Categories

Sunday, March 8, 2009

Street Level Gotham


Μόλις επιστρέψαμε από την Washington το I Gotham Greek ζήτησε επίσημα από Federal Government οικονομική ενίσχυση για να τεκμηριώσει επιστημονικά ότι ψηφίζοντας το κόμμα των Republicans, έχουμε mid term elections in 2010, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα καταλήξεις υποσιτισμένος υπέρβαρος. Μας είπαν πάρτε νούμερο και περιμένετε στην γραμμή.

Obesity - The faces of poverty: Malnourished, hungry, and obese?



Το Federal Government έχει έτοιμα ‘’ shovel ready projects ‘’ εμείς ‘όμως με τα blackberries ανά χείρας περιμένουμε να επιστρέψουμε σε αυτό που κάναμε, δάνεια & high living, τι φτυάρια μας λένε.

Group considers shovel-ready projects - Boston.com
Το φτυάρι, το σφυρί, το κατσαβίδι, το έχουμε δώσει στους ‘’ άλλους’’ κατασκευές με εμάς μπροστά στα pc, στην χειρότερη περίπτωση με στυλό έχετε να μας προτείνετε ? έχουμε πτυχία εμείς και τα παιδιά μας, να σας φτιάξουμε presentations with pie charts, με σφυρίχτρες και λαμπάκια να σας τρελάνουμε, τι μας λέτε για φτυάρια συνέχεια και μας συγχύζετε.

Αν δεν μπορείτε κύριε πρόεδρε να μας εξασφαλίστε εργασία όπου ο κάθε ένας από εμάς θα γράφει reports ευημερίας ανόδου και προόδου για τράπεζες και οικονομικούς οργανισμούς όπως γράφαμε για χρόνια τώρα, να το κλείσετε το μαγαζί.





Κουβεντιάζοντας με τους locals ακούσαμε ότι ο πρωθυπουργός της Αγγλίας και η σύζυγος του κος & κα. Gordon Brown τα έχουν πάρει λίγο γιατί τα δώρα που τους έκανε το ζεύγος Obama δεν ανταποκρίνονται στα δώρα που έκαναν αυτοί στους Obama. Λίγο δίκιο το έχουν, το στυλ στον Λευκό Οίκο είναι λίγο χαλαρό.

What explains Obama's horrible gifts for the British Prime ...


photo Carla De Ponte
Ρωτήσαμε για το βιβλίο της Carla De Ponte που κάνει βόλτες σε δίάφορα events around the US & αναφέρετε στο γεγονός των δολοφονιών Σέρβων του Κοσσόβου για εμπορία οργάνων από μέλη της κυβέρνησης του Κοσσόβου μας απήντησαν ‘’ What ? .



Ρωτήσαμε για τον πόλεμο στο Mexico, μάθαμε ότι απασχολεί την κυβέρνηση Obama το γεγονός, για τα ποσοστά φυλακισμένων στις ΗΠΑ 1 στους 31 αμερικανούς είναι φυλακή, και αυτό τους απασχολεί μας είπαν.

Τέλος ρωτήσαμε ποια είναι η γνώμη τους για τα χρήματα που πλήρωσε η Citibank στο λαμόγιο από την Νιγηρία μέσω του γνωστού τρόπου, μήνυμα σαν και αυτά που παίρνουμε 10 την ημέρα εμείς & millions around the world, που σε ενημερώνουν ότι σε περιμένουν μετρητά από κάποια ανύπαρκτη διαθήκη αποζημίωση κ.ο.κ., the DC locals μας απάντησαν με το ‘’ no comment’’.

Η Citibank με την επαγγελματικότητα και διαφάνεια που την διέπει, φρόντισε και έστειλε χρήματα στον απατεώνα από την Νιγηρία.

Τα παιδιά που ‘’ τρέχουν ‘’ την τράπεζα θεώρησαν ότι εντολή για πληρωμή ήταν νόμιμη και όχι απάτη. Χάος, το απόλυτο χάος.

Foreign Policy: State of War
Dozen Mexican soldiers arrested for ties to alleged drug cartel

Nigerian Accused in Scheme to Swindle Citibank - NYTimes.com



Κατά την διάρκεια της επίσκεψής μας στην πρωτεύουσα επισκεφτήκαμε το Arabesque Festival in the Kennedy Center for the Arts. Καταπληκτική ή όλη οργάνωση καλοβαλμένο με μέτρο και εξαιρετικά καλόγουστη.

Και στα δικά μας οι Έλληνες για κάτι παρόμοιο σε οργάνωση και γούστο, δυστυχώς όμως είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι σκοτεινά συμφέροντα Εβραίων, Τούρκων, Gay / Lesbian οργανώσεις από τα νησιά Pogo Pogo, οργανώσεις απομάχων του πολέμου στην Κριμαία, οργανώσεις παρατηρητών πτηνών από την Manitoba Canada, μασόνοι της Νέα Γουινέα, δεν μας αφήνουν να πάρουμε τα επάνω μας.

Μόλις αντιληφθούν, ειδικά εδώ στις ΗΠΑ, ότι πάμε να κάνουμε κάτι καλόγουστο και ουσιαστικό, όλες οι παραπάνω οργανώσεις έρχονται σε συνεννόηση και οργανώνουν πορείες μαμούθ εναντίον μας γιατί τολμήσαμε κάτι καλό, χωρίς Zorba. Αυτός είναι ο λόγος που οι Έλληνες των ΗΠΑ δεν τολμάμε, τα σκοτεινά συμφέροντα δεν μας αφήνουν.



Επιστρέφοντας στο Gotham, και έχοντας χάσει συναυλίες με τους Van Morrison Leonard Cohen γιατί δεν βρήκαμε εισιτήρια, αναρωτηθήκαμε αν πάμε ολοταχώς προς τα πίσω σε άλλες εποχές.

Το ιταλικό RAI ρεπορτάζ για τις γυναίκες της αντίστασης στην Ιταλία τον WWII, το Bella Ciao το τραγούδι μουσικό χαλί στο ρεπορτάζ, προβολή της ταινίας του Κώστα Γαβρά ‘’ Ζ’’ βελτιωμένο τεχνικά version in the Film Forum here in Gotham, οι δρόμοι της πόλης γεμάτοι με αφίσες του Lou Reed. Απίστευτο.

Costa-Gavras' Z at Film Forum in New York City