Categories

Wednesday, March 18, 2009

Street Level Gotham


photos N.Richardson and her husband L.Neeson

Αγαπημένη Gotham Lady και γειτόνισσα η Natasha Richardson, από τους ανθρώπους που συμβάλουν στην πόλη τους δημιουργικά, πολιτισμένα, ανθρώπινα.
Natasha Richardson's family 'at bedside'
Μεγάλη απώλεια.




The Republican Party προσκυνά τον μελλοντικό του leader. Το κόμμα προσκυνά ένα παιδί 14 ετών, στο οποίο συμπεριφέρονται σαν να είναι ήδη αρχηγός. Δίνει συνεντεύξεις σε εφημερίδες, όσες έμειναν, τα κανάλια τρέχουν να τον κλείσουν as a guest, ανταλλάσει χειραψίες και φωτογραφίζετε με μεγάλα και σοβαρά στελέχη του κόμματος, ο Messiah, τους προέκυψε.




Ταραχή για τα bonus των golden boys της AIG. Η AIG θεωρείτε η εταιρία που γέννησε την κρίση. Πολλαπλή η κύησης με προβληματικά μωρά.
AIG Roundup: AIG bonus causes uproar at time of bailout

photo Tim GeithnerΈχουμε μεγάλες αντοχές οι αμερικάνοι. Μας κοροϊδεύουν, μας δουλεύουν, μας τα παίρνουν αλλά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη και περιμένουμε κάποια στιγμή θα μας πούνε τουλάχιστον ένα συγνώμη.

Ο υπουργός μας των οικονομικών, καθαρόαιμο της Wall street, δεν πρόκειται να πουλήσει φίλους και πρώην συνεργάτες, είναι εμετικό να ακούς συνεργάτες του να λένε ότι δεν ήξερε.
Ήταν στα πράγματα πριν τις εκλογές, δίπλα στον πρώην υπουργό οικονομικών του Bush H.Paulsen όταν αρχίσαμε οι φορολογούμενοι να ραίνουμε με δις δολάρια τις πίστες των μαγαζιών της Wall.

Τα bonus οι εγκληματίες, ή βάσει συμβολαίου ή κάτω από το τραπέζι θα τους βοηθήσει ο υπουργός και θα τα πάρουν, όσο και να φωνάζει ο κόσμος.




photo C.Grassley
Μεγάλο Bravo στον Republican Sen. Charles Grassley, που είπε ή να παραιτηθούν ή να πάνε να πνιγούνε, ( να κάνουν χαρακίρι ) οι διευθυντές της AIG. Μετά ανακάλεσε αλλά όσο διήρκησε ήταν μαγεία.


Grassley on AIG execs: Quit or suicide - Martin Kady II - POLITICO.com

Senator Charles Grassley to AIG Execs: Quit or Kill Yourselves ...



Σε μία δημοκρατία όλοι χωράμε, με χαρά ανακαλύψαμε ότι στο Press Room of the White House, απευθύνουν ερωτήσεις στον κυβερνητικό εκπρόσωπο certified ψωνάρες εκ των οποίων ένας διαπιστεύετε κανονικά τριάντα χρόνια συνέχεια.
The Wacky Characters Who Populate The White House Briefing Room (VIDEO)

Wacky Wafers In the White House Briefing Room - The Sleuth

Wrapping Up Tough Questions With Foil (washingtonpost.com)