Categories

Tuesday, April 15, 2008

Street Level Gotham

Πριν λίγες ημέρες καλωσορίσαμε στο Gotham τον Γιάννη, από τους Αμπελοκήπους Αθηνών.

Ο νέος ήρθε έτοιμος για ψώνια και ειδικά για να αγοράσει κιθάρες, στους γονείς του είπε ότι έρχεται για να δει Πανεπιστήμια για μεταπτυχιακά Κάναμε tour όλων των guitar stores in Gotham και ο Γιάννης μετά από ώρες of discussions with sales people and other customers αγόρασε χορδές, πέννες, δύο κιθάρες και music books, γέμισε δύο βαλίτσες.


Καθώς φεύγαμε παίρνει το αυτί του Γιάννη ότι ο κ. Les Paul, a guitar player and the inventor of the electric guitar παίζει κάθε Δευτέρα στο Iridium Jazz Club in NY. Δεν υπήρχε περίπτωση ο Γιάννης να φύγει χωρίς να δει τον Les Paul.

Γονείς, εσείς που νομίζατε ότι τα βλαστάρια σας διάβαζαν για το Πανεπιστήμιο, ενώ αυτά ήταν κρυμμένα σε πατάρια, υπόγεια, γκαράζ και έπαιζαν κιθάρες βρήκαμε ποιόν πρέπει να ευχαριστήσετε. Τον κ. Les Paul, στα 92 του παίζει κιθάρα κάθε Δευτέρα στο Iridium Jazz Club, και το μεγαλύτερο ποσοστό των θαμώνων στο club είναι νέα παιδιά που ξέρουν όλα του τα τραγούδια. Η χημεία μεταξύ του Les Paul και των νέων είναι μαγική.
Les Paul
Mannys - NY #94
Σε ευχαριστούμε Γιάννη για αυτή την μοναδική ευκαιρία, και μη φοβάσαι κάτι θα βρούμε να πούμε στους γονείς σου για τις κιθάρες.



chelsea guitars

Iridium Jazz Club

Μέρες πριν το Πάσχα των Ορθόδοξων Χριστιανών , οι Νεουρκέζοι will experience την δική τους Εβδομάδα των Παθών με την αναμενόμενη επίσκεψη του
Πάπα στην ΝΥ. Ο Πάπας έρχεται για να ελέγξει την επιχείρηση, sales are very slow.

To bring a car in Gotham this week will be σχέτη τρέλα, η αστυνομία θα κλείσει αρκετούς δρόμους για λόφους ασφαλείας.

Emotional & excited fans παντού καθώς και διαμαρτυρόμενοι δάσκαλοι των σχολείων της Καθολικής Εκκλησίας θα διαδηλώνουν για τις χαμηλές αμοιβές τους, πολύ κατώτερες αυτών των δασκάλων σε δημόσια σχολεία στην ΝΥ.

Θα υπάρχουν διαμαρτυρίες από ομάδες γυναικών for the right of priesthood for women in the Catholic church, καθώς επίσης και από θύματα of sexual abuse from Catholic priests , Gay Groups, etc. The usual dynamic party mix.
Παρακαλούμε τους διοργανωτές της επίσκεψης του Πάπα στην ΝΥ να μην συμπεριλάβουν στο πρόγραμμα τις παρακάτω περιοχές και καταστήματα. The Meat Packing District, Brooklyn Heights, West Side Highway coming in, Triboro Bridge both ways, την ταβέρνα του Σταμάτη στην Astoria, Molly’s Shebeen Pub and Restaurant on 3rd Ave, και βόλτες με το subway. Ευχαριστούμε.

Official Car for the Pope’s visit in NY, and recently very fashionable.
Την Μεγάλη Παρασκευή των Ορθόδοξων Χριστιανών πολλές Ορθόδοξες Εκκλησίες κάνουν την περιφορά του Επιταφίου στο δρόμο όπως ακριβώς στην Ελλάδα. Κόσμος με κεράκια ακολουθεί τον Επιτάφιο ψέλνουν εγκώμια και ύμνους της Μεγάλης Παρασκευής. Το Gotham φυσικά έχει το δικό του style and charachter, εκεί που τελειώνουν οι πιστοί με τα κεράκια αρχίζουν οι πιστοί με τα σκυλάκια που ακολουθούν τον Επιτάφιο με τα σκυλάκια τους που έχουν βγάλει για βόλτα.

Περιφορά Επιταφίου 9th Ave. NYC
Στο Central Park South in NY κοντά στην λιμνούλα περίπου στο ύψος του Mickey Mandel’s Bar Restaurant, όταν ο καιρός είναι καλός ένας συμπαθέστατος νέος κύριος με την φούστα του, Ιρλανδός ή Σκοτσέζος και με το bag pipe του παίζει μουσική. Περιμένουμε jam sessions με ton Ελληνα bag piper, Mr.



A bag piper, not necessarily the young man from Central Park