Categories

Thursday, September 25, 2008

Street Level Gotham



Άγριες και δύσκολες εποχές, αλλά από έρευνα που πραγματοποιήσαμε μόλις πριν λίγες ημέρες διαπιστώσαμε ότι πωλήσεις και εισπράξεις με θέμα την Πίστη σε συνδυασμό και με κάτι άλλο πάνε περίφημα.




Ο κ. Tony Blair, πριν λίγο καιρό άλλαξε ομάδα και τώρα παίζει με το Βατικανό, κάνει διαλέξεις με θέμα την Πίστη του and the Globalization Initiative αντί αμοιβής στο Yale University.
Ικανός έξυπνος και επιτυχημένος πολιτικός μπορεί και πουλάει τα πάντα, όπως έκανε τόσο καιρό, έχει πουλήσει ακόμη και πόλεμο με επιτυχία, τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να πουλήσεις πόλεμο, τέλος πάντων τώρα πουλάει την Καθολική Πίστη του μαζί με το άλλο είδος.



Η συμπαθέστατη κα. Ε. Λουκά όταν εμφανίζετε στην τηλεόραση πουλάει την Ορθόδοξο Πίστη της μαζί με το βελτιωμένο της look, η κα. Sarah Palin πουλάει την δική της Πίστη, μαζί με όπλα και μαλλί λάχανο, πιστοί του Islam πουλάνε την Πίστη τους μαζί με εκρηκτικά, σήμερα πουλάμε Πίστη μαζί με καταναλωτικά προϊόντα.

Στην περίπτωση που καταλάβετε ότι η Πίστη σας δεν συνδυάζεται εύκολα με καταναλωτικά είδη όπως για παράδειγμα βαλίτσες, πατίνια, κ.ο.κ. κανένα πρόβλημα, όλα διορθώνονται

Φτιάξτε μία νέα Πίστη στα μέτρα των καταναλωτικών αγαθών του target group από το οποίο θέλετε να εισπράξετε monthly fees for a long time. Σιγά το δύσκολο

Αν είστε καλοί στις πωλήσεις, Faith and Product Sales είναι το καλύτερο commodity in our days και με λαμπρό μέλλον στο Real Estate.

Με τις ευχές μας.



Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να μην αναφερθούμε στην περίπτωση του αγαπητού μας στο Gotham Reverent Bill.
Ο Reverent Bill πουλάει Πίστη σκέτη, και το χειρότερο είναι ότι λέει στα πλήθη των πιστών να αποφεύγουν τον καταναλωτισμό.


Καταστροφή, για αυτό μένει ακόμη σε νοικιασμένο studio στον 5ο όροφο παλιάς πολυκατοικίας χωρίς ασανσέρ.

Reverend Billy and the Church of Stop Shopping - a set on Flickr