Categories

Tuesday, September 23, 2008

Street Level Gotham


Ο κ. Bush θα μας απαλλάξει εμάς και τον πλανήτη ολόκληρο ελπίζουμε από την παρουσία του, εκλογές στις 4 Νοεμβρίου.
Θα μπορούσε να εκλεγεί και για 3η φορά, αν το Σύνταγμα επέτρεπε και 3η θητεία, παρ’ όλο που έφερε την χώρα του καθώς και την υδρόγειο στο χείλος της οικονομικής καταστροφής.

Δεν μας έκανε η κα. Clinton για πρόεδρος των ΗΠΑ όχι μόνο για τα ψέματα που έλεγε και λέει, την αλαζονική της συμπεριφορά προς τους αντιπάλους της, την προβολή του ‘’ δικαιώματός ‘’ της στο αξίωμα λόγω συζύγου και connections, δεν μας έκανε γιατί έριξε προς τους λευκούς ψηφοφόρους της εργατικής τάξης το ‘’ Ψηφήστε εμένα την λευκή, ο άλλος είναι μαύρος ‘’ campaign slogan.

Ο κ.Obama δεν είναι στις προτιμήσεις μας, είναι πονηρούλης, κάνει γαργάρα πολλά θεσμικά προβλήματα, για τους κλέφτες δεν έχει πολλά να πει, γενικά χλιαρός και δεν περιμένουμε να κάνει θαύματα.

Κάθε φορά που αναλαμβάνουν Δημοκρατικοί από Republicans, οι Republicans τους αφήνουν πάντα με ένα τεράστιο χρέος, όπως καλή ώρα, και κατά την διάρκεια της 4ετιας φωνάζουν από το Congress ότι είναι ανίκανοι να ανταπεξέλθουν στα προβλήματα της χώρας.


Αυτή τη φορά όμως τα προβλήματα που αφήνουν πίσω τους οι peddlers του κ. Bush δεν έχουν προηγούμενο και αν δεν εκλεγεί ο κ. Obama λόγω του ότι είναι μαύρος & αυτό είναι το μεγαλύτερο του πρόβλημα, σε αυτό έχει συμβάλει και η κα. Clinton.
The world cannot tolerate another Republican American president.





Ο Υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Henry Paulson, αφού εξασφάλισε να μην βουλιάξει η εταιρεία στην οποία ήταν πρόεδρος, Goldman Sachs φρόντισε να την βάλει και στο μεγάλο φαγοπότι διαχείρισης των $ 700 δις που θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι για να σωθεί η οικονομία που βούλιαξαν ο ίδιος και οι σαν αυτόν.

Που είναι ο θυμός ? Where is the rage in this country ?