Categories

Tuesday, March 24, 2009

Street Level Gotham



Η παρέλαση για την γιορτή του Saint Patrickπου γίνετε κάθε χρόνο στις 17 Μαρτίου το Gotham είναι σε Irish mood, Irish music in Irish pubs, is still a must. Τα pubs κάθε χρόνο και λιγότερα, κλείνουν ή μετατρέπονται σε sports bars, bistros.




Rock concerts από τους πυροσβέστες του Gotham for charity με τις ευλογίες και την φροντίδα του Marky Ramone, of the Ramones.
Firefighters bring heat to contest's beat


Κάθε μέρα τα νέα είναι από άσχημα έως confusing, αυξήσεις στα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς, το νομαρχιακό ταμείο ανεργίας στα όρια κατάρρευσης, ο δήμαρχος μας θα διεκδικήσει την δημαρχεία της πόλης για 3η φορά, και ο Paul Krugman γύρισε από το ταξίδι του στην Αθήνα με φούστα μπλούζα.

Πήραμε μέτρα, ακούμε μόνο οικονομολόγους από το Demos, έχει και μια χαρά όνομα, αρχίσουμε να αποταμιεύουμε στην
Gotham Bank of New York & σε τράπεζες μουσουλμανικών συμφερόντων για ασφάλεια. Κάθε μας transaction θα παρακολουθείτε από τις μυστικές υπηρεσίες, θα μας ειδοποιήσουν πριν πέσει η τράπεζα έξω.


paul krugman » NYLON
Islamic banks 'better in crisis'



photos of Vanessa Redgrave, with Joan Didion the writer of The Year of Magical Thinking

Η Vanessa Redgrave, στο Gotham για να αποχαιρετήσει την γλυκιά της κόρη Natasha Richardson, πριν δύο χρόνια περίπου η Vanessa Redgrave έπαιζε σε ένα μονόπρακτο στο Broadway, ‘’ The Year of Magical Thinking – On Broadway – Official Site ‘’το θέμα ήταν η απώλεια αγαπημένων προσώπων, συζύγου κόρης κλπ., έγραψαν οι Times για τον καλό μας συνεργάτη bloger Robert Guskind, και νοσταλγήσαμε τον Moondog.


photo MoondogΕίδαμε δύο ταινίες, το Sin Nombre & the Hunger και μας άρεσαν

Cary Joji Fukunaga

A Brooklyn filmmaker makes a name for himself with his arresting debut, Sin Nombre.

Hunger

Steve McQueen's depiction of Bobby Sands's hunger strike bleeds art-house symbolism.

Αποφεύγουμε δρόμους που υπάρχουν ουρές από κόσμο, είναι επικίνδυνο μπορεί να μας ποδοπατήσουν. Συνέβη σε ουρά που περίμεναν επίδοξα μοντέλα να πάρουν μέρος σε τηλεοπτικό διαγωνισμό.
Μέρες πριν από αυτό το γεγονός υπήρχαν ουρές με υπέρβαρους για να λάβουν μέρος σε τηλεοπτικό reality, μπορεί να είχε συμβεί και εκεί ένα κάποιο ποδοπάτημα. Φτηνά την γλιτώσαμε.

YouTube - Chaos at 'America's Next Top Model' Audition in Manhattan