Categories

Tuesday, September 23, 2008

Street Level Gotham


Last of Steinways to run piano-maker dies at 93 - Evening Sun

Sep 19, 2008 ... A New York native, Steinway was the great-grandson of Heinrich Engelhard Steinway, the man who founded the piano-making company in 1853.

Steinway Pianos, a Gotham product, το εργοστάσιο είναι στην οδό Steinway in Astoria Queens, και τα πιάνο σε χέρια ικανών μουσικών έχουν προσφέρει μαγικές στιγμές στον κόσμο.




Μπροστά από το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών εδώ στην ΝΥ, & βλέπουμε μεγάλο σημαιοστολισμό, κηπουροί, καθαριστές φώναζαν ‘’ καθαρίστε την πόλη έρχεται’’, πυρετός εργασιών. Υποθέσαμε ότι μάλλον θα έρχεται πάλι η κα. Μπακογιάννη στην ΝΥ. Όταν μας τιμά η κα. Μπακογιάννη για ψώνια, spa και για συναντήσεις κορυφής υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στην πόλη.
Κλείνουν τους δρόμους, σου ψάχνουν τις τσάντες χιλιόμετρα πριν το Sacks 5th Ave, τοποθετούν ελεύθερους σκοπευτές σε κτίρια, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για εκρηκτικά, ψεκαστές ψεκάζουν παντού για κοριούς, τέντες για καθαρισμό σε περίπτωση επίθεσης με βιολογικά όπλα, υποβρύχια, ελικόπτερα, ασθενοφόρα γενικά ότι είναι σήμερα απαραίτητο για την επίσκεψη ενός / μιας World Leader στην ΝΥ.
Όμως πέσαμε έξω, οι προετοιμασίες ήταν for the Security Council Session of the UN, που πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο.



Εμείς νομίζαμε ότι μαζί με το Fashion Week in the New York Public Library, the UN Security Council holds its meetings as well.
Κάναμε λάθος sorry, ίσως του χρόνου, αφού όλοι για ψώνια έρχονται δεν λύνουν κανένα πρόβλημα γιατί δεν μοιράζονται τα έξοδα.



Η κα. Palin θα συναντηθεί με ηγέτες μεγάλων δημοκρατιών, φίλων των ΗΠΑ ή καλύτερα φίλων του κ. McCain.
Θα συναντηθεί με τους προέδρους της Κολομβίας, του Αφγανιστάν, του Ιράκ, των Ινδιών του Πακιστάν.


Τον Καναδά και το Μεξικό για παράδειγμα, μικρές και ασήμαντες δημοκρατίες τις βλέπει από το παράθυρο του play room του σπιτιού της, δεν έχει λόγους να συναντηθεί με τους ηγέτες αυτών των χωρών.

Στις συναντήσεις αυτές δεν επιτρέπονται δημοσιογράφοι ούτε η ίδια θα κάνει δηλώσεις.

Την κρύβουνε, δεν πέρασε ούτε το τεστ εξυπνάδας ούτε το τεστ ψέματος έμεινε και στα δύο, λέει απίστευτα ψέματα με έξυπνο ύφος, big mistake. Ξεφούσκωσε, like Wall Street.

And us, the citizens of Gotham φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε τώρα που είναι εδώ.
Μπορεί να σκάσει μύτη πάνω έλκηθρο που το τραβάνε τάρανδοι, τους οποίους μετά θα σκοτώσει and will barbecue, και μπορεί να της έρθει να κάνει σκοποβολή με το μυδραλιοβόλο που έχει στην τσαντούλα της και να βάλει στόχο ποδηλάτες γιατί έχουν ποδήλατα που δεν χρειάζονται βενζίνη.

We will avoid the area just to make sure.