Categories

Saturday, January 24, 2009

Street Level Gotham



Ότι σας έχουμε προτείνει σαν είδος επένδυσης / απασχόλησης εκτός ίσως από τον αγροτικό τομέα, οι υπόλοιπες ειδικότητες περνούν μεγάλη κρίση στην ΝΥ και φανταζόμαστε και σε άλλες πόλεις.

Περπατητές σκύλων, σύμβουλοι ύπνου για μωρά, διάβασέ μου το menu γιατί δεν έχω χρόνο, stylists, fashion consultants, aroma therapists, lactose intolerance coach, sun light guru etc. είναι στα αζήτητα για την ώρα, εμείς όμως εντοπίσαμε κάτι που πουλάει well ακριβώς αυτή την εποχή.


Δώστε προσοχή, ας υποθέσουμε ότι υπήρξατε υπάλληλος της Merril Lynch και μεγαλουργήσατε υπό τις λαμπρές οδηγίες του CEO’s της κ.John Thain, ο οποίος κ. Thain έριξε έξω την Merril και ότι περίσσεψε πουλήθηκε στην Bank of America σαν κελεπούρι.

Φυσικά δεν ήταν ο μόνος που έφταιγε για την καταστροφή της Merill, αλλά εμείς αυτόν ξέρουμε. Τέλος πάντων, αν πριν την έξοδό σας από την Merill δεν αρχίσατε να πουλάτε στο ebay από στυλό ως πατάκια μπάνιου με το έμβλημα της Merill, ανάρπαστα σαν αναμνηστικά, χάσατε μια καλή ευκαιρία.



photo
fat American, γελαστός πρώην υπουργός κ.Αλογοσκούφης, & κ.Thain ο ''σοβαρός'' δεξιά
Προχωρούμε, ακολουθήσατε τον κ. Thain στην νέα του εργασία στην Bank of America, από όπου πήρε πόδι πριν λίγες μέρες για κακή διαχείριση, αν είναι δυνατόν.

Λένε ότι έφερε διακοσμητή για το νέο γραφείο, το κόστος διακόσμησης είναι του $ 1 million, μόνο η μοκέτα του γραφείου του κόστισε στην Bank of America περίπου $ 90.000, λένε επίσης ότι με το που μπήκε η νέα μοκέτα άρχισε να δίνει bonus των εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων σε πρώην συνεργάτες του από την Merill, bonus και κόστος διακόσμησης φυσικά ήταν χρήματα από το ταμείο Bank of America, η οποία Bank of America παίρνει κρατική βοήθεια ύψους δις από εμάς τους φορολογούμενους.

Για να μην σας κουράζουμε αυτό το μοναδικό ταλέντο ο κ.John Thain η φήμη του έχει capital generating powers.

Εξηγούμε, φροντίστε να έρθει στην κατοχή σας η μοκέτα που αγόρασε ο κ. Thain, πως θα έρθει στην κατοχή σας δεν μπορούμε να σας πούμε, την κόβετε σε μικρά καλά κομμένα κομματάκια και αρχίσετε να τα πουλάτε ως κομματάκια της μοκέτας του Thain from his Bank of America office από το ebay, χρυσές δουλειές σας το εγγυώμεθα.
Βίδες από την πολυθρόνα του γραφείου του, κομμάτια από τις κουρτίνες, την τηλεφωνική συσκευή που χρησιμοποιούσε, άπλυτο φλιτζάνι καφέ, χρησιμοποιημένο ποτήρι νερού, κομμάτι από άσφαλτο που πάτησε the company car, τρέξτε στο sports club που σύχναζε βρείτε πετσέτες, ξεβιδώστε το χέρι από το treadmill, ότι έχουν ακουμπήσει με τα χρυσά του χεράκια καθώς και άλλα μέλη του σώματος του είναι περιζήτητα.

Υπάρχει ενδιαφέρον for everything Thain ακόμη και στην Ελλάδα, κάτι θα αγοράσει ο κ. Αλογοσκούφης

Το ίδιο ισχύει για αντικείμενα με λογότυπο της Bear Sterns, Lehman Brothers , AIG, Madoff και σύντομα της Goldman Sacks, ανάρπαστα στο ebay, θεωρούνται αντικείμενα μιας αυτοκρατορίας που πέρασε.



Επειδή έχουμε global appeal as a blog θέλουμε να συμβουλεύσουμε φίλους αναγνώστες μας στην Αθήνα, να βρείτε ξύλο όμοιο με αυτό που ήταν φτιαγμένο το παγκάκι που κάθισε ο κ. Παναγόπουλος όταν τον άφησαν οι απαγωγείς, να το κόψετε σε μικρά κομματάκια και να το πουλήσετε στο ebay σαν το ξύλο από το παγκάκι που υπέδειξαν οι απαγωγείς στον κ. Παναγόπουλο να καθίσει.

Σημασία έχει να πείτε στους αγοραστές σας ότι το παγκάκι το διάλεξαν οι απαγωγείς, γιατί υπάρχει ενδιαφέρον μόνο σε αντικείμενα που έχουν σχέση with crime and criminals.

Μόνο στα κανάλια να πουλήσετε κομματάκια βγήκαν τα έξοδα του μήνα και βλέπουμε.