Categories

Wednesday, April 1, 2009

Street Level Gotham


Ο Παρθενώνας μέσα στο σκοτάδι ακριβώς όπως όλοι μας.

Έρχονται οι ‘’ άλλοι ‘’ οι manny, size matters και ήδη κινούνται δυναμικά και εντός της χώρας των ΗΠΑ.
Προχώρησαν στην ενοικίαση μερικών ορόφων στο κτίριο που χτίζετε για να αντικαταστήσει το γκρεμισμένο από τον Bin Laden, το οποίο βαφτίσαμε για ευνόητους λόγους Freedom Tower.

Οι νέοι ενοικιαστές από την Κίνα αποφάσισαν ότι δεν τους ταιριάζει το όνομα Freedom Tower, είχαν και τα νεύρα τους γιατί ψυθιρίζεται ότι ο κινέζος πρόεδρος είχε συνεργαστεί με τον Madoff και του λείπουν κάτι ψιλά, απαίτησαν άμεσα αλλαγή ονόματος του κτιρίου και άμεσα ανταποκριθήκαμε. Το όνομα αυτού One World Trade Center. Τι θα ζητούσαν άραγε αν το νοίκιαζαν όλο ? Θα μάθουμε σύντομα.





Τα γνωστά, the classics, ενωμένοι για τα μάτια του κόσμου ο κ. Ertogan δίπλα στον αμερικανό πρόεδρο, όχι παίζουμε.
Τι να έχει άραγε στην τσάντα η Queen Elizabeth ? Ψιλά για τηλέφωνο, κινητό, χαρτομάντηλα ?



Photos from the G20 summit in London
Και στα δικά μας soon in Gotham
Έξω πάμε καλά, εκτός από τα προβλήματα με την παγκόσμια οικονομία, το Ιράν, τον πόλεμο στο Πακιστάν, στο Μέξικο, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, το πρόβλημα με την Βόρεια Κορέα, το Σουδάν, το global warming, γενικά έξω πάμε καλά, και δεν τα πάει και άσχημα η κα. Clinton –
πρώην ξινή για το I Gotham Greek.
Μέσα τα προβλήματα γενναία extra large, family size, turbo, και το έχουμε ρίξει όλοι στην ‘’ πίστη και στην προσευχή’’.
Δεν βλέπουμε φώς από αλλού, σκέτο Προσευχηστάν οι ΗΠΑ.
Nobel laureate Krugman slams Geithner bailout plan Reuters
Μέχρι να ξαναμοιραστεί η τράπουλα και να φτιαχτούν καινούργια οικονομικά ‘’ τζάκια ‘’, όλοι γονατιστοί με το βλέμμα στον Ύψιστο.
Προσευχόμαστε για την δουλειά μας, για την εγκυμοσύνη της ανιψιάς μας, να φέρει γερό μωρό στον κόσμο, χωρίς αλλεργίες στα πάντα κάτω από τον ήλιο, χωρίς αυτισμό,χωρίς τάσεις για πάχος, χωρίς διαβήτη, και όταν πάει στο σχολείο να μην το βρούνε οι σφαίρες από τον τρελό που ήταν καλό παιδί αλλά μια μέρα πήρε το μπαζούκα του μπαμπά του στο σχολείο.
Προσευχόμαστε στα γεροκομεία που ζουν συγγενείς μας να μην την κάνει άλλος τρελός και αρχίσει το πιστολίδι, να μπορούμε να πεταχτούμε για ψωμί,γάλα και τσιγάρα χωρίς να μας πούνε πέστε κάτω πέφτουν σφαίρες.
Προσευχόμαστε για να γλυτώσουμε από μεθυσμένους οδηγούς που όλο και πληθαίνουν, και όταν έχουμε δουλειές με το κράτος προσευχόμαστε να μην τα παίρνει ο υπάλληλος και να κάνουμε την δουλειά μας χωρίς φακελάκι, εδώ στις ΗΠΑ.
Προσευχόμαστε να σταματήσει το παιδί μας την τρέλα με το twitter να βγει από το σπίτι να το δει ο ήλιος. Καρφωμένο στο pc κβλέπει από web camera τυρί να πήζει, φοβάται τις σφαίρες τον έχουμε τρομάξει και εμείς αλλά να βλέπει τυρί να πήζει ?

Προσευχόμαστε για την σύλληψη και καταδίκη σε ισόβια του έξυπνου / ης που σκέφτηκε τον όρο
Orthorexia Home Page και μας έχουνε πρήξει οι υστερικοί.
State of the Art - Twitter Is What You Make It - NYTimes.com

YouTube - Westcombe Dairy - Cheese Making in Somerset
Και στις προσευχές δεν ξεχνάμε να παρακαλέσουμε τον θεούλη να μας στείλει την Άννα Γούλα στην ΝΥ τελετάρχη για την ελληνική παρέλαση που θα γίνει τον Απρίλιο. Μας ταιριάζει, μας πάει μούρλια εδώ στην ΝΥ.



Μας συγκίνησε η αυτοκτονία του Marvin Sutton .
Α Master moonshiner, έφτιαχνε παράνομο ουίσκι, ανένταχτος και μοναδικός. Αυτοκτόνησε για να μην μπει φυλακή, η παραγωγή σπιτικού ουίσκι είναι παράνομη και τιμωρείτε με φυλάκιση.
Wife: famed Appalachian moonshiner Marvin Sutton took own life to avoid looming prison term