' εκβιαστής & Letterman
Για να είστε σίγουροι ότι σας σκεφτόμαστε and we try our best, ιδού, Mr. Nick Corcodilos, the man behind "Ask the Headhunter" how to most successfully navigate the job market. Nick Corcodilos: Explore Nick Corcodilos's Profile




Μεγάλα κέρδη καταστήματα που εμπορεύονται όπλα
Welcome to Goliath Casket

εταιρία κατασκευής φέρετρων για υπέρβαρους, έως και 600 κιλά μετά πάμε σε άλλες κατασκευές. They are doing great.