Categories

Saturday, January 24, 2009

Smokers Eponymous


Η φανατική καταδίωξη εναντίον καπνιστών τσιγάρου έχει υποχωρήσει λίγο, οι ‘’ morally correct ‘’ citizens σχεδιάζουν το επόμενο target group αμαρτωλών που θα τους απασχολήσει. Για την ώρα δεν ασχολούνται με τους καπνιστές τσιγάρου.

Ο πρόεδρος δήλωσε ότι που και πού ανάβει κανένα τσιγάρο, και έχουν πάρει λίγο απάνω τους και άλλοι καπνιστές of glamorous profile και δεν κρύβονται όσο παλιά.


Let Obama smoke cigarettes in the White House. - By Ron Rosenbaum ...

Celebitchy » Blog Archive » Salma Hayek out smoking & shopping ...



photo Salma Hayek

όρεια του νομού της ΝΥ που υπάρχουν Indian Reservations, διοικούνται αυτόνομα βάσει του συντάγματος, the Indians έχουν δικαίωμα να πωλούν τσιγάρα χωρίς τον απαιτούμενο φόρο, $ 2.75 για κάθε πακέτο.
Οι πόροι των κατοίκων σε Indian Reservations in the US συνήθως προέρχονται από καζίνο και αφορολόγητη πώληση τσιγάρων, ειδικά στην περίπτωση των New York Indians είναι το μόνο τους εισόδημα.

Ο νομάρχης της ΝΥ προσπάθησε να τους αφαιρέσει αυτό το προνόμιο , καταθέτοντας αγωγή εναντίον φυλών και αρχηγών των Reservations με την κατηγορία ότι παρανομούν.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της ΝΥ αποφάσισε υπέρ των Ινδιάνων και τους δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουν να πωλούν τσιγάρα χωρίς φόρο.