Categories

Tuesday, September 9, 2008

Street Level Gotham


Περιμέναμε να ανοίξουν τα σχολεία στην Ελλάδα, στην ΝΥ έχουν ήδη αρχίσει τα μαθήματα, να κάνει ο Έλληνας πρωθυπουργός τις εξαγγελίες του από την Έκθεση Θεσσαλονίκης, να διαφωνήσουν κόμματα, να αρχίσουν οι φωτιές και οι απεργιακές κινητοποιήσεις και μετά.
Έτσι λοιπόν αρχίζουμε δειλά δειλά the new season.

Στην ΝΥ λοιπόν το καλοκαίρι προσπαθήσαμε να δούμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και σαν συνδρομητές και σαν μη συνδρομητές, από το κανάλι NBC, they had the rights.


Ατυχήσαμε όλοι, συνδρομητές και μη.
Κόσμος στο subway σχολίαζε δυνατά την απαράδεκτη κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων από το NBC.



photo Mr.B.Costas

O Mr.Bob Costas, NBC’s sports announcer για χρόνια, μιλούσε και έδειχνε ώρες αμέτρητες τον άξιο και καθαρό από ουσίες κολυμβητή Ολυμπιονίκη κ. Phelps. Ο κ. Phelps πριν τα χρυσά, νάτος πάλι με τα χρυσά, να και η μαμά, με την μαμά και τα χρυσά, με την μαμά χωρίς χρυσά, με τον σκύλο, με τη γάτα, μικρός με δόντια, μικρός χωρίς δόντια, ένα ατελείωτο μαρτύριο.
Η 1η εβδομάδα των ΟΑ σκέτη ‘’ Φελπιάδα ‘’ για μας τους άμοιρους καταναλωτές - κατοίκους των ΗΠΑ.

Την 2η εβδομάδα ο ίδιος παρουσιαστής ο κ. Bob Costas, με φόντο φωτογραφία του Mao μας ενημέρωνε for the poor record of China για ανθρώπινα δικαιώματα στο Θιβέτ, στην Κίνα, και όπου έχουν στήσει οι Κινέζοι 99 cents stores ανά τον κόσμο.
Το απολαύσαμε και αυτό το αίσχος.

For your information, o τηλεοπτικός σταθμός NBC, owned by General Motors, η οποία GM έχει αναλάβει και είναι The Official Public Relations Representative of China!!!


Ευτυχώς στο τέλος των Αγώνων είδαμε τον αγαπημένο μας κ. Jimmy PAGE of The Led Zeppelin και ήρθαμε στα ίσια μας.


Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Γεωργίας κ. Mikheil SAAKASHVILI,



το λαμπρό αυτό αστέρι της πολιτικής, που αποφάσισε να κάνει τον νταή στην Ρωσία,
να θυμώσει ο κ. Poutin, ο μεγάλος αυτός ορθόδοξος ηγέτης,

να ζητήσει τα ρέστα από τον πρόεδρο της Γεωργίας όπως ο κ. Poutin μόνο ξέρει,
με τακτ και διπλωματικές ενέργειες,


και εμείς εδώ στις ΗΠΑ να ευτυχήσουμε να δούμε τον κ. Biden υποψήφιο για αντιπρόεδρο με το κόμμα των Δημοκρατικών.
Παρακαλούμε τους Έλληνες δημοσιογράφους στην Ελλάδα, να μην αναφέρονται στους μαύρους κατοίκους και πολίτες του κόσμου σαν έγχρωμους.

Δεν είναι υπάρχουν έγχρωμοι άνθρωποι, υπάρχουν έγχρωμες φωτογραφίες, έντυπα, posters etc.


Οι μαύροι στις ΗΠΑ λένε ότι είναι μαύροι ή ότι είναι African Americans.

Επίσης, τους πολιτικούς εκπροσώπους της Χριστιανικής Αντιδραστικής Ακροδεξιάς των ΗΠΑ δεν τους επιλέγουν μόνο οι ‘’ καθυστερημένοι ‘’ κάτοικοι των πολιτειών του Νότου ή της Δύσης.

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδης, γλυκός και ευσεβής είναι πολύ αγαπητός στην πόλη του, η Αθήνα καμαρώνει για τον κ. Πλεύρη της, η Ρώμη για τον κ. Berlusconi, κ.ο.κ.

Απλά ο κόσμος στην επαρχία έχει περισσότερο χρόνο για παλαμάκια.




Photo από την προοδευτική Boston της δεκαετίας του 70



Η επιλογή της κας. Sarah Palin έχει θορυβήσει τους Republicans αλλά μιλιά. Όπως είναι σύνηθες των συντηρητικών κομμάτων ακόμη και τον Rasputin να επέλεγε ο ‘’ Maverick Mr.McCain ‘’ δεν θα έλεγαν τίποτε φανερά τουλάχιστον, το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Δεν έχουμε καταλάβει αν ο ίδιος ο κ. McCain είναι υποψήφιος των Republicans, το όνομα του κόμματος σπάνια αναφέρετε το δε όνομα του προέδρου Bush, ΚΑΘΟΛΟΥ.
Χαρές που κάνουν στον Λευκό Οίκο.


Η πρώην Miss, φαίνεται θρασύς, κακότροπη, λατρεύει τα όπλα, θέλει να τρυπήσει παντού στην υδρόγειο για πετρέλαιο, καρφί δεν της καίγεται για το περιβάλλον.
Paul Ekman, director of the Paul Ekman Group, ανάλυση έκφρασης προσώπου κας. Palin
.
Οι θρησκευτικές της επιλογές έχουν σχέση με χριστιανικό δόγμα όπου οι mucho πιστοί ισχυρίζονται ότι ‘’ ακούνε φωνές ή μιλάνε φωνές ‘’ με την χάρη του Θεού, δηλαδή διαθέτουν ειδική σύνδεση φωνών από τον Θεό, τις οποίες φωνές τις καταλαβαίνουν μόνο οι πιστοί σαν την κα. Palin, οι λογιστές τους and their campaign manager


Για όσους δεν καταλαβαίνουν περί των ‘’ φωνών ‘’ υπάρχει ειδικό φροντιστήριο, εκεί θα τους εξηγήσουν με παραδείγματα, pie charts, πυροτεχνήματα, ότι η ΄΄ φωνή ‘’ που δεν άκουσαν ή δεν κατάλαβαν ήταν φωνή Θεού, έγινε downloaded στον much πιστό / πιστή και με αυτή τη φωνή θα πολεμήσουν για το καλό της χώρας.

Στην επιμόρφωση συμπεριλαμβάνετε δωρεάν εργασία σε προεκλογικές εκστρατείες πολιτικών που
‘’ ακούνε ή μιλάνε φωνές ‘’ εργασία σε εκστρατείες λάσπης εναντίων ανθρώπων που τους αμφισβητούν, εργασία για την οικονομική ευημερία παπάδων και διαφόρων ιδρυμάτων τα οποία τυχαίνει να έχουν κοινά '' ιδανικά '' με τους Κου Κλούξ Κλάν, όπως το δικαίωμα της οπλοφορίας για παράδειγμα.

Αυτά τα δεν τα διαβάσαμε στο ‘’ Left Press’’, που όπως ισχυρίζεται η θεούσα κυνηγάει αυτή και το έργο της, αλλά από εφημερίδες που την υποστηρίζουν.

Θέμα χρόνου πριν σκάσει κάτι μεγάλο για την θεούσα.



Photo κα. S.Palin & καπνιστής.