Categories

Sunday, April 6, 2008

Street Level Gotham


MetroNaps / The EnergyPod

Napping in the Financial District

Places to Nap :: sleepingschedules.com

Work Life Curbs Greece's Healthy Napping Custom


The divine tradition of the noon siesta was under attack for years, ως μία τριτοκοσμική κακή συνήθεια των λαών της Μεσογείου της Αφρικής κλπ. που πρέπει να κοπεί για να πάμε μπροστά, εμείς οι λαοί της Μεσογείου της Αφρικής κ.ο.κ ‘’
Πώς να πάει μπροστά η Ελλάδα όταν ο Έλληνας εργαζόμενος θέλει να κοιμάται το μεσημέρι‘’ και άλλα τέτοια, έλεγαν οι ειδικοί.

Ότι θέλουν να μας κόψουν οι Βρυξέλλες το Λονδίνο η Washington, το Kalamazoo Michigan με την εξαίρεση του καπνίσματος, είναι κυρίως καλές και ανθρώπινες συνήθειες, αυτό είναι βέβαιο.

Αποφασίζουν ότι traditions χιλιάδων ετών είναι άχρηστες, δηλαδή βλάπτουν την παραγωγική διαδικασία, και μετά ανακαλύπτουν πόσο καλό κάνει σε αυτούς που μας λένε να τις παραμερίσουμε, ο μεσημεριανός ύπνος, η μεσογειακή διατροφή, τα προξενιά για γάμο, τα τα παιδιά να μένουν με τους γονείς μέχρι να πάρουν σύνταξη κ.α.

Στην πορεία προσαρμόζουν στην ζωή τους και κάνουν χρήση δικών μας δοκιμασμένων χρυσών κανόνων επιβίωσης, δίνουν και κάτι psoro million dollars δήθεν for scientific research, έτσι για να μην έχουν ενοχές και να μη πληρώσουν πνευματικά δικαιώματα που λογικά πρέπει να εισπράξει το ελληνικό έθνος από την χρήση αυτών των συνηθειών.

Σιγά που η Heather από τη Walla Walla και ο Todd από τη Spokane μελέτησαν επιστημονικά πόσο ευεργετικός είναι ο υπνάκος το μεσημέρι. Ντροπή.

Απαραίτητο σήμερα λοιπόν για έναν white collar εργαζόμενο στα μεγάλα αστικά κέντρα των ΗΠΑ, είναι να πέφτουν για ένα μεσημεριανό υπνάκο, αν δεν πέφτουν από τα παράθυρα λόγω της κατάστασης.


Γιατί όχι :

Εταιρείες όπως Microsoft, Google etc, έχουν siesta areas για τους εργαζόμενους, η δε HSBC Bank έχει κουζίνα για να δημιουργούν μαγειρεύοντας economic reports and chile con carne.

Την Λίτσα όμως που εργαζόταν σε semi Δημόσια Υπηρεσία στην Ελλάδα όταν την έπιασε ο προϊστάμενος να καθαρίζει φασολάκια μέσα στο συρτάρι του γραφείου της, την τιμώρησε με αναφορά στην Διοίκηση. Αν είναι δυνατόν.

Η Λίτσα πήρε το αίμα της πίσω φυσικά διότι είχε κουμπαριές και με τα δύο κόμματα, σταμάτησε μεν να καθαρίζει φασολάκια, και άρχισε συστηματικά το κέντημα και τα σταυρόλεξα, μέσα στο συρτάρι.

Στην ΝΥ υπάρχουν ‘’ Napping Centers’’.

Οι Έλληνες έχουμε παράδοση στις business του ύπνου, χρόνια πείρας με τα ‘’ Rooms to let’’, στην Ελλάδα. Τι θέλουν τα καημένα, ένα κρεβατάκι για να ξαπλώσουν και μια κουβερτούλα για να σκεπασθούν.

Όταν λοιπόν κλείσετε την επιχείρηση στην Ελλάδα με Rooms to Let για την σαιζόν στην Άνδρο π.χ., φέρτε τα ίδια μικρά κρεβατάκια και τις ίδιες κουβερτούλες μεγέθους τσιρότου, στην ΝΥ, νοικιάστε ένα διαμέρισμα κάπου στην Wall Street και να τα κέρδη.

Τόσα χρόνια τους ταΐζουμε, φτάνει καιρός για ύπνο.

''Υπνάδικο ‘’Η Χαμηλή Συκιά’’

Υπνοπωλείο ‘’ Το Αραχτόν ‘’

Υπηρεσίες Ύπνου ‘’Ο Μορφεύςςςςς ‘’

Κέντρο Εφαρμογής Μεσογειακών Παραδόσεων ‘’ Θα τον πάρω για λίγο, μη με ξυπνήσεις’’.

Yeah man be creative, και καλές δουλειές.






Αδερφέ, Venseremos !!!!!!