Categories

Tuesday, April 1, 2008

Street Level Gotham

Art Industry.
Writers, film makers, musicians, photographers, γκαλερίστες, αιθουσάρχες, βιβλιοπωλεία κλπ. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη χάσει την δουλειά τους ή και χιλιάδες άλλοι που θα μείνουν άνεργοι πριν το τέλος του 2008.

Οι νέες τεχνολογίες φέρνουν νέους τρόπους προώθησης έργων, οι καλλιτέχνες μπαίνουν στους χώρους πώλησης της τέχνης τους χωρίς απαραίτητα την βοήθεια ενός agent , αίθουσας , ειδικού, technician, κλπ.
Οι τραγουδιστές έχουν την λύση των concerts, δεν είναι χαζοί οι Rolling Stones που δίνουν ακόμη συναυλίες, η κα. Μαντόνα, όλο και σε κάποιο γάμο θα την καλέσουν να τραγουδήσει το Like A Virgin, ε, δεν θα ρίξουν και κάτι στην πίστα? μια χαρά. Το πρόβλημα είναι ήδη μεγάλο για τους δημιουργούς, musicians, studio musicians, record stores etc.

For writers, actors, anything creative around television productions, τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα μας φορτώσουνε με περισσότερα reality shows, από φυλακές, a flourishing industry indeed, εκκλησίες επίσης a very flourishing sector, shows με θέμα βάλε βάρος χάσε βάρος, τίνος είναι το παιδί, είμαι φτωχός φτιάξε μου το σπίτι, δεν έχετε χρήματα για την κηδεία της γιαγιάς, η καλή TV θα βρει ένα καλό άνθρωπο να αναλάβει τα έξοδα.Εχουμε δει αρκετά από αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα της commercial TV, και περιμένουμε περισσότερα και χειρότερα.

Sites of artists using new means and new venues.
Drop Shopping / Shop Droppers π.χ. σε καταστήματα ρούχων, σε super markets, young artists αντικαθιστούν το χαρτί στις κονσέρβες με δικά τους έργα. Καλό θα αν σας τύχη , να μη καταναλώσετε το περιεχόμενο της κονσέρβας αλλά κρατήστε την αν σας το επιτρέπει το κατάστημα, hey you never know.























Watch Great Documentaries


Download and Watch Free Documentary Video Films Online
UBU Web: Visual + Concrete + Sound Poetry

New Orleans Visual Artists, Prints - 55 web sites

Anarchist Visual Artists


Radiohead
Wooster Collective street art



Ny Metromix



Time Out NY