Categories

Thursday, March 5, 2009

Street Level Gotham







photos U2 and Archibishop Dolan

Οι U2 θα δώσουν συναυλία την Παρασκευή free concert ο δήμαρχος κ.Bloomberg ονόμασε μέρος της 53ης οδού, West πάντα U2 Way και ήρθε και έδεσε με την ανάληψη καθηκόντων του νέου καθολικού αρχιεπίσκοπου της ΝΥ Dolan,που είναι ιρλανδικής καταγωγής.

Στον θρόνο της καθολικής αρχιεπισκοπής της ΝΥ κάθονται πάντα Ιρλανδοί ούτε Ιταλοί ούτε Πολωνοί ούτε Ισπανόφωνοι, που είναι η πλειοψηφία των καθολικών και οι οποίοι γκρινιάζουν.

Θα μπορούσε η καθολική εκκλησία να είναι πιο inclusive, το Gotham αντέχει του πάνε innovative solutions, for example, Ιρλανδός αρχιεπίσκοπος υπεύθυνος των bars, Ιταλός αρχιεπίσκοπος υπεύθυνος των restaurants, ισπανόφωνος αρχιεπίσκοπος υπεύθυνος χορού και διασκέδασης.

New York City Archbishop Timothy Dolan - TIME

U2 to hold free concert at Fordham University this Friday ...



Σχεδόν όλα τα προσωπικά αντικείμενα του Γκάντι περίπου πέντε όλα και όλα, μεταξύ των οποίων τα γυαλιά του και τα σανδάλια του, θα έβγαιναν σε δημοπρασία σήμερα στην ΝΥ, αλλά ο ιδιοκτήτης των αντικειμένων τα απέσυρε ξαφνικά λεπτά πριν αρχίσει η δημοπρασία.

Η Ινδία είχε επίσημα ζητήσει να τα αγοράσει αλλά δεν προσέφεραν το αντίτιμο καθώς και αλλαγές στο σύστημα υγείας της χώρας που απαιτούσε ο αμερικανός ιδιοκτήτης των αντικειμένων για να τα επιστρέψει.

Κάποιο ‘’ ειδικό ‘’ μήνυμα θα πήρε ιδιοκτήτη και τα απέσυρε από την δημοπρασία.



Real estate taxes, φόρος κατοικίας, σε πολλά προάστια εκτός δήμου ΝΥ αυτός ο φόρος είναι υψηλός με την λογική της λειτουργίας ενός καλού σχολικού συστήματος και τα παιδιά θα καταλήξουν σε καλά πανεπιστήμια.
Απόκτηση κατοικίας σε αυτά τα προάστια είναι στόχος for upper middle class οικογένειες με μικρά παιδιά.
Στο Fort Lee New Jersey προάστιο των παραπάνω προδιαγραφών, η διοίκηση του τοπικού γυμνασίου για περίπου έξη χρόνια για να διασφαλίσει υψηλά ποσοστά εισαγωγής μαθητών σε καλά πανεπιστήμια, όπου έβλεπαν χαμηλό βαθμό σε μαθητικό έλεγχο τον άλλαζαν με υψηλότερο και κατά αυτόν τον τρόπο συντηρούσαν καλά ποσοστά εισαγωγής στα πανεπιστήμια.

Κάποιος σφύριξε στις αρχές την κομπίνα και άρχισαν τα κλάματα.
Τα καημένα τα παιδιά φοβούνται ότι θα τους απορρίψουν τα πανεπιστήμια που τα έχουν ήδη δεχτεί για το σχολικό έτος 2009 – 2010, μεσίτες φοβούνται ότι θα πέσουν οι τιμές των σπιτιών, οι αρχές της πόλης ότι θα έχουν πρόβλημα είσπραξης φόρων, οι σχολικές αρχές ότι θα τους περάσουν από ψιλό κόσκινο, φαύλος κύκλος.


Fort Lee School Officials Accused Of Doctoring Transcripts ...





Οι αλλαγές στην ΝΥ δραματικές, στο Fashion Show έσκασε μύτη ως χορηγός και η McDonalds with a bistro look. Πριν ένα χρόνο στο show προσέφεραν αποκλειστικά και μόνο sushi, τρούφες Ιταλίας , καφέ από Illy και πάνω κ.ο.κ.
Στυλίστες θα κατάπιαν σκληρά αυτή την αλλαγή, αλλά μέσα σε αυτό τον χαμό και με όλα τα mega record stores να έχουν κλείσει σχεδόν όλα, μικρά καταστήματα που πωλούν vinyl records are back με δύναμη και πάνε πολύ καλά.
BACK TO VINYL RECORDS - 45 RPM RECORDS, ROCK & ROLL COASTERS ...

Vinyl Gets Its Groove Back - TIME
Baryshnikov Arts Center : Home Κέντρο Τέχνης του γνωστού χορευτή
It Might Get Loud (2008) film for music lovers
SCOUTING NY - www.scoutingny.com tool για βόλτες στο Gotham