Categories

Monday, April 6, 2009

Street Level Gotham

Το summit of the G 20 στην Ευρώπη ήταν τα επίσημα εγκαίνια των G 2, USA and China, από την χαρά τους οι κινέζοι της ΝΥ, τώρα είναι major players, μεγάλωσαν το μέγεθος των spring rolls στα Chinese restaurants, σχεδόν ίδιο μέγεθος με την ρουκέτα που έστειλαν οι Βορειοκορεάτες κάπου με την βοήθεια της Κίνας φυσικά. Add Image



Στην πόλη των ‘’ Bangsters’’, κλείνει το Balducci’s παλιό αρχοντομπακάλικο που άλλαξε image μεταμορφώθηκε σε gourmet yuppie deli, άνοιξε παραρτήματα και κατέληξε στην χωματερή.



Αγοράζουμε περισσότερες από μία εφημερίδες την ημέρα για να στηρίξουμε τον έντυπο τύπο, ακόμα και φυλλάδες, οι Αρχές κλείνουν αποθήκες τροφίμων με τριτοκοσμικές συνθήκες συντήρησης τροφίμων, σούρνει σαλμονέλα στην ΝΥ καθώς και θανάτους από αδέσποτες σφαίρες, αλλά δεν κλείνουμε καταστήματα που πουλούν όπλα.
Οι New York Times «θα μείνουν όρθιοι μετά τον κατακλυσμό» διαβεβαιώνει ο εκδότης τους




Περιμένουμε ποίο μαγαζί θα πέσει έξω για να μπουκάρουμε και να το ξετινάξουμε να φέρουμε στο σπίτι είδη που δεν μας χρειάζονται απλά τα αγοράσαμε από φαλιρισμένο κατάστημα. Μας έχουν βάλει στο χέρι εταιρίες πώλησης εισιτήρια συναυλιών, Broadway,etc. από το internet όπως έγινε με τις συναυλίες του Bruce Springstein.




Διαμαρτυρίες για την οικονομία στην ΝΥ λίγες και χλιαρές, έως ότου βγουν οι στυλίστες στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν ή να στηρίξουν τις στιλιστικές επιλογές της 1ης κυρίας μας, όπου θα γίνει το σώσε.
.Proteus Gowanus » Fixers Collective για εκμάθηση μανταρίσματος καλτσών.
Tα συντηρητικά σωματεία των ελλήνων της ΝΥ, για τα προοδευτικά δεν έχουμε ιδέα, τα συντηρητικά χριστιανικά και πατριωτικά σωματεία όμως πολύ έχουν συγχυστεί με τον αμερικανό πρόεδρο και την επίσκεψη του στην Τουρκία, δεν μπορούσε ο αθεόφοβος να πεταχτεί έστω και για ένα φραπέ στην Αθήνα ? εμείς τον βγάλαμε πρόεδρος, οι έλληνες της Ελλάδας that is, θα βάλουμε τους βουλευτές του Λ.Α.Ο.Σ. να του τα ψάλλουν έτσι για να μάθει.

Για τον σεισμό στην Ιταλία από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης μάθαμε ότι οι έλληνες διασώστες είναι πιο έμπειροι και καλύτερα οργανωμένοι από τους συναδέλφους τους στην Ιταλία, και από αμερικανούς συναδέλφους ακούσαμε ότι οι Ιταλοί δεν φορούν πυτζάμες στον ύπνο

Αυτά τα νέα από την ΝΥ, το Gotham on the other hand πάει μπροστά, το I Gotham Greek θα δωρίσει ένα αυγό μαρμάρινο στην καταπληκτική πρωτοβουλία



All photos by Helen Levitt



Κυκλοφορούν οι νέοι δίσκοι μουσικής της ανεπανάληπτηςMarianne Faithfull - Easy Come, Easy Go (2008) - MusicMeter.nl with Keith Richards του cool and uber talented Prince Prince: LotusFlow3r κάτι από τους BALKAN BEAT BOX κέφι και talent, κοιμόμαστε ξυπνάμε με το '' I am Broke and Proud ''

YouTube - Rugged n Raw / I'm Broke and Proud

Από θέαμα θα δοκιμάσουμε να δούμε την ‘’ Orestia ‘’ από το Classic Stage Company, αμερικάνικη παραγωγή, αγοράσαμε τα βιβλία Istanbul Noir by Mustafa Ziyalan & το Joker One Book Review Entertainment Weekly το πρώτο γιατί το όνομα είναι magic, το δεύτερο γιατί μας έκανε εντύπωση ο συγγραφέας του βιβλίου.
Νέος, πτυχιούχος από τα καλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ αποφάσισε να κάνει καριέρα στο στρατό, να πάει στο Ιράκ, και μετά να γράψει βιβλίο.