Categories

Friday, January 23, 2009

Street Level Gotham



photo η μικρή κόρη του προέδρου Sasha

Η ορκωμοσία του προέδρου πέτυχε, την δεύτερη φορά.

The Supreme Court Judge The Honorable R.Kennedy έκανε λάθος με την σειρά του όρκου, ταράχθηκε μάλλον όταν άκουσε όλο το όνομα του προέδρου, Barack Houssein Obama, ο πρόεδρος γάτος, είχε μάθει τον όρκο από το νηπιαγωγείο την ώρα που τα θαλάσσωσε ο αρχιδικαστής του έριξε βλέμμα του στυλ’’ μας δουλεύεις , δεν είναι αυτή η σειρά του όρκου’’. Oρκίστηκε ξανά την Τετάρτη χωρίς λάθη.

A slight slip in reading oath of office

Obama takes oath again, faithfully this time - Los Angeles Times


Στον λόγο του ο πρόεδρος τα έβαλε λίγο με τον Εφιάλτη, τον τέως πρόεδρο G.W. Bush, απευθυνόμενος στις μουσουλμανικές χώρες είπε ότι δεν πρέπει πάντα να κατηγορούν την Δύση για τα δικές τους αποτυχίες, σωστά, και θα αναζητήσουμε νέους τρόπους προσέγγισης, σωστά, είπε ότι στις ΗΠΑ ζουν άνθρωποι όλων των θρησκειών αλλά και άνθρωποι που δεν πιστεύουν, σωστό και αυτό και είναι πρώτη φορά που πρόεδρος αναφέρετε σε μη πιστούς δηλαδή άθεους. O Barack Obamaδεν μεγάλωσε σε περιβάλλον θρήσκων ευτυχώς Παναγία μας, η μητέρα του ήταν agnostic, ο ίδιος επέλεξε κάποια εκκλησία για PR reasons όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική.

No παππάς no θώκος in USA, ο λόγος που συχνά κάνουμε αναφορές σε παπάδες είναι γιατί τα τελευταία τριάντα περίπου χρόνια, εκκλησίες, άγνοια και αμάθεια έχουν αποκτήσει διαβολική & μεγάλη δύναμη εδώ στις ΗΠΑ.


Συνεχίζουμε, είπε ότι είμαστε μία νέα χώρα αλλά πρέπει να σταματήσουμε τα παιδικά μας καμώματα, o.k συμφωνούμε και ότι η οικονομική καταστροφή που βιώνουμε εθνικώς είναι αποτέλεσμα συλλογικής αποτυχίας.

Εδώ πρόεδρε δεν συμφωνούμε. Πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες, να είμαστε προσεκτικοί, να περιορίσουμε την καταναλωτική μας μανία ναι συμφωνούμε, αλλά δεν φταίει ο κόσμος που οι τράπεζες έχουν μεταμορφωθεί σε official mafia stores.

Παράκληση προς τους φίλους μας στο Ιράν / Περσία.
Basta πια με το κάψιμο των photos of American presidents, από τις 13 Ιανουαρίου τον καίτε τον άνθρωπο πριν καλά καλά ορκιστεί. Τι είναι αυτό το βίτσιο, μόλις ξυπνήσετε το πρωί μετά τις προσευχές το τσάι / καφέ φεύγετε για την δουλειά σας με photo αμερικανού προέδρου και αναπτήρα ?





photo from Iran χωρίς λόγια

Στην εξέδρα των επισήμων διακρίναμε τον θρυλικό boxer & μεγάλο αγωνιστή for Human Rights Mohhamad Ali, μερικούς από τους εναπομείναντες πιλότους του 2ου Παγκ. Πολέμου The Tuskegee Airmen οι πρώτοι μαύροι πιλότοι της Αμερικάνικης Πολεμικής Αεροπορίας, με διαταγή του τότε προέδρου Harry Truman αφήσουν μαύρους να καταταγούν στην αεροπορία, την ανεπανάληπτη Aretha Franklin, ο πατέρας της ήταν Human Rights activist, και διαβάσαμε ότι η αστυνομία της Washington δεν επέτρεψε σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών με προσκλήσεις πάνω από δέκα χιλιάδες διαβάσαμε στην Washington Post, να πάνε στον χώρο που θα γινόταν η ορκωμοσία for security reasons φυσικά.

Τους εγκλώβισαν σε ένα τούνελ και τους κράτησαν κλεισμένους εκεί για ώρες, για να μη ξεχνάμε that we live in the good old US of A.

Η γιορτή τράβηξε λίγο παραπάνω, τρείς ώρες longer than usual ίσως γιατί ο εγκληματίας πολέμου πρώην αντιπρόεδρος Cheney ήταν σε αναπηρική πολυθρόνα, προβλήματα με την πλάτη του ακούσαμε, και στο γεύμα μετά την ορκωμοσία ο αγαπητός senator Ted Kennedy, είχε λιποθυμικό επεισόδιο και τον πήγαν στο νοσοκομείο.











photos ticket holder, Muhhamad Ali, Aretha Franklin, Tusgeege Airmen
Ελληνικά ονόματα στην κυβέρνηση Obama δεν έχουμε δει έως τώρα εκτός από αυτό του Mike Strautmanis, an Obama advisor, φέρνει κομματάκι ελληνικό, θέλουμε να προτείνουμε στον πρόεδρο τον κ. Harry Markopoulos, as an official whistleblower,


Harry Markopolos - Wikipedia, the free encyclopedia πήρε χαμπάρι εγκαίρως ότι κάτι τρέχει με τα κέρδη των επενδύσεων Maddof.









photos Mr.Mike Strautmanis and Mr.Harry Markopoulos